- Konu Sahibi ayrxixlxixkk
arkadaşlar herkese teşekkür ederim desteğiniz için.Kaynanam,kayınpederim,görümcem,eşimin amcasının kızı evde.Kaçak göçek yazıyorum.Yarın gidiyorlar.Yavrucuğuma 6-7 gündür ben bakıyorum,kimseye vermiyorum.Bide eşimi affedebilsem yaptıkları için sorun kalmayacak.Bunları yaşamamın tek sebebi o çünkü.Annesine izin veren eşim.Bu yüzden sütüm yetmiyo.Mama veriyorum mecburen,en çok koyanda bu zaten.Ben düzeldim,herşey yoluna girdi,olan bebişime oldu.Gerçi kaynanamın göğsünü yavruma verişini,annemin bana o bakışını hatırladıkça çıldırıyorum ama napayım oldu bi kez.Şimdi olsa izin verirmiydim hiç?ne yapar eder alırdım elinden.benimde aptallığımdan oldu.Kendimi çok suçluyorum ama elden bişey gelmiyo.Yavrum affetsin beni.Kaynanamda cahilliğinden yapıyo herşeyi.Artniyet düşünüp yapsa,yavrumu kendine bağlamaya çalıştığını bilsem dayanabilirmiyim?İyi niyet göstergesi olarak yapıyo.Gelinime ben baktım demek için.Zaten başka türlüsünü kaldıramazdımki....
canım benim bu hareketin neresinden iyi niyet çıkardın hayret doğrusu kadın o yaşta göğsünden sütmü gelecektide çocuğunu emzirdi sende bir tuhafsın ya hem eşin tavrını koymak zorundaydı ki anneside okadar ileri gidemeseydi sen zaten yeni doğum yapmış o an ne düşünebilirdin ki bebeğini elinden alıp savunasın
neyse sende bu hareketlere kaynanamın iyi niyeti diyorsan bizlerede laf düşmüyor sanırım
seni anlayamadım doğrusu eşimi affedemiyecem annemin o bakışları aklıma geldikçe çıldırıyorum demişsin bir yandan da kaynanam iyi niyetinden yapmıştır diyorsun
bu iyi niyetlerin altından hiç beklemediğin bir son çıkarsa şaşma gülüm.ne iyi niyetler gördük biz :umursamaz: