seymasyma senin soruna da ben cevap vereyim bence faydası olur bende 2 hafta öncesinden kötü bi olay yaşadım istemeden de olsa ve bir hafta neredeyse kendimi toparlayamadım.aynen senın gibi bende böyle düşündüm kesin ilacın etkisi falan kalmamıstır bu olay üzerine dedim ama bak gör işte prolaktin seviyem herşeye rağmen düşmüş :)
Allah razi olsun canimminigim38t: 40516304 .!.:başın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun kuzeninin
Sen hamile misin canimcim :)aminn inşallah rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarla sevindirsin
Doktorunu hemen ara bilgilendir cnm.dünkü test sonucum için sabah yine sağlık ocağına gittim hala çıkmamıştı şimdi de aradım doktoru bu sefer de B-HCG 24,63 ( bir gün önceki 13,18 di ) çıkmış yani yine şüpheli pozitif dedi doktor biliyosun 25 olduğunda pozitif diyebiliyoruz dedi.istersen yarın sabah gel yine bi kan testi yapalım istersen bir kadın doğum doktoruna git ultrasonla baksın dedi.ben de bugün perşembe dostinex ilacını alayım mı hocam dedim ,bugün alma yarın ki test sonucuna göre bakarız dedi.özel de ki gittiğim doktoru arayıp bilgi versem mi yada ne yapmam lazım benim fikir verecek olan var mı aranız da
evet aradım kızlar büyük ihtimal pozitiftir yeni başlayan bi gebelik olduğu için sonuçlar öyledir dedi.cumartesi günü muayene olmak için gidicem inşallah ,korku başladı bende şimdiden
Canim guzel haberler gelecek senden inaniyorum. Regln gecikti mi peki? Geciktiyse kesin hamilesindir. Gec dollenme olmustur deger bu nedenle dusuktur.Allah razı olsun canım benım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.çalışıyorum malesef bunları sadece akşam yaparım ancak :) bakalım doktora gidince yine yazarım inşallah
Ne yaptın canım?yok henüz geçmedi.büyük ihtimal yarın regl günüm ama bakalım yarın ola hayrola artık