- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
- Konu Sahibi PembeLokum
- #2.401
Duygusal hiç izleyemiyorum ya kaç gün etkisinde kalıyorum sonra Bu iyi oldu fikrimi söylerimm
çok eğlenceli bi filmdi bu yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygusal hiç izleyemiyorum ya kaç gün etkisinde kalıyorum sonra Bu iyi oldu fikrimi söylerimm
ben normalde hiç sevmem romantik komedi tarzı filmleri ama bu çok hoştu ya
Benim erkek kardesim yok canim kuzenim gidecek ama safakmatikte kuzen secenegi yok
Kuzenim gidiyor mayısta
Benim erkek kardesim yok canim kuzenim gidecek ama safakmatikte kuzen secenegi yok
Kuzenim gidiyor mayısta
Heyecanlilar evet ben de heyecanliyim :27;
Aklima komik bir film gelmiyor ya ben hep dram izlerim
hımmm, hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
nereye gidiyor?
Dramlarda etkilenmiyo musun kız
Hayatimiz dram bizim nolacak kuzuu
Hahaah dmiii Bana hayatımdaki dramlar yetiyo Evim sensini izledim kaç gün ruh gibi gezdim
Hm guzeldi o da ben de izledim :)
Komikli film dusunuyorum sana halen bulamadim
Muzede bir geceyi izledin mi
Güzeldi de çok üzüldüm ya
Bu akşam gelinlerin savaşını izlerim , yarın akşam da senin dediğini :))) Yok izlemedim komik mi çok
Muzede bir gece komik hem de iki film yani muzede bir ge 1 ve 2 izle izle tavsiye ederim
Amile filmi de guzeldi hatirladigim kadariyla
Br de hayat guzeldir
Bir de blue valentine
Ovvv bi sürü film önerisi yuppiii Akşam olunca sıkıntı basıyo ya yapacak bişey yok. Bari izleyeyim zaman geçsin
Evet kuzum haklisin ben de iki uc gun once benim adim khan filmini izledim cok begendimmm
Sirada 3 idiots var onu izlemeyi dusunuyorum
Her Çocuk Özeldir, filmini de tavsiye edeerimm
Evet kuzum haklisin ben de iki uc gun once benim adim khan filmini izledim cok begendimmm
Sirada 3 idiots var onu izlemeyi dusunuyorum
Benim adım khanı çok duymuştum. Filmin türü ne canım ?