Prolaktin hormunu yuzunden canımMerhaba ne için hamile kalmiyormussunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin hormunu yuzunden canımMerhaba ne için hamile kalmiyormussunuz?
Tüm anestezi almayabilirsin canım belden assayi uyusturabilirlerEvet maalesef
Ya bilmiyorum doktora soracağım Belden aşağı uyuşturuluyor mu rahim filminde hep anestezili çekilenler genel anestezi yazmışlarTüm anestezi almayabilirsin canım belden assayi uyusturabilirler
Bence yapıyorlardı canım sonuçta bir rahatsızlığın var Allah yardımcın olsun çok kısa bir operasyon ama korkutucu bir operasyon inşallah onu çektirmeye gerek kalmadan hamile kalırsın canımYa bilmiyorum doktora soracağım Belden aşağı uyuşturuluyor mu rahim filminde hep anestezili çekilenler genel anestezi yazmışlar
Yok bu ay çektirecem mecbur çünkü olmuyor iyi dileklerin için teşekkür ler payla şacağım inşallah yaşadıklarımı burdaBence yapıyorlardı canım sonuçta bir rahatsızlığın var Allah yardımcın olsun çok kısa bir operasyon ama korkutucu bir operasyon inşallah onu çektirmeye gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Hadi ya ozman şimdiden çok geçmiş olsun canım benim paylaşırsan çok sevinirim çünkü 11 gün sonra eğer olmazsam regl benden de isteyecekYok bu ay çektirecem mecbur çünkü olmuyor iyi dileklerin için teşekkür ler payla şacağım inşallah yaşadıklarımı burda
İnşallah hamile kalırsın gerçekten çok zor bir süreçHadi ya ozman şimdiden çok geçmiş olsun canım benim paylaşırsan çok sevinirim çünkü 11 gün sonra eğer olmazsam regl benden de isteyecek
Teşekkür ederim kuzum benim insllah sende çektiğin zorlukların mükâfatını en kısa zamanda karşılığını en güzel şekilde alırsınİnşallah hamile kalırsın gerçekten çok zor bir süreç
Ne güzel anlatmışsın canım . Bende bu ilacı kullanırken hamile kaldım . Hatta çok korktum bişey olur diye ama doktorda sıkıntı olmaz dedi. Şu anlık bi sıkıntı yok çok şükür . :)Merhaba, tam 11 yıldır prolaktinoma hastasıyım, hipofiz adenomu vardi (hipofiz bezinde kist), prolaktin değerim 100kusurlerde çıkıyordu. Ilk 3 yıl araliksiz ptesi perş günleri 1er adet ictim, güzel sonuc aldık kist küçüldü, normale döndü vs, ara ara mr ve tahliller devam etti, yukseldigi anlarda kisa sureli tekrar kullandim, simdi yine 2 yildir yuksek, mrda kist gorunmemesine ragmen sebepsiz yüksek ve ilaca direnç gösteriyor. En sonunda endokrin doktorum, nadir gorulen şanssız kesimden olduğumu ve omur boyu bu ilaci kullanmam gerekecegini söyledi. Boyle olduğu halde, gebelik için olumsuz konuşmadı, hatta yillar once bu ilacin gebelik düşünüldüğünde bile bırakılması gerektigi soylenirken, artik bebege olumsuz bir etkisinin olmadığı ve gerekli gorulen hallerde gebeligin ilk aylarinda da kullanilmaya devam edilebileceği makalelerde yazilir hale gelmis. Kısacası, tedirgin olmayın 1 kutudan hicbir sey olmaz. Surekli kullanıldığında ciddi hastalik oluyormus diyen arkadasin neye istinaden dedigini hic bilmiyorum, hic boyle bir sey duymadim sahit de olmadım. Bunun yanisira ilk kez 2 aydir ara ara aslan pençesi denedim, evet ise yarıyor. Ancak ben bunu artik direncli hale geldigi icin uyguluyorum. 11 yil dile kolay. Bunun disinda ilaç uyku hali, sersemlik, tansiyon dusmesi vs yapabilir. Bu sebepten de yatmadan kisa sure once yemekten 2 saat sonra filan icmen iyi olacak. Degerin cok yuksek değil, hic dert bile etme. Prolaktin denilen sey anlik da yukselir, stresten de yükselir, gogus uyarilmasindan da vs.. Yine ne olursa olsun bana yazabilirsin bu konuda artık uzman gibi oldum
