Evet bu ilaç düşüruyor ama pek tavsiye etmem, uzun süre kullanirsaniz buyuk hastaliklara yol acabilirmiş, testere dişli aslan pencesi kullanin bnce bnmde yuksekti bn dostinexi kullanmadm, testere disliyi kullandm ve cok şükur suan hamileyim 20+5Merhaba kizlar 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum benden doktorlar hormon testi istediklerinde hep savsaklıyordum adetin 3. Günü halsiz oluyordum ağrım veya isim oluyordu gitmiyordum en sonunda gittim ve değerim 59 çıktı eşimin testi temiz çıktı ve doktorum bunun için hamile kalmiyorsun dedi dostinex şişede 8 li olanı kullanıyorum bugün 4. İlacı içtim 3gunde bir içeceksin demişti doktor ve halsizlik baş ağrısı ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum odaklanamiyorum hiçbir şeye birde klomen verdi takviye olarak bu ilacı kullanıp olumlu veya olumsuz etkiler yaşayanlar varsa yazabilir mi lütfen teşekkürler.
bitkisel caylar herkese iyi gelmeyebiliyo baska hormonlsrı bozabiliyo. benimde prolaktin yüksekti sadece bir ay kullandım ve hamileyimEvet bu ilaç düşüruyor ama pek tavsiye etmem, uzun süre kullanirsaniz buyuk hastaliklara yol acabilirmiş, testere dişli aslan pencesi kullanin bnce bnmde yuksekti bn dostinexi kullanmadm, testere disliyi kullandm ve cok şükur suan hamileyim 20+5
Çok sevindim rabbim bir nefeste kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah bu defa bende sonuç alabilirimbitkisel caylar herkese iyi gelmeyebiliyo baska hormonlsrı bozabiliyo. benimde prolaktin yüksekti sadece bir ay kullandım ve hamileyim
Allah bağışlasın canım benim çok sevindim inşallah bende işe yarar dostinexEvet bu ilaç düşüruyor ama pek tavsiye etmem, uzun süre kullanirsaniz buyuk hastaliklara yol acabilirmiş, testere dişli aslan pencesi kullanin bnce bnmde yuksekti bn dostinexi kullanmadm, testere disliyi kullandm ve cok şükur suan hamileyim 20+5
Insallah canim Rabbim sana da nasip etsin . Umutsuz olma ilacını düzenli kullan normale dönüyo zatenÇok sevindim rabbim bir nefeste kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah bu defa bende sonuç alabilirim ☹☹
Canım birde affına sığınarak soruyorum düzenli ilişki olmak zorunda mı yani adetin ilk gununden adet gününe kadar 2 güne bir olmak zorundamiInsallah canim Rabbim sana da nasip etsin . Umutsuz olma ilacını düzenli kullan normale dönüyo zaten
Dostanede kullandım ama bende iki yıldır hamile kalamıyorum rahim filmi dedi doktorMerhaba kizlar 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum benden doktorlar hormon testi istediklerinde hep savsaklıyordum adetin 3. Günü halsiz oluyordum ağrım veya isim oluyordu gitmiyordum en sonunda gittim ve değerim 59 çıktı eşimin testi temiz çıktı ve doktorum bunun için hamile kalmiyorsun dedi dostinex şişede 8 li olanı kullanıyorum bugün 4. İlacı içtim 3gunde bir içeceksin demişti doktor ve halsizlik baş ağrısı ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum odaklanamiyorum hiçbir şeye birde klomen verdi takviye olarak bu ilacı kullanıp olumlu veya olumsuz etkiler yaşayanlar varsa yazabilir mi lütfen teşekkürler.
Esin de gorundumu canım doktora veya başka bir rahatsızlığın varmıDostanede kullandım ama bende iki yıldır hamile kalamıyorum rahim filmi dedi doktor
Hayır her şey normal dedi doktor eşim de test yaptırdı en son tüplere bakalım dedi doktorEsin de gorundumu canım doktora veya başka bir rahatsızlığın varmı
Hakkımızda hayırlısı canım sanırım bu ilaçtan sonra olmazsa benden de isteyecek doktor rahim filmini ama korkuyorumHayır her şey normal dedi doktor eşim de test yaptırdı en son tüplere bakalım dedi doktor
Bende çok korkuyorum ama mecbur anesteziliolacak. Ondan daha da çok korkuyorumHakkımızda hayırlısı canım sanırım bu ilaçtan sonra olmazsa benden de isteyecek doktor rahim filmini ama korkuyorum
Benim bir arkadaşım yaptı onu uyusturmadan canı hiç tatlı değildi o bile mahvoldu ondan beri çok korkuyorum o islemdennBende çok korkuyorum ama mecbur anesteziliolacak. Ondan daha da çok korkuyorum
Ben ağrıdan değilde anestezi den korkuyorum ağrıyıçekmeye razıyımBenim bir arkadaşım yaptı onu uyusturmadan canı hiç tatlı değildi o bile mahvoldu ondan beri çok korkuyorum o islemdenn
Panik atağın mi varBen ağrıdan değilde anestezi den korkuyorum ağrıyıçekmeye razıyım
Evet maalesefPanik atağın mi var
Merhaba ne için hamile kalmiyormussunuz?Merhaba kizlar 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum benden doktorlar hormon testi istediklerinde hep savsaklıyordum adetin 3. Günü halsiz oluyordum ağrım veya isim oluyordu gitmiyordum en sonunda gittim ve değerim 59 çıktı eşimin testi temiz çıktı ve doktorum bunun için hamile kalmiyorsun dedi dostinex şişede 8 li olanı kullanıyorum bugün 4. İlacı içtim 3gunde bir içeceksin demişti doktor ve halsizlik baş ağrısı ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum odaklanamiyorum hiçbir şeye birde klomen verdi takviye olarak bu ilacı kullanıp olumlu veya olumsuz etkiler yaşayanlar varsa yazabilir mi lütfen teşekkürler.