dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

eşime baktılar canım 35 milyon sperm vardı doktor iyi hareket herşey güzel dedi ama ben genede eşime keçiboynuzu falan yaptım öteki doktorda aşılama yaparken baktı çok güzel sperm 100 milyon hareket falan çok iyi dedi.eşimde hiç bişi yokmuş bende hafif yumurta tembelliği varmış:44:iyikide hafif 3 yıldır çocuğum yokklomen verdi çatlatıcı iğne yaptı 4 sefer falan sonra iğneli tedaviye geçti gene olmadı sonra sıkıldım artık aşılama yap dedim tamam dedi aşılama yaptı oda olmadı.dedi sana tüp bebek yapalım bende yaza dedim bir dahada doktora gitmedim.ama 1 senedir ne hormonlarıma baktı nede kan aldı sadece hap ve iğne.ben hafta sonu başka bir doktora görüneyim bari canım sıkıldı.

cnm inş herşeyy yolunda gider ...sen bana gerçekten çok büyük umudum olacaksın ..gelişmelerde haberdar et beni cnmm........ salı ve cuma günleri içiom ilacı 1 ay da bitecek bakalım doktor ne dicek bu defaaa..ALLAHIM İNŞ BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLAR

senin fsh ve lh mı sorunlu nerden belli oluor yumurta tembelliği

canım bende korunmayı düşünüyorum ama burdan okuyorum bazı doktorlar hamile kalana kadar içiriyolar mesela onu anlayamadım ama bencede risk almamak lazım diye düşünüyorum hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun diyorum...

agresif melek arkadaşım sen dostinex kullanırken mi hamile kaldın o yüzden mi progestan kullanıyosun???

agresif melek arkadaşım sen dostinex kullanırken mi hamile kaldın o yüzden mi progestan kullanıyosun???

sanırım o yok ama benim okuduğum kadarı ile dostinexi kullanırken hamile kalmış ve hemen bırakıp progestana başlamış.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bendemi kullansam acaba diyorum ama cesaret edemiyorum.o yüzden hafta sonu doktora gitcem ve duruma göre hormonlarıma baktırcam.hakkımızda hayırlısı olsun.

sanırım o yok ama benim okuduğum kadarı ile dostinexi kullanırken hamile kalmış ve hemen bırakıp progestana başlamış.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

amin cnm inşallah ama benim daha önce düşük ve dış gebeliğim oldu dış gebelik bundan 3 ay önce oldu bende bişey bulunamadı eşimin sperlerinde iltihap çıktı o tedavi edildi hareketlilik sayısıda çok az düşük çıktı şimdi vitamin kullanıyo tam korunmayı bırakacağımız ay adetim gecikti doktora gittim göğsümden bir iki damla süt geldi prolaktine bakıldı ama normal çıktı yinede önlem almak adına dostinex verdi şimdi kullanıyorum bana korun dedi şimdi burdan kullanırken hamile kalanları okuyunca benimde aklım karıştı sanırım doktorum benim geçmişimden dolayı risk almak istemediği için korun dedi diye düşünüyorum rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldurur inşallah

inşallah canım.o zaman sen doktorunu dinle canım hayırlısı ile inşallah bu sefer devam ettirebileceğin bir gebelik nasip eder rabbim sana.fazla kafaya takma hamile kalıncada düşük önleyici hap falan kullanıyolar onlardan verir doktorun.önce tedavin ol allahın izni ile sonrada hamile kalırısın canım.rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

ewet canım ben doktorumun talimatları doğrultusunda kullandım hamile olduğumu erkenden anladım daha adet günüme günler kala progestana başladım şimdilik sıkıntı yok allahım korusun. doktorum endişe etmemeı söylüyor hamileler de bile kullanıyorlarmış. B grubu bir ilaç. gebelerde kullanılır dedi. kontrollü olarak. ama sen doktorunu dinle belkı başka bir bildiği vardır. Allah hepimize nasip etsin sağlıklı evlatlar.

anladım cnm teşekkür ederim paylaşımların için rabbim hepimizie sağlıklı hamilelikler yaşatsın hamile olan sizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....

arkadaşlar merhaba size birşey soracaktım .adetin 2.günü yaptırdığım testte prolaktin 32 çıkmıştı.doktor çok yüksek diil ilaca gerek yok dedi başka doktora gittim bugün bu arada 20 gün geçti aradan buguku doktor dostinex verdi progesteronumda çok düşük dediki bu ilaç prl düşürecek düzene sokacak progesteronda artar dedi.sizce adetimi beklesemmi yoksa hemen başlasam mı
progesteronum 0,50 ama tam yumurtlama döneminde yağışkan akıntılarım oldu acaba testte yanlışılk olabilir mi

Son düzenleme:
Bende dostinex kullandım haftada 1 tane 2 gun önce bitti doktorum değer dusmus kist önemli boyutta değil şu an için problem yok bu ay önemli adet olmazsan gel dedi ama bilmiyorum bebek düşünmeye başladıktan 4 ay sonra eşim askere gitti gelelide 4 ay oldu ama arada 5 aylık bi ara olduğu için doktorum sadece 4 ayını sayiyo

Selam. Bende 58 cikti prolaktin. dr dedi dostinex kullan korunma. onun butun hastalari ilaci kullanirken hamish kaliyorlar.

Kizlar bnmde prolaktinim baya yuksek cikti normal degerlerin 5 kati dostinx kullaniyorum 4 haftam dayanamayip adetten once test yaptim bu seferde normal degerin altina dusmus adet gunu birdaha test yapilcak adetimin 4 gunu yumurtaliklarima bakildi dr gayet guzl dedi sonra baska bi yere gittim ordada sol yunurtamda 4 cm kist var adet gunun glmeyebilir dedi ama adetlerim cok duzenli cocuk istiyoruz buseferde kist engel olurmu kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…