• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doum deil Kaynanam mahvetti!

kaynanan tam allahlıkmış canım. benim bi arkadaşımın kaynanası da emzirmiş bebeği duyunca inanmamıştım yok artık demiştim şimdi burda okuyunca inandım artık ve şok oldum allah sana sabır versin.
bende doğumu sezeryan yapmak istiyorum kaynanam yanımda olacak ve eşimi tembihliyorum hergün hemen ayılamazsam gözün bebekte olsun kimseye verme öptürme hele de annene dikkat et diyorum. inşallah böyle bi sorun yaşamam bende.

Bu nasıl bişey ya okukrn şok oldum:1shok:
gözlerim fırlıycaktı yuvalarından valla
ben senin o kaynananın varya ........... ağzımı bozmıyım dedim ama çüş yani
o ne saçmalıklar öle ya iyi tahammül etmişsin ben olsam
bi gün bile kalamzdı yanımda anında kovardım
Sinirim bozuldu gerçekten:delphin: :delphin:

Allah bebğini sana bağışlasın
Allahtan gidiyolarmış rahatlarsın artık sositososito

Öncelikle Allah yavrunuzu analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...
Allah gerçekten sabır versin, benim de dayanılmaz bir kaynanam var. İnsan gerçekten bazen sesini çıkaramıyor işte. Hele de baştan öyle alıştırmışsan... Neyse gidiyorlarmış. Ama bazen herşeyi göze alıp karşı çıkmak gerekiyor. Ben şahsen bunu yapmadığım zaman sonra kendime daha çok kızıyorum neden ses çıkarmayıp katlandım diye...

Bu ne ya korku filmi gibi,Allah büyük sabır versin gerçekten,nasıl alırlar yavrunu senden,kıyamam ona, ben olsam açardım ağzımı, kimseyi takmazdım valla, ki bende benzer şeyleri yaşadım.

aaaaaaaaaaa söylenecek söz bulamıyorum bu nasıl birşey ya ALLAH YARDIMCIN OLSUN
GİDİYORLARMIŞ GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM

kaynanan tam allahlıkmış canım. benim bi arkadaşımın kaynanası da emzirmiş bebeği duyunca inanmamıştım yok artık demiştim şimdi burda okuyunca inandım artık ve şok oldum allah sana sabır versin.
bende doğumu sezeryan yapmak istiyorum kaynanam yanımda olacak ve eşimi tembihliyorum hergün hemen ayılamazsam gözün bebekte olsun kimseye verme öptürme hele de annene dikkat et diyorum. inşallah böyle bi sorun yaşamam bende.

:1hug:Canım çok büyük konuşmuşsun :1shok:Allah korusun ya doğumda sana bir şey olurda çocuğuna kaynanan bakmak zorunda kalırsan ne yaparsın :1no2:
çünkü ben sezeryanla doğum yaptım ve ölümün kıyısında döndüm aşırı narkozda 4 saat sonra ayıldım :1no2: tabiki kaynana da iyi birşey yapmamış asla yaptıklarını onaylamıyorum ama yinede hele de annene dikkat et diyorum.
lafı pek hoş değil bebeğin sağsalim doğsun hayırlısıyla kucağına al varsın babaannede biraz sevsin :1hug:canım böyle yazdığım için inşallah bana kızmazsın sevgileropuyorumnanaktan

Back