- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
- #2.381
Evet oluyor maalesef . .Yok istemiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum onunla .yaz tatilinde yanına gelirim felan diyordu izinimi ayarlarsam diye ama bilmiyorum bunalımdayım sanırım ya .
2 haftadır görüşmüyoruz mesela sınavlardan dolayı ders çalışıcam diye görüşmeyelim dediydim.
Özledin mi diye sor özledim diyemem . garibim anlıcağın..
Telefonda konuşsam kapatmak bilmiyor sinir ediyor beni o yüzden anlamıyor beni.
Bi buhranlısın canım belli ki.. Ama gecer bu.. Oluyo bazen mesela bende de olur.. Gecer ya merak etme biraz idare etmeye calis.. Biraz da bahane bula bula kafa dinlemeye calis iste :)
~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~
2 hafta o kadar da uzun bir sure degil belki. Bir kac gun sonra ozlersin :) oyle ben sevgilime seni seviyorum filan diyemedigim zamanlar telefona kaydettim s s yaziyorum o ceviriyo SeniSeviyorum <3 diye eheheh :) boylece durumu kurtarmis oluyorum buhranli zamanlarimda :)
~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~
Geçer dimi inşallah :)
Kimi zaman konuşmak istemediğimde abim veya babam geldi diyorum napim kimi zaman gerçekten sıkıyor beni en basiti bugün niye öğle yemeğinde aramamış , öğle yemegi 1,5 saat mi sürüyormuş .ee aradım işte takılma saatine diyorum yok 2 haftada ne oldu ne değişti aşkım bile demiyorsun felan demeye başladı . eski o heyecanlı günlerden eser yok biherşeyimizi yvaş yavaş değilde çok hızlı bir şekilde konuşuyoruz ediyoruz ondan olsa gerek
Bilmem ki canım bakalım pazar görüşücez ona kalsa hergün görüşmek istiyorda ben olmaz diyorum . beni fazla ilgi bunaltıyor.
iyi sen kurtarıyorsun canım
bugün yatak odamız gelip kurulcaktıı ama aksilik çıkmışcumaya kaldı
selaaaaam lokummm
Kızlaar nasılsınızz :)
Aleykum selam canım napıyosun
İyiyim ben tatlım sen nasılsın
Herifim turnuva icin il disina gitti pazar gunu oyunda turnuva maclari var
Aleykum selam canım napıyosun
İyiyim ben tatlım sen nasılsın
Herifim turnuva icin il disina gitti pazar gunu oyunda turnuva maclari var
Bana film önersenize bu gece izleyeyimm :)) Duygusal olmasın , aksiyon sevmem. Komik, heyecanlı bişeyler olsun
gelinlerin savaşııı
nolur izlee
Aaaaa adından bile güzele benziyorTamamdır bunu izlicemmm teşekkür ederimmm Mascaramm
Duygusal hiç izleyemiyorum ya kaç gün etkisinde kalıyorum sonraBu iyi oldu fikrimi söylerimm
iyi canım nolsun, haftasonu keyfi
senin kardeşin mi askere gideceeeeek
İyiyim valla canım sıkılıyo akşam olunca hep
Hımm heyecanlıdır baya
Bana film önersenize bu gece izleyeyimm :)) Duygusal olmasın , aksiyon sevmem. Komik, heyecanlı bişeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?