Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim..kimsecikler yok....bugün 3 ders yaptık...eve geldim 4saat uyumuşum....yorgunluktan...yarın izmir e ailemin yanına gideceğim....

Hoşgeldin tatlı rüyacım ,iki gündür klüpte sorun var bugün neredeyse hiç yazışamadık :(

Bende tüm gün çalıştım,öğleye kadar normal mesai yaptım,öğleden sonrada nöbetciydim.
Arkadaşın nasıl oldu bu arada?

kızlarrrrr noldu siteyeee yaaaa :((

evet yarım gündüm angelim mısram..

annemle çarşamba pazarına gittik... ohhh valla coktan gidemiyodum:)

iiz teşekkür ederiz cnm sen nasılsın ne oldu bu kk ya çok fena ya deli etti beni açılmıo sayfalar mesajlar gitmio sanırım bikaç gündür böle sayfalarda ilerlememiş:(

Cnm ben regl oldum,işyerindede epeyce zor vede önemli işlerim vardı sıkıntı yaşadım.
Klüptede iki kelime edemedik ne yazıkki.
Birazdan uzanıp dinleneceğim belkide uyurum çok uykumgeldi:(

Hoşgeldin tatlı rüyacım ,iki gündür klüpte sorun var bugün neredeyse hiç yazışamadık :(

Bende tüm gün çalıştım,öğleye kadar normal mesai yaptım,öğleden sonrada nöbetciydim.
Arkadaşın nasıl oldu bu arada?
hoşbulduk canım....hastaneden çıktı evinde dinleniyor.demek sorun vardı...öğlem girmeye çalıştım olmadı...şimdide sayfalar yavaş açılıyor...sorun devam ediyor sanırım...
kızlarrrrr noldu siteyeee yaaaa :((

evet yarım gündüm angelim mısram..

annemle çarşamba pazarına gittik... ohhh valla coktan gidemiyodum:)
pokacım naslsın?çarşamba günü hangi pazar vardı? bugün hava yağışlıydı...umarım ıslanmadın...
ıl
hoşgeldiniz....ufaklık nasıl?

iiz teşekkür ederiz cnm sen nasılsın ne oldu bu kk ya çok fena ya deli etti beni açılmıo sayfalar mesajlar gitmio sanırım bikaç gündür böle sayfalarda ilerlememiş:(

aa deli edio kk düzelir umarım en kısa zamanda

Günaydın arkadaşlar.Bugün tatil olduğu için şu saatlerde uyuyor olmalısınız.Ben sabah 8 de uyandım biraz evi toparladım.
Kahvaltıya arkadaşlarım gelecek 1 saate kadar üzümlü kek,krep ve sigara böreği yapacağım.Nasıl yetiştireceksem artık:))))))))Şimdi markete gidiyorum.
Hepinize mutlu bir tatil günü dilerim

selam kızlar
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

merhaba kızlar günlerdir kk ya girmek işkence gibi
biz iyiyiz çok şükür ama halsisiz baya aslında çarşıya çıkmam lazım ama gözümde büyütüyorum sizlerde iyisinizdir inşallahh

Jnazcım halsizlik normal canım yeter ki başka problem olmasın.

Ben bugün epeyce yoruldum,kahvaltıdan sonra arkadaşımla pazara alışverişe gittik,meyve sebze olayını biraz abartarak almışım.Normalde benim 3 kg dan fazla ağır taşımam yasak,yanımdaki arkadaşa güvenerek fazla fazla aldım ama yorulduk ki pazar yeri evime çok yakın.

Jazmincim ve pokacım nihayet duvar stickerlar ı buldum denemek için bir tane aldım ikibuçuk tl ye :))))
Banyoya arkadaşımla yapıştırdık,beceriksiz arkadaşımın yapıştırdığı taraf eğri olmuş ama olsun bulduğum için çok mutluyum.
Kendi yaptığım stickerlar ıda ekledim klübe.
Göndereceğim linklerden bakabilirsiniz.
Birde evime son olarak aldığım cicilerin resmini ekledim.

bURDA STıCKERLAR VAR
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...isranin-hobilerinden-cesitlemeler-buyrun.html

BURDA DA CıCıLER

Bu arada sabah 1 saat kadar geç gideceğim işe,başka bir kurumda imza atma işim var merak etmeyin canlarım

