- 4 Ağustos 2011
- 1.550
- 10
- Konu Sahibi PembeLokum
çook hoşlarr cidden isteyen herkes yapar ve istiyosan para kazanırsın ben gülsemin sayesinde kazanıyorum o bana heves verdi ve açtı sayfa sağolsunn benm bi tanemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook hoşlarr cidden isteyen herkes yapar ve istiyosan para kazanırsın ben gülsemin sayesinde kazanıyorum o bana heves verdi ve açtı sayfa sağolsunn benm bi tanemo
Bana sabun verme, bana sabun yapmayı öğret Lokum
Canım çok güzel şeyler yapıyorsun maşallah çok beğendim
ahah
malzemeler:
desenli peçete
sabun
dekopaj/peçete tutkalı (çoook büyük marketlerde bulunuyor bauhaus gibi)
fırça
toplu iğne
kurdela
peçeteden istediğin deseni kesiyorsun peçeteler 3 katlı oluyor diğer 2 katını ayırıyorsun tek katını sabun üzerine koyuyorsun
peçetenin altından değil üzerinden tutkalı força ile sürüyorsun
içten dısa doğru sürüyorsun yavaş oluyorsun yoksa peçete yırtılıyor
sonra da kurdelayı iğne ile takıyorsun
Süper
En kısa zamanda deneyeceğim kuzum çok sağol
sağol canmmm ama kurabiyelerin müthişşşş
dene bakalım dene de göster
ben de blog acmayı düsünüyorum şöyle 50-100 tane sabun yapayım öyle açayım diyorum
60 kuruşa mal oluyor 2.5 liraya satmayı düşünüyorum tanesini
Beğenmene çok sevindim
Ohaa cidden mi? Benim kurabiyelerdeki kâr marjımın çok çok üstünde
Sabuna mı geçsem acabaa
sabunun masrafı çok az canım bak fiyatları yazayım
tutkal 6.50 lira ki cok az kullanıyosun heralde bi tutkal ile 200 sabun yapılır
fırça 4.30 lira
20 tane peçete 3.90 lira ki bir peçeteden 10-20 tane sabun çıkıyor
iğne kutusu 1.75
5 tane sabunu 2 liraya alıyorum
200 metre kurdale 4 lira ki 200 metreden kaç tane minik kurdela çıkar tahmin edersin
bunları hesapladım 60-70 kuruş ediyor bir sabun
Çok iyi kuzum kesinlikle yapmalısın
aynen sabun baya uygun sadece transfer tutkalı braz pahalı 30ml 5tl
ne bleyimmm zevkli iş vallahi biz cokkk memnunuz sende gec mutella kurabiye bayaaa az karı olan bi iş
ha mesela çok özel sipariş olacak diyelim gidip 5 tanesi 2 liradan sabun almam da hacı şakir alırım mesela
bugün kare sabunlar aldım peçetelerim de altın sarısı renk çok zarif sabunlar yapacağım
Canım ben hobi olarak başladım aslında iş olsun diye yapmıyorum o yüzden kurabiyeyi bırakmam
Ama sabun işi de hoşuma gitti
Ayy merakla bekliyorumm
baya yakışır ama sonuçta kurabiye sabun nkah şekeri hepsii bir düşünülen ürünler yap tabi
ama sana dedm ben sende yetenek var diyeee bu arada gülseminin yaptığı nişan kurdelaları süperr oluyo. düğün nişan nedime bileklikleri kız ne hoş marifetliyizzz ha bizi alan yaşadı
sana yazdım tabiii ama mutella süpersinn gece sayfanda beğeni akını yapcam. yaaa sende pembe lokumcummm bi aç sayfa ne olacak beğensn sayfandakilerrrr zaten tanışlar almaz hep yabancılar alırrrbunu kime yazdın canım bana mı mutellaya mı
Şimdi okul var bi mezun olayım o işlere de gireceğim
Ama hobi olarak çünkü kafa dağıtıyorum hoşuma gidiyor
sana yazdım tabiii ama mutella süpersinn gece sayfanda beğeni akını yapcam. yaaa sende pembe lokumcummm bi aç sayfa ne olacak beğensn sayfandakilerrrr zaten tanışlar almaz hep yabancılar alırrr
valla bende okul var amaa şanslıyım ki resim seramik bu işlere yakın
4 5 aya düğünüm olacak kararım kesin işim bu iş olacak