- Konu Sahibi EU2
ben geldim..kimsecikler yok....bugün 3 ders yaptık...eve geldim 4saat uyumuşum....yorgunluktan...yarın izmir e ailemin yanına gideceğim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım....hastaneden çıktı evinde dinleniyor.demek sorun vardı...öğlem girmeye çalıştım olmadı...şimdide sayfalar yavaş açılıyor...sorun devam ediyor sanırım...Hoşgeldin tatlı rüyacım ,iki gündür klüpte sorun var bugün neredeyse hiç yazışamadık
Bende tüm gün çalıştım,öğleye kadar normal mesai yaptım,öğleden sonrada nöbetciydim.
Arkadaşın nasıl oldu bu arada?
pokacım naslsın?çarşamba günü hangi pazar vardı? bugün hava yağışlıydı...umarım ıslanmadın...kızlarrrrr noldu siteyeee yaaaa(
evet yarım gündüm angelim mısram..
annemle çarşamba pazarına gittik... ohhh valla coktan gidemiyodum:)
ılBİz geldiikkk
iiz teşekkür ederiz cnm sen nasılsın ne oldu bu kk ya çok fena ya deli etti beni açılmıo sayfalar mesajlar gitmio sanırım bikaç gündür böle sayfalarda ilerlememiş![]()
aa deli edio kk düzelir umarım en kısa zamanda
merhaba kızlar günlerdir kk ya girmek işkence gibi
biz iyiyiz çok şükür ama halsisiz baya aslında çarşıya çıkmam lazım ama gözümde büyütüyorum sizlerde iyisinizdir inşallahh
Jnazcım halsizlik normal canım yeter ki başka problem olmasın.
Ben bugün epeyce yoruldum,kahvaltıdan sonra arkadaşımla pazara alışverişe gittik,meyve sebze olayını biraz abartarak almışım.Normalde benim 3 kg dan fazla ağır taşımam yasak,yanımdaki arkadaşa güvenerek fazla fazla aldım ama yorulduk ki pazar yeri evime çok yakın.
Jazmincim ve pokacım nihayet duvar stickerlar ı buldum denemek için bir tane aldım ikibuçuk tl ye :))))
Banyoya arkadaşımla yapıştırdık,beceriksiz arkadaşımın yapıştırdığı taraf eğri olmuş ama olsun bulduğum için çok mutluyum.
Kendi yaptığım stickerlar ıda ekledim klübe.
Göndereceğim linklerden bakabilirsiniz.
Birde evime son olarak aldığım cicilerin resmini ekledim.
bURDA STİCKERLAR VAR
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...isranin-hobilerinden-cesitlemeler-buyrun.html
BURDA DA CİCİLER
Bu arada sabah 1 saat kadar geç gideceğim işe,başka bir kurumda imza atma işim var merak etmeyin canlarım
Neler aldın pokacım?
hoşbulduk canım....hastaneden çıktı evinde dinleniyor.demek sorun vardı...öğlem girmeye çalıştım olmadı...şimdide sayfalar yavaş açılıyor...sorun devam ediyor sanırım...
pokacım naslsın?çarşamba günü hangi pazar vardı? bugün hava yağışlıydı...umarım ıslanmadın...
ıl
hoşgeldiniz....ufaklık nasıl?
Jnazcım halsizlik normal canım yeter ki başka problem olmasın.
Ben bugün epeyce yoruldum,kahvaltıdan sonra arkadaşımla pazara alışverişe gittik,meyve sebze olayını biraz abartarak almışım.Normalde benim 3 kg dan fazla ağır taşımam yasak,yanımdaki arkadaşa güvenerek fazla fazla aldım ama yorulduk ki pazar yeri evime çok yakın.
Jazmincim ve pokacım nihayet duvar stickerlar ı buldum denemek için bir tane aldım ikibuçuk tl ye :))))
Banyoya arkadaşımla yapıştırdık,beceriksiz arkadaşımın yapıştırdığı taraf eğri olmuş ama olsun bulduğum için çok mutluyum.
Kendi yaptığım stickerlar ıda ekledim klübe.
Göndereceğim linklerden bakabilirsiniz.
Birde evime son olarak aldığım cicilerin resmini ekledim.
bURDA STİCKERLAR VAR
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...isranin-hobilerinden-cesitlemeler-buyrun.html
BURDA DA CİCİLER
Bu arada sabah 1 saat kadar geç gideceğim işe,başka bir kurumda imza atma işim var merak etmeyin canlarım
Günaydın canlarım nasılsınız
ben iyiyim dünkü tatil süper oldu
hele de çalışacağımızı düşünürken son anda söylenmesi tam sürpriz oldu ve daha da iyi oldu
dün evdeydik bütün gün kocişimle yattık kalktık benn birazcık ev temizledim ütü yaptım ama tabi aynı anda 3 makina çamalır yıkadım ama çok işi hallettim pazara rahatladım:))
haftada 2 gün tatil olmak ne güzel ya:)))
Cssacım, jnazcım, tatlırüyacım, pokacım umarım hepiniz iyisinizdir...
Mısracım stickerların çok hoş olmuş. Ben de çarşamba günü sticker aldım. Birazdan koyacağım fotoğrafları...
Angelcim nasılsın şekercim? Tatil olmanıza sevindim. Ne güzel işini yapmışsın hem de kocişinle beraber olmuşsun tüm gün..