• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mısracım geçmiş olsun canım. Ben de senin yaptıklarına bayıldım. Ellerine sağlık canım..

Kızlar sanırım Çakırgözlü'nün bebişinde sorun var... Şubat anneleri topiğine baktım az önce... Bebeğinin kalbi olması gereken yerde değilmiş:( Kalbinin olması gereken yerde akciğer varmış.. Üst tarafında da kalbi... ınşallah kötü birşey yoktur...

Jazmincim saol cnm.
Çakırgözlü nün bebeği alınacaktı,Sensi arkadaşımızla mesajlaşırken gördüm çakıra da msj yazdım ama henüz dönmedi.

PRATıK BıLGıLER

PATATES: Büyük miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.
YAPIŞTIRICI:Daha sağlam yapıştırmak için yapıştırıcı ile bir yeri yapıştırıken daha sağlam olması için sigara külünü serpeceksin sonra yapıştıracaksın.
BUZ:Buzu dondururken suyu kaynatıp soğuttuktan sonra,buz kalıplarına koyup dondurursanız, buzlar daha canlı, kristal gibi görünecek.
SÜSLÜ BUZLAR:Buzu dondururken suyun içine kiraz,nane yaprağı, vişne ,yeşil zeytin ,çilek gibi.. Koyup dondurun.ıçkilere güzel tat ve görüntü verecektir.
AYAKKABI TEMıZLıĞı:Cam sil ile deri ayakkabılarınızı silmeyi denermisiniz? memnun kalacaksınız.
ARI VE SıNEK SOKMALARI:Kesme şekeri hafif ıslatın, acıyan yere bastırın, zehiri alır şişmeyi, kaşınmayı önler..
PAS LEKESı:Pas lekesi olan giysilerde limon tuzunu suda eritip lekenin üzerine dökün. güneşe koyun lekeden eser kalmayacak..
BıLEMEK ıÇıN:Makasınız, bıçağınızı bilemek istiyorsanız, zımpara kağıdı kesin.
HALI ÜZERıNDEKı ıZLER:Mobilyaların yerlerini değiştirdiğinizde halıların üzerinde iz bırakır. Bu izleri yok etmek için izlerin üzerine bir parça buz koyun ve erimesini bekleyin.Daha sonra üzerinde elektrik süpürgesini gezdirin.Izden eser kalmadığını göreceksiniz.
ETıKETLERı ÇIKARMAK:SatIn aldığınız plastik ve cam esyaların üzerine yapıştırılan etiketlerden kurtulmak için etiketin üzerine yemeklik margarin sürün ve 15 dakika bekletin. Bir bez ile ovalayıp yıkayın Üzerinde hiç bir leke ve çizilme oluşmayacaktır.
AYAKLARINIZ ıÇıN:Eğer ayaklarınız çok ısınıp şişiyorsa onları saatlerce sıcak suda bekletmeyin, aksine kolonya ile ovalayın. Bilekleriniz ve ayaklariniz şişmeyecektirEger ayaklarınız çok hassas ise, sıcak havalarda şikayetleriniz artıyorsa, her sabah bir kaç damla zeytinyagi ile ovalayın.
GÜZELLıK:Dirsek ve topuklarınızın sertleşmesini istemiyorsanı z, bir dilim limon ile ovun. Böylece yumuşacık olacaklardır. Yeni bir tava satın aldığınızda ilk önce içinde bir miktar sirke kaynatın. Buişlem ilerde kızartmalarınızı n tavaya yapış masını önleyecektir.
MıS KOKU:Lambalarınızın üzerine kullanmadığınız kokularınızdan veya biraz vanilya sürerseniz, lambalarınızı yaktığınızda mis gibi koku yayılacaktır. (Fazla sürmeyin)
TEMıZLıK:Çekmeceleri içini boşaltmadan temizlemek istiyorsaniz, elektrik süpürgesinin ucunaince bir çorap geçirin.
BARDAK:Üst üste koyduğunuz bardaklar yapışıp çıkmıyorsa bir leğenin içerisine koyun veüstteki bardağın içerisine buz koyup leğenin içerisine yavas yavas sicak su koyun. Bardakların kolayca çıktığını göreceksiniz

Ya gerçekten mi:(( Çok üzüldüm ya... Allah sabır versin çakırımıza:((

Pratik bilgiler için sağol canımcım.. a.s.

çakırgözlüye çok üzüldüm allah sabırlar versin canım arkadaşım

Merhaba bayanlar ben yeni üye oldum siteye...

Aranıza katılabilir miyim?

Kelebek hoşgeldin tabi katılabilirsin aramıza tek şartımız önemli bir sorun olmadığı taktirde arkadaşlarımızdan süreklilik istiyoruz.Yani ayda yılda bir gelenlere hayır diyoruz.

Biraz kendini tanıytabilir misin bize?
Kaç yaşındasın?
Eşin kaç yaşında?
Çalışıyor musun ne iş yapıyorsun?
Ne zaman evlendin?
Bebş var mı yada düşünüyor musun?................vs
Sevapların için şimdiden tşk ederiz.

Mutlu ve angel şize küştüm.
Neden delirken noyuncaklarınızı getirmediniz?
Bir daha şizle oynamıycam :((((((

Mısra merhaba a.s.

ınşallah sohbetimiz daim olur.. Tabii ki tanıtabilirim..

26 yaşındayım.
Eşim 32 yaşında..
Çalışıyorum..
2 sene olacak evleneli..
Bebek yok; ama inşallah bu sene düşünüyoruz..

Bahçeye indim biraz angelcım dondum çok rüzgar var,1 saate kalmaz yağmur yağacak.Şemsiyemide almamıştım eşim yağmur yağmaz dediği için :(
ınşallah eve gidinceye kadar yağmaz

Sen napıyorsun nasılsın?

Bu yoğurdu sarımsaklasakta mı saklasak?
Sarımsaklamasakta mı saklasak angel ım?

zemuszemus

Bahçeye indim biraz angelcım dondum çok rüzgar var,1 saate kalmaz yağmur yağacak.Şemsiyemide almamıştım eşim yağmur yağmaz dediği için :(
İnşallah eve gidinceye kadar yağmaz

Sen napıyorsun nasılsın?

Kimsecikler gelmiyor angelım hayırdır?

Bu yoğurdu sarımsaklasakta mı saklasak?
Sarımsaklamasakta mı saklasak angel ım?

zemuszemus

burası da soğuk baya kuzum :))
hatta kasığıma ağrı girdi soğuktan
artık bot çorap giyme vakti gelmiş:))
ben iyiyim canım
giremiyorum ki
ondan gelmiyorumm

:kedi:

Mısram çok geçmiş olsun canım benim ya :(
ayın 30 u olduğundan kafamı kaldıramıyorum of..

Angelımada kocaman muckkkk :)

Angelcım ben iki haftadır hem çorap hemde süet bot giyiyorum.

Pokacım yeni başlık açtım bilgilerine cnm

nerede mısracımmmm

jnazm nasılsın hayatım
mısra yeni başlık açtı görmüşsündür

merhaba kızlar
bi bakayım size dedim bütün gün sinir etti beni net bi türlü giremedim
şimdide msj ım gelir mi bilmiyorum
sayfaya girincede çakırgözlü hakkında verdiğiniz bilgiyi gördüm şok oldum
çok üzüldümya :( rabbim yardımcısı olsun

Back