Son düzenleme:
aa deli edio kk düzelir umarım en kısa zamanda

evet canım ya daraldık hepimiz
inş düzelir artık özledim sizi yaaa
iki sohbet edemedik:((

merhaba kızlar günlerdir kk ya girmek işkence gibi
biz iyiyiz çok şükür ama halsisiz baya aslında çarşıya çıkmam lazım ama gözümde büyütüyorum sizlerde iyisinizdir inşallahh

merhaba canımcım
nerelerdesin bakim sen
halsizlik normaldir herhalde dimi bu zamanlar
iyi bak kendine yorma cicim:))
benimde genel durumum iyi çok şükür canım

Ben bugün epeyce yoruldum,kahvaltıdan sonra arkadaşımla pazara alışverişe gittik,meyve sebze olayını biraz abartarak almışım.Normalde benim 3 kg dan fazla ağır taşımam yasak,yanımdaki arkadaşa güvenerek fazla fazla aldım ama yorulduk ki pazar yeri evime çok yakın.

Jazmincim ve pokacım nihayet duvar stickerlar ı buldum denemek için bir tane aldım ikibuçuk tl ye :))))
Banyoya arkadaşımla yapıştırdık,beceriksiz arkadaşımın yapıştırdığı taraf eğri olmuş ama olsun bulduğum için çok mutluyum.

bURDA STİCKERLAR VAR
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...isranin-hobilerinden-cesitlemeler-buyrun.html

BURDA DA CİCİLER

Bu arada sabah 1 saat kadar geç gideceğim işe,başka bir kurumda imza atma işim var merak etmeyin canlarım

hepside çok güzel olmuş canım
ellerine sağlıkŞeniz

Günaydın canlarım nasılsınız
ben iyiyim dünkü tatil süper oldu
hele de çalışacağımızı düşünürken son anda söylenmesi tam sürpriz oldu ve daha da iyi oldu
dün evdeydik bütün gün kocişimle yattık kalktık benn birazcık ev temizledim ütü yaptım ama tabi aynı anda 3 makina çamalır yıkadım ama çok işi hallettim pazara rahatladım:))
haftada 2 gün tatil olmak ne güzel ya:)))

Ben geldim:)) Nihayet site biraz düzelmiş gibi...
opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Cssacım, jnazcım, tatlırüyacım, pokacım umarım hepiniz iyisinizdir...

Angelcim nasılsın şekercim? Tatil olmanıza sevindim. Ne güzel işini yapmışsın hem de kocişinle beraber olmuşsun tüm gün..

Son düzenleyen: Moderatör:
Neler aldın pokacım?

mısracım cok fazla bişi almadım :) öle mutfak için tabak vardı değişik bide bi bi kaç süs:)
ve biraz toka :))

hoşbulduk canım....hastaneden çıktı evinde dinleniyor.demek sorun vardı...öğlem girmeye çalıştım olmadı...şimdide sayfalar yavaş açılıyor...sorun devam ediyor sanırım...

pokacım naslsın?çarşamba günü hangi pazar vardı? bugün hava yağışlıydı...umarım ıslanmadın...
ıl
hoşgeldiniz....ufaklık nasıl?

tatlıcım meşhur çarşamba pazarı fatihte :)

bURDA STİCKERLAR VAR

BURDA DA CİCİLER

ayy mısram harikaaa yaaa bayıldımm..
Günaydın canlarım nasılsınız
ben iyiyim dünkü tatil süper oldu
hele de çalışacağımızı düşünürken son anda söylenmesi tam sürpriz oldu ve daha da iyi oldu
dün evdeydik bütün gün kocişimle yattık kalktık benn birazcık ev temizledim ütü yaptım ama tabi aynı anda 3 makina çamalır yıkadım ama çok işi hallettim pazara rahatladım:))
haftada 2 gün tatil olmak ne güzel ya:)))

yarasın angelima tatil :) günaydın bitanem :)

Cssacım, jnazcım, tatlırüyacım, pokacım umarım hepiniz iyisinizdir...

Mısracım stickerların çok hoş olmuş. Ben de çarşamba günü sticker aldım. Birazdan koyacağım fotoğrafları...

Angelcim nasılsın şekercim? Tatil olmanıza sevindim. Ne güzel işini yapmışsın hem de kocişinle beraber olmuşsun tüm gün..

çok şükür jasminim ben iyim kendi adıma:) sendeeee süpper bi tatil yapmışsın yani :):nazar:

Back