Merhaba Arkadaşlar,
KK yı bir süredir takip ediyorum. Ağustos ayında bir düşük yaşadım. 8. haftasında Kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kaldım bebişimi. Dr. um 1 ay korun daha sonra çalışmalara devam et dedi. Bu arada testler vs de yaptırdım kendi araştırmalarımla ve kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Her gün bu nedenle Corasprin kullanıyorum. Ancak o zamandan bu zamana kadar hamilelik olmayınca geçen ay HSG çektirdim sorun çıkmadı, eşimin de sperm ölçümü yapıldı çok şükür iyi çıktı. Bu ay hormon testleri yaptık Prolaktinim 38 çıktı diğer değerlerim şükür ki normal. Benim regl düzensizliğim veya göğüsten süt gelmesi gibi belirtilerim yoktu. Bu yüzden de doktorum bana teste gerek yok senin hormonların normal olmasa adet düzensizliğin olur dedi. Ama bu ay benim zorumla hormonlara baktık ve sorun olduğunu gördük. Şuan Dostinex kullanıyorum. Bugün 2. yarım ilacımı alacağım. Buradan birçok şey okudum. Okuduklarımla sevindim, üzüldüm, endişelendim, heyecanlandım... Hepimiz için dileğim hayırlısıyla yavrularımıza kavulaşalım. Umarım benim için bu son ay olur ve hamilelik haberi alırım ve bu haberi silerle paylaşırım. Her ay regl ile gözyaşlarına boğuluyorum eskiden hiç duygusal değildim ama artık dokunsan ağlar moddayım regl günlerim kabus gibi.
Rahat olunca bebek geliyor diyor herkes ama bunu başaramıyorum bebek düşünmediğim gün yok. Heleki bir kayıptan sonra bir kere o hissi hissedince eksikliği daha büyük oluyor. Kafa rahat olmadığı için de prl. işte bu değerlere sıçrıyor. İşallah dostinex işe yarar sevinçli haberi alırız.
Sizlere sorum şu benim reglimde kahverengi akıntı geliyor. Doktorum normal diyor. Ama bence anormal çünkü küretajdan önce böyle birşey olmazdı. Acaba Prolaktin sebep oluyor olabilir mi sizler de böyle birşey yaşadınız mı?
Teşekkür ederim şimdiden. Herkesin dileklerinin tez vakitte gerçekleşmesini dilerim. :)