- 19 Aralık 2017
- 108
- 52
- 33
- Konu Sahibi bircebirbebek
Aynen öyle haklısınAynen burdan yaz
İsim yok cisim yok
Bu iş böyle
Dostum diyorsun herseyini anlatıyorsun bir bozuşuyorsun oooo herseyin ortada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle haklısınAynen burdan yaz
İsim yok cisim yok
Bu iş böyle
Dostum diyorsun herseyini anlatıyorsun bir bozuşuyorsun oooo herseyin ortada.
İnşallah bulur ve ben gözlerim kulaklarımla şahit olurum zira herkese yapacak bunu yapısı buÇok yüz vermişsiniz. Geçmiş olsun, Allah'ından bulur merak etmeyin.
Acıdığım da bu Zaten 18 de çıkıyorum 10 dk evdeyim iki gece önceden başlarım hazırlığa son akşam 7 de davet eder son bir saat boşlukta ev toparlama ve sofra hazırlamayı yapardım iki akşamda bir Zaten benimde var süpürgem ve yemeğim iki gün idare ediyoruz yemeği ki ayda bir hafta izin gününü ayırır o günü difrizi poğaça hatta kek hamuru dahil yapıp poşetlemeye doldurmaya ayırım pratik ve planlı davranmasam zaten imkansız yetişemem son iki senedir çalışıyorum bu 3 yılın içinde önceki 1 sene evde oğlumla idimGereksiz luzumsuz samimiyetin sonuclari
Kimseyle enseye tokat derecesine gelmemek lazim anlamissinizdir. Bir siniriniz olmali,hersey dozunda guzel
Bu arada cocuk sahibi ve calisan bir kadinmissiniz, haftada en az 4 gun nasil gorusebiliyordunuz,evinizde hic mi isiniz yoktu? İsten gelince bir corba dahi mi kaynatmayacak kadar bostunuz? Hic temizlik yapmaz misiniz?cocugunuzla basbasa hic vakit gecirmez miydiniz? Nasil buldunuz bunca bos vakti ben onu anlamadim. Haftada 1 gunumu bile arkadaslarima ayirinca tum islerim aksiyor benim kaldi ki ben calismiyorum ama cok planli programli sekilde bir seyler yapiyorum bu ragmen kimseye haftanin 4 gununu ayiramam. Elestirmek icin yazmadim yanlis anlamayin,sadece merak ettim. Herhalde cok enerjiksiniz masallah
Elbette,hazirligi onceden yaparak isleri hafifletebilirsiniz ama gunluk yapilmasi gereken pek cok seyimiz oluyor,misal sebze isleri, veya kisisel bakimlar, cocukla ilgili vakit gecirmeler falan bunlar gunluk isler. Bugun yapamadim yarina kalsin diyemiyor insan. Bilemedim. Gercekten anlamsiz birine bu kadar baglanip da kendini ihmal etmek. Bana gore isler degil. Masallah siz firsat yaratmissiniz.Acıdığım da bu Zaten 18 de çıkıyorum 10 dk evdeyim iki gece önceden başlarım hazırlığa son akşam 7 de davet eder son bir saat boşlukta ev toparlama ve sofra hazırlamayı yapardım iki akşamda bir Zaten benimde var süpürgem ve yemeğim iki gün idare ediyoruz yemeği ki ayda bir hafta izin gününü ayırır o günü difrizi poğaça hatta kek hamuru dahil yapıp poşetlemeye doldurmaya ayırım pratik ve planlı davranmasam zaten imkansız yetişemem son iki senedir çalışıyorum bu 3 yılın içinde önceki 1 sene evde oğlumla idim
Enayi değil iyi niyetli diyelim.Ben çok enayi biriyim sanırım
Bence herkes ona notunu vermiştir, artık arkadaşlıklar da lay lay lom oldu. İki dedikodu yapıp sırlarını vermeden eğleniyorlar.iyi günler sizeÇok haklısınız aslında bir de onu kıskanıyor muşum sanırım öyle diyormuş millete de öyle geldi daha çok dellendim
