• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostoyevski-Su ve Ceza

beni içine alan kitaplardan.çok beğenerek okudum ve konusunu düşünerek üzerinde günlerce vicdan felsefesi yaptım.okurken suçlu psikolojisini çok iyi anlıyorsunuz.

Dostoyevsiyse ve Suç ve Ceza ise okunur. :kahve:
Bence suçlu psikolojisini onun kadar iyi yansıtan bir yazar daha yok!!!!:delphin:

ennn severek,sonunu heycanla bekleyerek sabahlara kadar okuduğum bir kitaptı,kesinlikle okunmalı...açıklamalar için teşekkürler..

Bende kac kez basladim bu kitabi ama maalesef hep ilk sayfalarda pes ettim...aradan baya zaman gecti, belkide tekrar denemeliyim...Tavsiyeleri okuyunca heves sardi a.s

istemeyerek başladığım ama 2 günde bitirdiğim ve uzun zaman sonra bana kitap okumayı sevdiren bir kitap

lise yıllarında okumuştum yaz tatili tatile de çıkmamıştım. zaten depresiftim. raskolnikov beni iyice germişti. ama bitince iyi kide okumuşum demiştim. tavsiye ederim. okuyun okutun.

Başlangıcından sonuna kadar merak ederek okuduğum,rüyalarıma girdiği için erken kalkıp

devam ettiğim süper bir kitap..

klasikler arsında yerini alan müthiş bir eser:kahve:

alla alla benim hergun dostoyevski ye ve edebiyat hocama söverek okumaya basladgm ama hersefernde bitiremedgm kitapla ilgili yorumlarmı bunlarr:tomato: şaştım kaldım ya işte zevkler nekadar göreceli olabilio ben bu kitap yuzunden klasiklerden soğudum ya acaba devammı etseydm soradanmı okada güzelleşmiş anlamadm gitti:hulya:

çok güzeldi 2 kez okudum...Dostoyevski'nin diğer kitaplarınıda şiddetle tavsiye ederim zemuszemus

Şimdiye kadar okuduğum en güzel kitap diyebilirim..O kadar işim olduğu zamanlar da bile oturup okudum,otobüste çıkarıp okuyordum,herkese tavsiye ederim..

Back