- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
- 248
- Konu Sahibi PembeLokum
-
- #1.561
benim de öylee ya annem de olmasa napardım bilmiyorum Allah annelerimizi başımızdan eksin etmesin
öyle gezecek adam bulamayınca ben de tek başıma geziyorum
Evettt kızıl oldumm :)) Henüz 9 gün falan oldu boyatalı her ay boya istiyormuş sanırım ne yapalım boyarız artıkBen bazısına göre beyaz tenliyimi bazıları açık buğday diyo ben çözemedim Gözlerim açık kahve doğal hali ama lens kullanıyorum gri renk koyu yeşil gibi duruyor :)
onun gergin olması normall, sen alttan alacaksın artık kuzummm, adam hiç bilmediği bi yere, hiç bilmediği adamların yanına gidecek, kolay mııı
ben de kızılım, ben deeeee
Sende bendensin demek kuzucuğumEskiden bende tek başıma çıkar gezerdim ama son zamanlarda nedense sap gibi hissediyorum kendimi Bi tane arkadaşım vardı kendisinden bayadır haber alamıyorum yeni sevgilisi var onunla görüşüyodur sanırım :)
Hayırlı olsun şekerim, ben 2 ay boyatamadım vallahi acır gözlerle baktılar :) çok akıyor bi de ne alakaysa bakır olmuştu tepem, kuaförüm de iyi ama bilemedim... :) oo çok iyi gider yeşil gözle.. Benim de gözlerim ela, ama yeşile çalıyor.. Saç rengi çok güzel ortaya çıkartıyor göz rengini..
Ay bir kızıl kafa daha :) Kızıl olmanın en kötü yönü, salak erkeklerin arkanızdan 'kızılötesi' diye laf atması.. D.Utcu
Hayırlı olsun şekerim, ben 2 ay boyatamadım vallahi acır gözlerle baktılar :) çok akıyor bi de ne alakaysa bakır olmuştu tepem, kuaförüm de iyi ama bilemedim... :) oo çok iyi gider yeşil gözle.. Benim de gözlerim ela, ama yeşile çalıyor.. Saç rengi çok güzel ortaya çıkartıyor göz rengini..
Ay bir kızıl kafa daha :) Kızıl olmanın en kötü yönü, salak erkeklerin arkanızdan 'kızılötesi' diye laf atması.. D.Utcu
hehehebazen ben de sap gibi hissediyorum bazen de cool oluyor işte
sevgili yapınca seni unuttu demek arkadas
genelde öyle olur
Ben kendim boya aldım anneme boyattım 4 kutu boya gitti orası ayrı konuGerçekten öyle bi de kırmızı ruj çok çekici oluyor öyle Sana da çok yakışmıştır eminim
Duyguuu evlilik teklifi yüzüğünü şöyle bi yakından çek de göster bize bakalım buradan pek yakın görünmüyor :)
Ben kendim boya aldım anneme boyattım 4 kutu boya gitti orası ayrı konuGerçekten öyle bi de kırmızı ruj çok çekici oluyor öyle Sana da çok yakışmıştır eminim
Bilmiyorum artık belki de işleri vardır sevgiliden değildirBurda olsaydın ya da ben orda ne gezerdik he
Hahaha ay yapma utandırma beni.. :)
cık cık cıkkçok yanlış hareketler bunlaaar
sevgilin askere gidince şu an yaptığın tirpler için çooooook pişman olacaksınnn
yapma derimmm
tecrübeeeeeyle sabit
onun gergin olması normall, sen alttan alacaksın artık kuzummm, adam hiç bilmediği bi yere, hiç bilmediği adamların yanına gidecek, kolay mııı
ben de kızılım, ben deeeee
yorumumu yazdım fotona bak bakalım :)
napayım canım bu aralar biraz bunaldım yaa dönem ödevleri filan.. bir de sınavlar yaklaşıyor...
benim canım gezmek tozmak boş boş takılmak istiyor :111:
yaa kuzum niye yazmamış acaba bi işi mi çıkmış unutmuş mu?
kız benim herif ne işe giderken haber verir ne işten cıkınca
bin kere derim haber et diye bin kere de haber etmeyi unutur
amaaan kafaya takma ya giderayak kötü olmayın
Kırmızı ruj pek sürmüyorum canım ben.. Saçların senin de uzun sanırım, ben o yüzden evde boyayamıyorum.. Sağ olasın.. Bana sorsan bi burnum, bi dişlerim bi de saçlarımı beğenirim zaten :)
Gergin değilmiş paşam, çok rahat gideceği için. Çok sinir bozucu bi hal aldı bu askerlik işi. Uyumak ve 6 ay sonra uyanmak istiyorum. Gerçekten kötüyüm.
Unutmasın yaa ben niye unutmuyorum?
ben şubat tatilinde memleketteki daimi kuaförüme boyattım, araya kırmızılar falan atttı, çok süper oldu, 1 ay oldu ama hala capcanlı duruyor rengimm akmadıı
bakarsın gelirim ben bir gün oralara
bana belli olmaz :111:
hadi hadii bekliyorummm
Evet baya uzun belimde falan:)) Annem fenalık geçirdi boyarken
Gergin değilmiş paşam, çok rahat gideceği için. Çok sinir bozucu bi hal aldı bu askerlik işi. Uyumak ve 6 ay sonra uyanmak istiyorum. Gerçekten kötüyüm.
Unutmasın yaa ben niye unutmuyorum?
canım üzülme o kadar dert etme yaa insanlık halidir
bak sonra çok özleyeceksin şimdi doya doya konuşun msjlaşın arayın birbirinizi küsmeyin sakın
bakarsın gelirim ben bir gün oralara
bana belli olmaz :111:
hadi hadii bekliyorummm
Ne güzel inşallah benimkide hemen akmazKuaföre boyatacaktım aslında ama çok para istiyolar saç uzun olunca bir de.. Koleston aşk alevine boyadım ben
gergindir o gergindirr, ama yiğitliğe b.k sürdürmemek için öyle diyodurrrr, bizimkiler de güya gayet rahattılaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?