Dostluk mu düşmanlık mı siz söyleyin a dostlar :(

Bazi insanlari yasayarak taniyoruz malesef.. benm eltimde oyle bosbogaz ayni seyi yasatti bana.
Ama sukrediyorum daha fazla gec olmadan gercek yuzunu gordum sende sukret.. arkadaslign bi 3 yil daha surse neler olurdu kimbilir..
Tartismaya girme ve kimseye kendini anlatmaya calisma herkes kimin ne oldugunu yasayarak ogrensin..

Sana yapan yapmis ztn yapicani bana gerek kalmamis bacim
Gercekleri soylemem mi rahatsiz etti seni? halbuki hakaret vs bisey yok yazinda.. gercekleri gormen lzm bi sekilde yoksa boyle aci aci tecrubelerle ogrenmen gerekir her defasinda
Böyle konuşarak mı bana ders vereceksin kimse çocuk değil burda tahrik edici Mesajlar da yasak ki ders verecek birisi olduğuna inanmam imkansız zira üslüp çok kötü ayrıca bacım demezsen sevinirim Mune Mune

Arkadaşlıklarda çok ısrarcı olmamak lazım. Çalışıyorsunuz öylesine tanıdğınız biri çok anlam yüklemeseydiniz keşke.

İnsanların hassas noktaları ne zamandan beri alay konusu oldu yorum yapmak Zorunda değilsin çok üzücü bir tavrın var farkında mısın tanışmasak da birinin kalbini incitmek hak oluyor mu sence
Isine gelmedi mi? Ya burdaki cogu kisi bilir benim tarzimi kimseyi bilerek incitmem., kaldiki seninle ya da digerleriyle ayni fikirde mi olmam gerekiyor?

Bazi insanlari yasayarak taniyoruz malesef.. benm eltimde oyle bosbogaz ayni seyi yasatti bana.
Ama sukrediyorum daha fazla gec olmadan gercek yuzunu gordum sende sukret.. arkadaslign bi 3 yil daha surse neler olurdu kimbilir..
Tartismaya girme ve kimseye kendini anlatmaya calisma herkes kimin ne oldugunu yasayarak ogrensin..
Haklısınız kesinlikle

Nedendir bilmem ama ailem de zıt kültürlerin insanı evlilikleri zor olmuş doğrusu ilk çocuk benim bu süreçte ailelerin çatışmasından ben hep arada kalırdım üzülen ebeveynler başına iş gelse yalnız olan anne baba ben hep tek büyüdüm konu komşu işi hariç üZülürdüm de doğrusu şimdi oğlum da ayni olur mu diye sanki korkuyorum bi garibim sanırsam kendimi yokladım da ama konuşmalarınızdan sizin de gayet dolu bir hanımefendi olduğunuz aşikar kek börek dediğim oğlumun hayatını karakterini keşif sırasında en büyük hobisinin mutfak olduğunu en sevdiği işin de bir şeylerden Demir,sopa,kablo ve alakasız şeylerden yeni icatlar yapmak olduğunu keşfettim bu yönlerini kuvvetlendirmek ve kısa zamanı beraberce geçirebilmek adına yapıyoruz aslında o mutlu olunca içimde bişey doyuyor zira çalışan anne olarak yetememek kaygısı büyük bende bi zaman sonra anne neden bize arkadaş gelmiyor kimse yok diye üzülünce mahvoluyorum olay o sanırsam
Cok tesekkur ederim, evladini en iyi annesi tanir. Calisiyor olmaniz onun icin cok buyuk bir nimet,ileride anlayacaksiniz. Yetememe korkunuz olmasin sakin. Zira annesini mutlu olarak yaninda goruyor o cocukcagiz. Bundan guzel manevi doygunluk olabilir mi hic?

Ben de calisan annenin cocugu olarak buyudum ama simdi kendi cocuguma bakmak icin gecici sure isi biraktim. Evde inanilmaz seyler yapiyoruz herkes deli gozuyle bakiyor :KK66: inanin fazla arkadasim yok,olsa da fazla birsey paylasmiyorum cok guvendiklerim haric. Etrafinizda sahte insanlar olacagina hic olmasin. Amacsiz sekilde bos bos evde oturup da koca parasiyla sizin emeginizi kucuk goren insanlari asla referans kabul etmeyin. Birsey uretemeyen insanlar uretenlere hep camur atar. Hic uzerinize alinmayin zira inanin gurbette olmasaniz da her yerde var o insanlardan. Misal benim annemin bir komsusu hep doktor kocasiyla hava atar anneme :KK66: annem guler gecer ciddiye bile almaz. Her yerde var oyle tuhaf tipler. Napsinlar hayatta ovunulecek tek seyleri kocalarinin parasi. Kucuk dunya olunca kolay donuyor saniyorlar. Allah gorduklerinden geri birakmasin ne diyelim :KK66:

Cok tesekkur ederim, evladini en iyi annesi tanir. Calisiyor olmaniz onun icin cok buyuk bir nimet,ileride anlayacaksiniz. Yetememe korkunuz olmasin sakin. Zira annesini mutlu olarak yaninda goruyor o cocukcagiz. Bundan guzel manevi doygunluk olabilir mi hic?

Ben de calisan annenin cocugu olarak buyudum ama simdi kendi cocuguma bakmak icin gecici sure isi biraktim. Evde inanilmaz seyler yapiyoruz herkes deli gozuyle bakiyor :KK66: inanin fazla arkadasim yok,olsa da fazla birsey paylasmiyorum cok guvendiklerim haric. Etrafinizda sahte insanlar olacagina hic olmasin. Amacsiz sekilde bos bos evde oturup da koca parasiyla sizin emeginizi kucuk goren insanlari asla referans kabul etmeyin. Birsey uretemeyen insanlar uretenlere hep camur atar. Hic uzerinize alinmayin zira inanin gurbette olmasaniz da her yerde var o insanlardan. Misal benim annemin bir komsusu hep doktor kocasiyla hava atar anneme :KK66: annem guler gecer ciddiye bile almaz. Her yerde var oyle tuhaf tipler. Napsinlar hayatta ovunulecek tek seyleri kocalarinin parasi. Kucuk dunya olunca kolay donuyor saniyorlar. Allah gorduklerinden geri birakmasin ne diyelim :KK66:
Daha üstüne ne söylenebilir ki sevgili darkmore darkmore çok teşekkür ederim değerli vaktini bana ayırdığın için var ol :)

Diğer noktalama işaretlerini geçtim de nokta koysaydınız keşke. İşaret yok, cümleler düşük, gereksiz ayrıntılar var. Okunması çok güçleşiyor.
Bu da size ders olmuş, bir daha kendinizi kimseye bu kadar çok açmazsınız.

Diğer noktalama işaretlerini geçtim de nokta koysaydınız keşke. İşaret yok, cümleler düşük, gereksiz ayrıntılar var. Okunması çok güçleşiyor.
Bu da size ders olmuş, bir daha kendinizi kimseye bu kadar çok açmazsınız.
Umuyorum aynısını yaşarsınız

Öğretmenim demişsiniz de umarım türkçe öğretmeni değilsinizdir... Arkadaşlığınızla ilgili şu yorumu yapabilirim ancak : Ben olsam bir daha aramam, boşveririm, kendi ararsa da mesafeli konuşurum .

X