- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
- Konu Sahibi PembeLokum
- #1.521
9 saat dersten sonra kendime gelemedim :111:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin :131:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 saat dersten sonra kendime gelemedim :111:
annen ne dediiii :):) olumlu mu :)
sizin tarih kesin mi yaa baya az kalmış
biz okulun bitmesini bekliyoruzz ya
İyi akşamlaar kızlaaarrrr
İyi akşamlaar kızlaaarrrr
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin :131:
Sen benim kalbime indireceksin dedi ne desin :d haklı kadın.. Biraz üzüldü, bu kadar mı heveslisin beni bırakmaya falan diye ama şükürler olsun ki o da çok seviyor sevgilimi.. 30 martta kesin Allah izin verirse yüzüklerimizi takacağız aile içerisinde.. Kimsenin bilmesine gerek yok, parmağımda yüzüğüm olacak, kimseye yayınlamayı düşünmüyorum çevremde.. Zaten düşman başına babaannemle halam tefe koyar.. :) Hayırlısı olsun sizin için de tatlımmm.. :))
İyi akşamlaar. :)
iyi akşamlar canım hoşgeldin
sen jelibon ben lokumm :
anladım canım sevindim hayırlı olsun :)
benim annem de der ne meraklısın bizi bırakmaya diye :)
Kızlaaaaaaaaaaaaar napıyosunuzzz :))
hoşbuldum gamzelim meraba
daha ödev yapmam lazım da nasıl kendime geleceğim bilmiyorum
bir yandan da kurt seyit ve şura izleyesim var :44:
Sen benim kalbime indireceksin dedi ne desin :d haklı kadın.. Biraz üzüldü, bu kadar mı heveslisin beni bırakmaya falan diye ama şükürler olsun ki o da çok seviyor sevgilimi.. 30 martta kesin Allah izin verirse yüzüklerimizi takacağız aile içerisinde.. Kimsenin bilmesine gerek yok, parmağımda yüzüğüm olacak, kimseye yayınlamayı düşünmüyorum çevremde.. Zaten düşman başına babaannemle halam tefe koyar.. :) Hayırlısı olsun sizin için de tatlımmm.. :))
İyi akşamlaar. :)
Kızlaaaaaaaaaaaaar napıyosunuzzz :))
Çok iyi ikili olduk Hoşbulduk.. Nasılsınızz ?
Ah canım benim :) düğünü ne zamana düşünüyosunuz tatlım? uzun bir nişanlılık mı olacak?
Selam canımmm.. :)
hımmmm, diziyi boşverr, ödev daha kutsal şu an
tipik bir öğretmen tepkisi
Selam tatlımmmmAh canım benim :) düğünü ne zamana düşünüyosunuz tatlım? uzun bir nişanlılık mı olacak?
Selam canımmm.. :)
naaapalım :) öylee yeni gelenlerle tanışıyoruz :)
Aynen gördüm bende katılayım dedim :)) Bugün hani bi türlü gelemeyen lensçime gittim o renk yokmuş ellerinde bizzat ben konuştum telde açık yeşil rengi varmış bugün kargoya verildi göya bakalım :)
niye sizli bizli konuşuyorsun canım samimi olalım şöyle :)
iyiyim ya sen nasılsın bakalım
memnun musun hayatından?
nişandan sonra işte 5-8 ay içinde düşünüyoruz canım
nianlılık dönemini uzun tutmaya niyetim yok
havaların durumuna göre havalar ısınırsa 2015in başında ne kadar erken ısınırsa o kadar çabuk olur :)
niye sizli bizli konuşuyorsun canım samimi olalım şöyle :)
iyiyim ya sen nasılsın bakalım
memnun musun hayatından?
gözün aydın
umarım hayırlısı olur hakkınızda
nişanlı olarak asker yolu bekleyeceksin yani
nişandan sonra işte 5-8 ay içinde düşünüyoruz canım
nianlılık dönemini uzun tutmaya niyetim yok
havaların durumuna göre havalar ısınırsa 2015in başında ne kadar erken ısınırsa o kadar çabuk olur :)
Selam tatlımmmm
Aynen gördüm bende katılayım dedim :)) Bugün hani bi türlü gelemeyen lensçime gittim o renk yokmuş ellerinde bizzat ben konuştum telde açık yeşil rengi varmış bugün kargoya verildi göya bakalım :)
Bende iyiyim.. Çooooooook Çok şükür sevdiceğimle evlendim.. Mutluyum.. Burdakilerin çoğu sözlü, nişanlı sanırımm
Sağ ol canım benim, bilmukabele.. Allah bizi askerlerimize kavuştursun :) Size nişan falan var mı ufukta? :)
Hayırlısı olsun canım hakkınızda.. Hemen hemen aynı dönemlerde olacak demek düğünlerimiz.. :)
İyi akşamlar kuzular.
Sağ ol canım benim, bilmukabele.. Allah bizi askerlerimize kavuştursun :) Size nişan falan var mı ufukta? :)
Hayırlısı olsun canım hakkınızda.. Hemen hemen aynı dönemlerde olacak demek düğünlerimiz.. :)
iyi akşamlar canım nasılsın boğazın nasıl oldu geçti mi?
senden başka evli yok şu an canım :)
kız bende söz de yok nişan da yok hehehe :)