Kişisel bakım evet konuştukça ne kadar çok kendimi ihmal etmişim görüyorum ben banyo harici adam akıllı saçıma bir şey yapmayalı aylar oluyor sanırım en son kuaföre gideli 7 ay olmuştur ev işleri dekorasyon temizlik kek börek eksik olmasın oğlumun ödevi etkinliği hadi oyun oynamacalae vs ki her işime onu da dahil ederim ortak zaman da geçirmiş olalım hem de öğrensin diye atıyorum misafir gelecek bir şeyler mi pişiyor sandalye üstğnde oğlum karıştırır yoğurur vs yapabileceği ölçüde yaparız işte herkese zaman ayırdım da sanırım kendime hiç bir şey ayıramadım şu an bi dank etti darkmore hanım cidden enresan hissettim neden kendimden çok veriyorum acaba psk da demişti aile danışmanımız çok verici tarafsınız diyeElbette,hazirligi onceden yaparak isleri hafifletebilirsiniz ama gunluk yapilmasi gereken pek cok seyimiz oluyor,misal sebze isleri, veya kisisel bakimlar, cocukla ilgili vakit gecirmeler falan bunlar gunluk isler. Bugun yapamadim yarina kalsin diyemiyor insan. Bilemedim. Gercekten anlamsiz birine bu kadar baglanip da kendini ihmal etmek. Bana gore isler degil. Masallah siz firsat yaratmissiniz.
Ben olsam hayatta ugrasmam bu kadar kimseyle. Fazla samimiyetin sonu hep kotu biter. Kimseye yuz vermeye gelmez
İyi hissettiren bir yorum oldu gerçekten de çok doğru aslında sevgili @darkmore un dedikleri de keza aynı şekildeAyy o sana peçete muamelesi yaptıysa sen de ona tuvalet kağıdı muamelesi yap, dönüp bakma ilgilenme. Boşluğa düşmüşsün belli ki kolay değil. Ama yeni insanlar tanıyacaksın emin ol. Böyle dönek biri hayatında olmasın zaten.
Ama nedn ben şahsım adıma bir kadın dert yansa yemin ederim ciğerim acıyor kafama takıyorum çözüm için neden çıkarı olmazken hem de bir kadın oh der içinden neden anlayamıyorumBende sosyal bir insanım.eşim dostum olsun gezeyim muhabbet edeyim severim
Ama işte sınırı olucak.bende çok anlatıyorum ama hata işte bunlar
Hersey anlatılmaz.konuşcan eğlencen ama o kadar
Derine inmicen kimseyle
Üzülüyormuş gibi yapar aslında içten içe oh iyi olmuş diyebilir bilemezsiniz
O yüzden dikkatli olunmalı bu hayatta..
Malesef sığlaşan ilişkilere biraz geri kaldım sanırım benBence herkes ona notunu vermiştir, artık arkadaşlıklar da lay lay lom oldu. İki dedikodu yapıp sırlarını vermeden eğleniyorlar.iyi günler size
Bazen insan ne yaptigini bilmiyor ya cidden. Herkesle de yuzeysel gorusmek lazim. Sizi de anliyorum yalnizsiniz o sehirde tutunacak bir dal aramissiniz ama iste ugras didin sonuc boyle. Neye yarar? Valla kendinizle ilgilenin ne guzel, bos vakitlerinizi kisisel bakiminiza ayirin,kek borek olmasin eksikligi hissetmezsiniz. Ama soyle bir sacinizi basinizi haftada 1 biraz degistirseniz havaniz guzellesir. Cocugunuzla farkli aktiviteler yaratirsiniz,egitimli kulturlu insansiniz. Ekstra neler neler bulursunuz isteyince. Varsin elalem olmayiversin aman cok da tin deyin gecin.Kişisel bakım evet konuştukça ne kadar çok kendimi ihmal etmişim görüyorum ben banyo harici adam akıllı saçıma bir şey yapmayalı aylar oluyor sanırım en son kuaföre gideli 7 ay