- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- Konu Sahibi bircebirbebek
Haklisin bende olsam canini acitmak isterdim ama o yuzsuz kaciyormus zaten bosuna kendini yorma.Haklısınız sanırım ama içimde arada bir intikam duygusu da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin bende olsam canini acitmak isterdim ama o yuzsuz kaciyormus zaten bosuna kendini yorma.Haklısınız sanırım ama içimde arada bir intikam duygusu da var
Haklısın sanırım ama içimde deli sorular neden bir insanın parası ile değer verilir ki durumum düzeldi şükürHaklisin bende olsam canini acitmak isterdim ama o yuzsuz kaciyormus zaten bosuna kendini yorma.
Hayır enteresan olan da o o kaçıyor hem kazık at hem ardımdan iş çevir hem arkadaşlığı bitiren sen ol ben neyim acaba
İyiken herşeyi konuşup kötü olunca sırları açıp vurmak asla karakterimize yakışmaz sizde yapmayın, ama kankilerine sadece o lafı edinBen de onu düşünüyorum aslında
Aman ne var bunlarda. Farzedin o kişilere de siz anlattınız. Ayıp bir şey yok. Dort dortluk evliliği olan var mı. Herkes kendi ailesine kendi hayatına baksın.Tabiki işte kavgalar kavgada söylenenler boşanma aşaması tekrar barışmalar vs vs bu kadar
Artık öyle olacağım sanırımYaptıklarından UTANIYOR olabilir .
Bence hiç üstelemeyin.
Bırakın gitsin söylediklerinden utansın.
Sanırım yalnız kalınca arkadaş görmek istemişsiniz etrafınızda çok ta haklısınız.
Fakat bırakın arkadaş olarak kalsın özelinizi anlatmayın hiçbirşekilde .
Gidin aynaya konuşun en güzeli.
Nedendir bilmem ama herkes yaşamasına rağmen kadın kocasıyla mükemmel ilişkisi var gibi davranırsa çok daha güçlü görünüyor çevrede bunı farkettim öbürleri ise ezik bu yapaylığa rağmen kaldıramıyorumAman ne var bunlarda. Farzedin o kişilere de siz anlattınız. Ayıp bir şey yok. Dort dortluk evliliği olan var mı. Herkes kendi ailesine kendi hayatına baksın.
Çok haklısınız aslında bir de onu kıskanıyor muşum sanırım öyle diyormuş millete de öyle geldi daha çok dellendimİyiken herşeyi konuşup kötü olunca sırları açıp vurmak asla karakterimize yakışmaz sizde yapmayın, ama kankilerine sadece o lafı edin
Ben çok enayi biriyim sanırımÇok samimi olduğum tek bir dostum var. Ona bile hayatımın her şeyini ibiğini cibiğini anlatmam. Bana zarar verecek birşeyi içimde tutar kimseye anlatmam. İçimde tutarım.
Birde en yakın arkadaşımla bile birbirimize çocuklarımıza falan birşey almayız. Canın ciğerinde olsa mesafeden yanayım.
Böyle bir tiplede görüşmem. Dedikodu en kızdığım şeydır
Gerçekten sizlerin hayatında çok sevdiğiniz görüşmek istediğiniz bayanlar yokmu arkadaş manasında ben çok üzülüyorum oğlumun yaşıtı biri olmadığı için etrafında belki ondan mı acaba benimki bilemedim ki
Insanoglunun mayasinda bu vardir..bazilari nankör olur,kiymet bilmez.Herkes kendine yakisani yapar.
Elinize bir kâğıt alin birde kalem.Ustune o kisinin adini yazin ve çizin üstünü.Hayatinizdanda silip attiginizi düşünün ve geri adim atmayin.Hesaba kitaba gerek yok.Uzerinde dusunmeye bile değmez.
Sir tutamayan insandan dost olmaz.
