Cok tesekkur ederim, evladini en iyi annesi tanir. Calisiyor olmaniz onun icin cok buyuk bir nimet,ileride anlayacaksiniz. Yetememe korkunuz olmasin sakin. Zira annesini mutlu olarak yaninda goruyor o cocukcagiz. Bundan guzel manevi doygunluk olabilir mi hic?
Ben de calisan annenin cocugu olarak buyudum ama simdi kendi cocuguma bakmak icin gecici sure isi biraktim. Evde inanilmaz seyler yapiyoruz herkes deli gozuyle bakiyor
inanin fazla arkadasim yok,olsa da fazla birsey paylasmiyorum cok guvendiklerim haric. Etrafinizda sahte insanlar olacagina hic olmasin. Amacsiz sekilde bos bos evde oturup da koca parasiyla sizin emeginizi kucuk goren insanlari asla referans kabul etmeyin. Birsey uretemeyen insanlar uretenlere hep camur atar. Hic uzerinize alinmayin zira inanin gurbette olmasaniz da her yerde var o insanlardan. Misal benim annemin bir komsusu hep doktor kocasiyla hava atar anneme
annem guler gecer ciddiye bile almaz. Her yerde var oyle tuhaf tipler. Napsinlar hayatta ovunulecek tek seyleri kocalarinin parasi. Kucuk dunya olunca kolay donuyor saniyorlar. Allah gorduklerinden geri birakmasin ne diyelim