olmuştur ev işleri dekorasyon temizlik kek börek eksik olmasın oğlumun ödevi etkinliği hadi oyun oynamacalae vs ki her işime onu da dahil ederim ortak zaman da geçirmiş olalım hem de öğrensin diye atıyorum misafir gelecek bir şeyler mi pişiyor sandalye üstğnde oğlum karıştırır yoğurur vs yapabileceği ölçüde yaparız işte herkese zaman ayırdım da sanırım kendime hiç bir şey ayıramadım şu an bi dank etti darkmore hanım cidden enresan hissettim neden kendimden çok veriyorum acaba psk da demişti aile danışmanımız çok verici tarafsınız diye
Nedendir bilmem ama ailem de zıt kültürlerin insanı evlilikleri zor olmuş doğrusu ilk çocuk benim bu süreçte ailelerin çatışmasından ben hep arada kalırdım üzülen ebeveynler başına iş gelse yalnız olan anne baba ben hep tek büyüdüm konu komşu işi hariç üZülürdüm de doğrusu şimdi oğlum da ayni olur mu diye sanki korkuyorum bi garibim sanırsam kendimi yokladım da ama konuşmalarınızdan sizin de gayet dolu bir hanımefendi olduğunuz aşikar kek börek dediğim oğlumun hayatını karakterini keşif sırasında en büyük hobisinin mutfak olduğunu en sevdiği işin de bir şeylerden Demir,sopa,kablo ve alakasız şeylerden yeni icatlar yapmak olduğunu keşfettim bu yönlerini kuvvetlendirmek ve kısa zamanı beraberce geçirebilmek adına yapıyoruz aslında o mutlu olunca içimde bişey doyuyor zira çalışan anne olarak yetememek kaygısı büyük bende bi zaman sonra anne neden bize arkadaş gelmiyor kimse yok diye üzülünce mahvoluyorum olay o sanırsamBazen insan ne yaptigini bilmiyor ya cidden. Herkesle de yuzeysel gorusmek lazim. Sizi de anliyorum yalnizsiniz o sehirde tutunacak bir dal aramissiniz ama iste ugras didin sonuc boyle. Neye yarar? Valla kendinizle ilgilenin ne guzel, bos vakitlerinizi kisisel bakiminiza ayirin,kek borek olmasin eksikligi hissetmezsiniz. Ama soyle bir sacinizi basinizi haftada 1 biraz degistirseniz havaniz guzellesir. Cocugunuzla farkli aktiviteler yaratirsiniz,egitimli kulturlu insansiniz. Ekstra neler neler bulursunuz isteyince. Varsin elalem olmayiversin aman cok da tin deyin gecin.
Eline balyoz vermemi ister misin bi tane geçir ağzıma bir o kalmış daBen anlamiyorum ya biz kadinlari :) rahat mi batiyo? Bacin mi kardesin mi bu kdr samimiyet? Kaldiki insan bzn kardesine bile herseyi soyleyemiyo..yok cocuguna ayni kiyafetten almalar vs.. ne gerek var? Niye yani? Sizden istenmeyen seyleri yapiorsunuz, sonrada bunu yaptimda kiymet bilmedide vsvs. Yapmasaydin der elin usagi..
Ayrica hala kafaya takacak kdr onemsiyorsun ve nasil davranmam gerekiyor diye soruyorsun ya...bence sende arkadasin kadar garipsin bu durumda
Sana yapan yapmis ztn yapicani bana gerek kalmamis bacimEline balyoz vermemi ister misin bi tane geçir ağzıma bir o kalmış da
Neden böyle davranıyorsunSana yapan yapmis ztn yapicani bana gerek kalmamis bacim
İnsanların hassas noktaları ne zamandan beri alay konusu oldu yorum yapmak Zorunda değilsin çok üzücü bir tavrın var farkında mısın tanışmasak da birinin kalbini incitmek hak oluyor mu senceSana yapan yapmis ztn yapicani bana gerek kalmamis bacim