dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

ben hala adet olmadım yaaa en son 21 subatta adet gordum halaa ses soluk yokk dostınex haftada 2 gn yarım ıc dedı dr. yarın 3.cu ılacımı ıcıcemm...bu ılacla mı yoksa prolaktın yukseklıgınden mı acabaa ama cokta yuksek degılll 39 du degerımm..off kafamda delı sorularrr..

Test yaptın mı hamile olabilirsin.

21 subat mi??canim niye test yapmiyorsun benimkide 29 dr ilac vermicekti ben israr ettim de verdi cok yuksek olanlar adet dongusunu bozuyor bence test yapmalisin

21 subat mi??canim niye test yapmiyorsun benimkide 29 dr ilac vermicekti ben israr ettim de verdi cok yuksek olanlar adet dongusunu bozuyor bence test yapmalisin
kanda gebelık bAKILDI 2 HAFTA ONCE BISI CIKMADI YANI NEGATIF TII HALAA BEKLIYORUM carsamba dr gıdıcem gene bakalımm...sokturucu buısı versın yaaaa sıkıldımm

merhaba herkese sürekli takipteydim ama yeni üye oldum.2014 ocak ayında 5 haftalıkken düşük yaptım onun verdiği psikoloji ile bebek konusunu bellli bir süre erteledik.aralık ayından itibaren de korunmayı bıraktık ama bebek olmadı doktorumuza gittik ve bebek olmuyor dememiz için korunmayı bıraktıktan sonra 1 yıl gecmesi gerekiyor dedi.yine de test yaptı ve prolaktin hormonum 31,5 çıktı çok yüksek değil ama ufakta olsa bir neden bebek olmaması için dedı ve banada içinde 8 ad olan dostinex ilacı yazdı.ben haftada bir gün yarım şeklinde içiyorum o şekilde kullanmamı önerdi.bu ilaç düşürür hormonu dedi ve hamile kaldığın an bırak ve kontrole gel dedi,9 mart pazartesi itibari ile yarım şekilde içmeye başladım ( her pazartesi yarım ). yani neredeyse 1 aydır içiyorum bu ilacı peki bu hormonun düşüp düşmediğini nasıl anlayacağım.birde hayıt tohumu aldım ama ilaçla beraber bunu içmek ne kadar doğru olur bilemedim.

bu arada bende herhangi bir adet düzensizliği yada göğüslerden süt gelme gibi bir durum da YOK

Merhaba. Hormonunu adet tarihinin 3. Gününde tekrar ölçtürerek düşüp düşmediğini öğrenebilirsin. Hayıt tohumu çayı kullananlar düşürdüğünü belirtmişler. En önemlisi stress bu hormon strese bağlı artıyor. Bana da herkes rahat bırak kendini stres yapma diyor daha çok sinir oluyorum. Sanki elimdeyöiş gibi. O yüzden ben sana demiycem :)))

Tuanay3 teşekkür ederim.haklısın stres olmamak gerekir ama onu için de çevremde ki herkesi imha etmem gerekir sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Arkadaslar meraba ben mart 28 de pregnyl 5000 igneyi 2 doz vurdum yani 10000. Prolaktin de 31.di dostinex 2 tablet kullandim insaallah emeklerimizzz boşa gitmez (amin). sorum olacak adetime 4 gun var gebelik belli olurmu.hem heyecanliyim hem stresliyim beklemek ne zorrr.

Kanda çıkar cnm kan testi yaptır bence :) umarım güzel haberler gelir senden

Hamile kalınca yazacağım diye kendime soz vermiştim. Çok şükür hamileyim. Bende de prolaktin yüksek çıkmıştı 60. Dostinex kullandim. 4 ay sonra Allah'in izniyle hamile kaldim. Ama sadece ilaç değil incir, üzüm, dereotu, sodaya elimi surmedim. Bir de hormon tahlili yaptirmadan asla hiçbir küre baslamayin. Ben incir kürü

Yazının devamı gelmemiş sanırım. Hayırlı olsun :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Dostinex içtiğin dönemde korunmuş muydun?
Bir de her ay ölçtürdün mü değerini?

UOTE="tuanay3, post: 40457239, member: 647137"]Yazının devamı gelmemiş sanırım. Hayırlı olsun :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Dostinex içtiğin dönemde korunmuş muydun?
Bir de her ay ölçtürdün mü değerini?[/QUOTE]
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.Hayır korunmamistim ama ilaç ictigim 2 aylık surecte hayırlısı değilse olmasın diye çok dua etmistim. Çünkü prospektuste korunun yaziyordu. Hiç olcturmedim ama düştüğünü anliyordum. Ben incir kurunu yaptığım ay adetim gecikti ve cok fazla agrim oldu. Adet öncesi göğüslerim agrirdi fakat bu sefer ilac kullana kadar hep ağrıdı ve kaşıntı oldu. Ilaçtan sonra bütün belirtiler yavaş yavaş azaldı.

Benimde prolaktnm yuksekti (31) bi kez dostinex kullandim 2 tane yarim seklinde hamile kaldim kimyasalla sonuclandi.Sonra yine prolaktin 31e cikti.Ama bende tiroid sorunu var o dustukce prolaktin yukselir dedi doktor.Neyse tiroid normaldeydi cok sukur.Arada bir yine prolaktine baktrdim hep 31di ama ilac vermiyolardi.Cok az yuksek gebelige engel degil diye.Ama hamilede kalamiyodum.Bi endokrin doktoruna gittim prolaktine baktirirken en az 3,4 gun öncesinden iliskiye girmemis olupta baktir dedi.Heyecan stres cok etkiliymis.Simdi tedavi goruyorum cocuk icin.Klomene baslamadan prolaktne bakildi ve 19a dusmus.ilacsiz.Size tavsiyem birde en az 3gun iliskiye girmemis olarak baktirin.
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin.

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.Hayır korunmamistim ama ilaç ictigim 2 aylık surecte hayırlısı değilse olmasın diye çok dua etmistim. Çünkü prospektuste korunun yaziyordu. Hiç olcturmedim ama düştüğünü anliyordum. Ben incir kurunu yaptığım ay adetim gecikti ve cok fazla agrim oldu. Adet öncesi göğüslerim agrirdi fakat bu sefer ilac kullana kadar hep ağrıdı ve kaşıntı oldu. Ilaçtan sonra bütün belirtiler yavaş yavaş azaldı.[/QUOTE]
Prl niz yüksekken regliniz kahverengi geliyor mudu? Ve azalmış mıydı? Ben böyle bir durum yaşadım da bunun sebebi prl olabilir mi diye düşünüyorum.

Normalde bunu drlar belirtmeli ama malesef soylemiyorlar. Ben kk dan okudugum icin bu sekilde olcturdum degerimi 3 gun iliski olmadi goguslerimi sıkmayan iç çsmaşırı giydim dus bıle almadım ovulmaması gerekiyormus. Ve sabah 9-10 gibi en gec kan vermek gerekiyordu. Bu sartlarda 38 çıktı benim. Dostinex kullanıyorum suan.

Kan da baktırdım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…