• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlarım Buyurun, İçeride Lokum Var :)

Hahahh :D Ben bakım delisiyim ya resmen :D Aslında kendini bu kadar kasmamak lazım. Hani eşofmanla da yürüyüşe falan çıkabilmeli insan ama mümkünatı yok çıkamıyorum :D İlla kotumu , topuklumu giyicem :D

masallahın var kuzum :nazar: sana esofman da yakısır :16:

anladim canim yekta ismini çk beğeniyorum yaa erkek ismi diye biliyorum

arrow canım

iyiyim canım ne olsun yeni bir diziye basladım adı arrow

/////

bu aksam nostalji yapasım var kızlar eskii müziklere bakıyorum youtubeden yerli/yabancı

Yekta hem kiz hem erkek ismi olarak kullanilabiliniyo

Teşekkür ederim balım seninde maşallahın var :16: Yakışır belki ama işte giyemiyorum ya çok özeniyorum rahat insanlara :))

sağol tatlımm yaa fıtrat meselesi bunlar aslında sen böyle ğelmişsin böyle gedir
ben de böyle gelmişim böyle gider :9:

sağol tatlımm yaa fıtrat meselesi bunlar aslında sen böyle ğelmişsin böyle gedir
ben de böyle gelmişim böyle gider :9:

Doğru tatlım :D Bu arada erkek isim olarak Kayra ismini beğenirim. Anlamı da sanırım Allahın hediyesi mi neydi. Kuzenime isim düşünürken annem bulmuştu bu ismi beğenmiştik baya ama kuzenim kız olduğundan koymadık :)

Doğru tatlım :D Bu arada erkek isim olarak Kayra ismini beğenirim. Anlamı da sanırım Allahın hediyesi mi neydi. Kuzenime isim düşünürken annem bulmuştu bu ismi beğenmiştik baya ama kuzenim kız olduğundan koymadık :)

evet güzel isim tatlımm
kuzenim aşırı milliyetçi olduğu için böyle alparslan, girayhan gibi isimler bulmamızı istiyor :9:

ayy o ismi ben de seviyorum, hatta sevgilimle bebek hayalleri kurarken dedim "kayra" nasıl diye, verdiği cevap, "şarap markası o yaaa, olmaz" oldu :1:

evet güzel isim tatlımm
kuzenim aşırı milliyetçi olduğu için böyle alparslan, girayhan gibi isimler bulmamızı istiyor :9:

Hımmmm anladım kuzum :D Ben oğlum olursa adını orijinal koyarım ya değişik olur ismi fazla duyulmayan türden :1:

ayy o ismi ben de seviyorum, hatta sevgilimle bebek hayalleri kurarken dedim "kayra" nasıl diye, verdiği cevap, "şarap markası o yaaa, olmaz" oldu :1:

Hadi ya şarap markasıymış demek Allah allah :D Ben değişik isimleri seviyorum :)

Hımmmm anladım kuzum :D Ben oğlum olursa adını orijinal koyarım ya değişik olur ismi fazla duyulmayan türden :1:

aman kuzum orijinal olacak diye saçma bir isim olmasın :9:
sevgilim askere gitmek istemiyor ilk geceden bebek yapalım dedi dün hahaha :27:
bundan 1 yıl sonra belki oturur senle isim düşünürüz hahaha :27:
kuzenim 28 yaşında oğlu olacak
ben de peşinden gideceğim sanırım :27:

David Beckham ın oğulları beni benden alıyor ya :27:

$beckhams.webp

Back
X