Öncelikle tc ninkelimesi bana çok itici geldi aklıma hdp liler geliyor bu kelimeyi duyunca. Ankara’nın lüks semtinde lüks sitesinde oturuyorum sonradan değil hep böyleydi. Ayrıca üslubunuz hiç hoşuma gitmedi. 3,5 yaşında ki oğlumu jimnastiğe götürüp, kitap okumayı alıştırmak için bin kitap aktivitesine başladım buda epey pahalı bir uygulama o yüzden kitap değiştirip, çocuk kütüphanesinden faydalanıyoruz. Oyuncaklar ise yine pahalı olduğu için oyuncak değiştirme tarihlerimiz var bu sayede çocuk sürekli değişik oyuncak gördüğünden oyuncakla oynamayı ve paylaşmayı öğreniyor. Bazı kişiler var onlara ne oyuncak ne kitap veriyorum çünkü malın kitabın kıymetini bilmiyorlar.
1,5 milyonluk dairede oturuyorum ev kendimizin kirada oturan birini( bu durum beni hiç ilgilendirmez ama beni küçümsemek için sürekli yaptığı şeylerden biriydi ) bana dediği şey eşin sana değer vermiyorda mı araban yok
o dönem kısa bir süre arabasız kalmam gerekmişti. Şimdi ise benim komşuculuk çevrem çok , o yalnız.
Ayrıca siz niye devlete göndermesi için baskı yapıyorsunuz anlamadım hiç sevmediğim kişi türü kendi yaptığını başkasına uygulatmaya çalışanlar. Başkasının okula verdiği paranın derdi size niye rahatsızlık veriyor anlamadım
Komşunuzla olan diyaloğu tam bilmediğimden yorum yapmayacam ama çevremde gördüğümde bazı kişiler eşinle olan diyaloğunu , bazıları çocuğunla olan diyaloğunu , bazılarıda ekonomik durumunu kıskanıp sürekli bu konu ile ilgili soru sorduğundan birikmişlikler olur ve mesafe koyulması gerek.
Size mesafe koyan kişi komşunuz ve sizin arkanızdan konuşup yüzünüze gülmemiş . Arkadan konuşması ne kadar yanlışta olsa artık birikmişliklerini patlatma gereği duymuş.