Doum deil Kaynanam mahvetti!

valla bence herşeyi yaradandan beklemk yanlış demem oki allahın kaynanaya akıl fikir vereceğini beklersek bu çocuk büyür babanneyi anne sanmaya başlar. tatlım bence al maşayı eline. kopart yaygarayı, bakalım o zaman ne yapacak çok bilmiş kayınvaliden.

terbiyesiz ya bebeğe kendi pis memesini vermekde ne demek. hadi diğerlerinden geçtim. çocukla anne arasındaki bağ ve iletişim emzirmekden geçer bebeğin onun memesini alınca kendisini annesinin kucağında sanıp tabiki ağlamayı keser.

tez zamanda def et gitsin bu kadın evine. valla böyle bir durumda gerekirse ben cadı gelin olurum. hiçde umurumda olmazzzzzzz.

ayy içim sıkıştı okurken
MEMESıNı mi verdiii
ve çocuk emdimi o pis memesinii
allahım sen akıl fikir ver bu akıl fukarası kullarına

hadi sen sustun ANNEN nie sustu?????
annenede kızdım....
nası bu kadar taviz verdiniz hayret bişe
kaynananda suç 5 se sizdede 3 yani..

ayy şu mübarek gün günaha giricem yeminleee

memesini açtı bebebeğ verdii başka bir yerlerini açsında ozaman töbe töbe sustum yaaa

getirmiyorum gerisiniii

ayy nişanlımın sülalesind ebir kadın varrdıı geliniyle bir doğum yapmışşşş

ayy birde yalandan ağlıyorrrr ayy sussun be ben yermiyim gelinleee yarışıyorr

kendi memesinde süt yokken kadın yaslanmış ,morarmış ,sarkmış bir cadıyken ve sizde süt varken genç taze bir anneyken siz, tutup da bebege kendi memesini vermesine yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh diyorum başka da bir şey yazmıyorum pes...

okuyunca geçireceğim günler geldi aklıma.kalbim sıkıştı yeminle.35 haftalık hamileyim.altlı üstlü oturuyoruz ve sadece yatmadan yatmaya çıkıyoruz.beşik takımını bile alt kata kurdurdu,arkadaşın anlattıklarını zaten yapar.5 yaşında bineceği bisiklete kadar aldı.ben daha bir tane zıbın takımı ile battaniye aldım çünkü gerisini o halletmiş.kendi tülbentinden ağız bezi bile hazırlamıııışşşş(gelde çatlama)şimdi benimle süt liman hamileyim diye açıkca söylüyo çocuğuma bişi olmasın diyo.ben taşıyıcı.eşim ne yapıyo????hiiiiiiiiiiiiiiç.onun söylediklerini sen yanlış anlıyorsun diyor.lohusalığımı bile evimde geçirmeyeceğimi söylüyorlar.sesimi çıkarıyorum eşimi tehdit bile ediyorum ama ne fayda.ayakta bile duramazken kendi evimin işini yapamazken alt katta fıldır fıldır dönüyorum.görümcem çalışıyor,sahur ve iftar bana ait hazır buyrun deyip herkesi çağırıyorum.tepki verince de eşim ablam hazırlıyo ya herşeyi bide işten gelip diyo.yaptıklarımı da görmüyo.gösteriyorum söylüyorum çalışıyo görmüyomusun halini diyo.bende hamileyim ne olmuş yaniiiiiii????ne hamilelik öncesi rahat verdiler ne hamilelikte.sonrası Allah kerim.kendi annemde gelemeyecek doğuma yanımda kimsem yok.ne yapacağımı bilmiyorum.Rabbime sığınıyorum.konuyu da çok dağıttım kusura bakmayın lütfen sinirlerim çok bozuk çünkü o yüzden kafamı toparlayamıyorum.

ha beşik takımını kurdu aşağı ama kavgayla üst kata da küçük bişi aldırdım.neymiş efendim ben okuldayken zaten o bakmayacakmıymışmış.yeminle çocuğumu onlara bırakmak istemiyorum.bide aksilik ben başka bir ilçede çalışıyorum bulunduğum ilçeyle arasında ulaşım yok mecburen oarada kalmalıyım.hanımefendilerin (kaynana-görümce)fikirlerini sundular eşime:çocuk azcık büyüyene kadar ortalama(4 aylık olana kadar)ücretsiz izin alsın.memeden de keseriz.eline bişey verdik mi kemirmeye başlar o aylarda karnıda doyar çocuk burada kalır,annsesi gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.eşimde iş o zmana varsın bakalım bi dedi.

yok canım daha neler benım kızımda 4 aylık ben kaynanamla altlı ustlu oturuyorum ama ben indirirsem sever bızde yemekler bir arada o hazırlar yada ben farketmez ama eşim geleceğine yakın 15 dk kala iner sofrayı kurarım toplr bulaşıkları yıkar evıme çıkarım işim varsa kızımı götütrceksem alıp götürürü sadece götüremeyeceğim zaman bırakırım biişeyde diyemez hamileykende doğumdan sonrada evımın temızlığıne varana kadar herşeyi kendim yaptım kımse burnunu sokmadı bebeğimin eşyalarını ben beyendim onlar aldı doğumda lohusalıkta annemler kaldıysa onlarda kaldı canım eşin niye o kadar ezdiriyo seni bence bebeğini bırkma canım al yanında götr bebeklerin en çok anneye ihtiyaç duyduğu dönem 1 yaşına kadar

Ya Allah allah ssnki bebeğin annesi o ya bende cok sinir oyle seylere annesi yanında sana ne oluyorki hem ananeye semvdirmemek ne demek canım onunda torunu valla sinir oldum bak sen simdi.

bu nasıl bi şeydir ya.bunu yapanın insan olmakla bi ilgisi yakınlığı var mı.ya artık sinir oluyorum şu kaynanalara.şu mübarek gün ah edicem nerdeyse.BIRAKIN ARTIK ŞU GELİNLERİN YAKASINIIII

bende hep kendimi hatırladım canım yazdıklarını okudukca aynısı bende yasadım hatta nelerini yüzüne bile baktırmıyodu kayınpederine ayıp olur diyodu 28 gün onlarda kaldım esim desen oğlunu emin ellere annasine emanet ettim diye içim rahat deyip işe gidiyodu ben sadece o günlarde kiminm ben kim doğurdu bunu esim beni neden sevmiyo artık güzellesmem lazım gibi seyler düsünüyodum off öle sıkıcı günlerdiki ama simdi esimin devamlı vuruyorum yüzüne sendin beni logasalık sendronuna sokan diye ben 9 ay bu psiklojiden kurtulamadım hala hatırladıkca aglayasım geliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…