Yok valla
Bak buradaki yorumlarıma
Hep yazarım hayata yalnız geldim yalnız gideceğim diye
Bu benim hayat felsefem
Her şeyi gücümün yettiği kadar ben yaparım
Kimseden bir şey istemem anlatmam
Çok sevilen birisi de değilim zira çizgilerim serttir kolay eğilip bükülmem
Taviz vermem
Ama insanlar kendi kardeşleri ana babaları ile bile bu kadar sık görüşmezken Sizinki fazla geldi bana
Bende o yüzden artık üyelik aldım kk dan aslındaArkadasım anlatmıcan herseyini bu kadar basit
İçinde patlasın boşver yaz çiz içini boşalt ama anlatma
Bu bu kadar basit
kimseye güven yok bu devirde
Aynen burdan yazBende o yüzden artık üyelik aldım kk dan aslında
merhaba arkadaşlar ;
Dün üye oldum lakin uzun yıllardır takipteyim siteyi. Sizden fikir almaya ihtiyacım var çünkü içim acıyor. Yıllar önce eşim iş yapacak diye şehir değiştirdik.Dolayısıyla çevre her şey geride kaldı gözden ırak gönülden ırak oldu vs. Ben de insan canlısı biriyimdir. Tek olmayı sevmem ağırlamayı hoş sohbeti çok severim. Bu süreçte artık evi burdan aldık dedim ve biraz tc ortalamasına göre lüks denen bir muhite taşındık. O zaman ucuzdu tabi sonra böyle bir etiket gelişti o da ayrı. Burada insanlar çalışmayan kadına boş ve cahil gözüyle bakar . Elitliği paraya göre kıyaslar pahalı oyuncaklar kıyafetler o çocuklara koca adam gibi davranışları ezberletip bu durum üzerinden medeni çocuk yetiştiren aileleriZ diye hava atan konuşulmak istenen bence son derece yapay ailelerle dolu bir yer düşünün . Ki bunu böyle yaşayanlar da aynı yorumluyor yazık ki maskeli insanlar malesef. Ben Anadolu çocuğuyum doğallıktan yana Bilindik bir öğretmenim atanamayıp alakasız bir sektörden para kazananlardan tabi :) ama bir insan her zaman maskesiz neyse o olmasından yana oldum hep içim daralıyor öyle ortamlarda yalan yok. Neyse bir arkadaş edindim parkta tanışıp tam da benim gibi biri dedim gider gelirdik birbirimize evler yakın derdini anlatırdı ben de içimi açardım üzülür yardımcı olur gibi yapar ve ortak olurdu derdime Yani ben öyle sanmışım tam 3 yıl. En yakınımdan 3 kişiden biri oldu bu süreçte tabi o süreçte benim ailem yıkılma noktasına da geldi çok iyi dönemlerimde oldu yokluktan ekmek parası zor bulabildiğim battığımız dönemleri de gördü sıkıntılarıyla beraber. Melek derdim bu arkadaş. Bende elden ne gelirse hediye vs götürürdüm gönlünü görmek için allah var. Bacım dedim allah yıkarda.
Bu arkadaş oğlunun okulu kolejden alması için uyardım. Bulunduğumuz yer iyi eğitim okullar öğretmenler çok iyi dedim yazık parana. Kendi okulumuzu önerdim. Derken ikna oldu yazdırdı söylediklerinden daha fazlasıymış birce dedi. Bir süre sonra kadın hastalığım var sinirim bozuk hastayım vs bahaneleriyle durup dururken koptu arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dönmüyor eşinden mesaj yazdım cevap yok ama hep çevrim içi vs . Derken ortak arkadaşımıza sordum birce umrunda değil hiçbirşey bak benim altmda araba olmasa bana da arama yapmaz emin ol dedi. Tabi ben şok en dedikodu yaptığı af edersiniz itin g. Üne soktuğu bir kadın vardı sürekli beraber dedi ve bize nasıl onu anlatıyordu ise bizi dde ona anlatıyormuş uyardılar başka birileri beni dedi. Tabi ben şok yeni tanıdıklarına matineler düzenleyip benim anlattığım özelimi dizi anlatır gibi anlatıyormuş şaka gibi.
Bu okulda oğlumun sınıf annesi bana takık durumda idi o mu çeldi aklını dedim ( sebebi boşandığı kocasının aldattığı kadın fiziksel bana benzemesi imiş) zira tamamen saplantı haline gelmiştim o kadın için anlamsızca saldırılar düzenledi muhattap olmadım çalışıyorum Zaten vaktim de yoktu doğrusu.
Çok canım acıdı hala da acıyor bana bir ses etmeden neden dememe rağmen karşısına çıkmama rağmen ses etmedi birşey Yok diyip kaçıyor sürekli meğerse söylediklerini başkasından duymuş olma ihtimalimden kaçmış anladım onu. Şimdiki kankaları ise Yani benim dedikodumun malesef özelimin döndüğü ortamın hanımları ise altında araba olan paso gezen tipler ( buna lafım YOk arkadaşın neye sattığını aktarmak için yaZdım )
Şimdi ben nasıl bir tepki vermeliyim bu arkadaşa çok kızgın ve kırgınım bir yanım boşver bir yanım bunca emek ne olacak enayi mi peçete miyim ben tek kullanımlık diyorum kendime akıl verin !
(Emek derken çok kez gel dediği an eli asla boş olmaksızın gittim, evladıma ne geldiyse kıyafet ona da aynısını aldım götürdüm eksiksiz kardeşimmiş gibi adeta , çalışsam da çok kez kendimden feragat edip hatta ailemden hazırlık ağırlama elden ne geldiyse misafiri gelecekse yardım etme vs çok fazlaca şeyler )