Çok sağol canım, prolaktin ve dostinex ömrümün 3te 1ini kapladi şuan, o yüzden upuzun konuşabilirim hakkındaNe güzel anlatmışsın canım . Bende bu ilacı kullanırken hamile kaldım . Hatta çok korktum bişey olur diye ama doktorda sıkıntı olmaz dedi. Şu anlık bi sıkıntı yok çok şükür . :)
Rabbim en hayırlı zamanda sana da bi bebiş nasip etsin inşallahÇok sağol canım, prolaktin ve dostinex ömrümün 3te 1ini kapladi şuan, o yüzden upuzun konuşabilirim hakkında
Ooyyyy maaşallah, hiç bsycik olmaz kuzuya
Bu arada eklemeyi unutmuşum, ben daha yeni bebek denemeye başladım, bu ay ilk bile sayılabilir. Hani denedim olmuyor gibi dusunmesin konu sahibi
Bir ekleme daha, kadin dogum doktorum hormon duzenleme ve bebek düşünme konusu için inofolic combi vermisti (folik asit vitamin kombini), destek oluyormuş, aklinda bulunsun. (ben 3 ay kullandim, ama o aylar denemedik bebek)
Amiiiin, tüm çocuk kıymeti bileceklere nasip olur inşallahRabbim en hayırlı zamanda sana da bi bebiş nasip etsin inşallah
InsaAllah canm ve prolaktin hormonu atrese baglı olarak yukseliyor rahat birak kendini süşünüp stres olmaAllah bağışlasın canım benim çok sevindim inşallah bende işe yarar dostinex
Hayir bnce olmasa da olur, adetten 1 hafta sonra başlayip 1 haftayı değerlensirsen kâfiCanım birde affına sığınarak soruyorum düzenli ilişki olmak zorunda mı yani adetin ilk gununden adet gününe kadar 2 güne bir olmak zorundami
Yaaaa canim.benim çok ama coookk geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi olursun ilaçsız bir şekilde rabbim gönlüne göre verir düşünüp yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim ilaç konusunda korkmuyorum canım tek korktuğum nokta gebe kalamazsam bununda sebebi çok fazla baskı var üzerimde günümüzdeki ne kadar cahil varsa benim etrafimda toplanmış sankiMerhaba, tam 11 yıldır prolaktinoma hastasıyım, hipofiz adenomu vardi (hipofiz bezinde kist), prolaktin değerim 100kusurlerde çıkıyordu. Ilk 3 yıl araliksiz ptesi perş günleri 1er adet ictim, güzel sonuc aldık kist küçüldü, normale döndü vs, ara ara mr ve tahliller devam etti, yukseldigi anlarda kisa sureli tekrar kullandim, simdi yine 2 yildir yuksek, mrda kist gorunmemesine ragmen sebepsiz yüksek ve ilaca direnç gösteriyor. En sonunda endokrin doktorum, nadir gorulen şanssız kesimden olduğumu ve omur boyu bu ilaci kullanmam gerekecegini söyledi. Boyle olduğu halde, gebelik için olumsuz konuşmadı, hatta yillar once bu ilacin gebelik düşünüldüğünde bile bırakılması gerektigi soylenirken, artik bebege olumsuz bir etkisinin olmadığı ve gerekli gorulen hallerde gebeligin ilk aylarinda da kullanilmaya devam edilebileceği makalelerde yazilir hale gelmis. Kısacası, tedirgin olmayın 1 kutudan hicbir sey olmaz. Surekli kullanıldığında ciddi hastalik oluyormus diyen arkadasin neye istinaden dedigini hic bilmiyorum, hic boyle bir sey duymadim sahit de olmadım. Bunun yanisira ilk kez 2 aydir ara ara aslan pençesi denedim, evet ise yarıyor. Ancak ben bunu artik direncli hale geldigi icin uyguluyorum. 11 yil dile kolay. Bunun disinda ilaç uyku hali, sersemlik, tansiyon dusmesi vs yapabilir. Bu sebepten de yatmadan kisa sure once yemekten 2 saat sonra filan icmen iyi olacak. Degerin cok yuksek değil, hic dert bile etme. Prolaktin denilen sey anlik da yukselir, stresten de yükselir, gogus uyarilmasindan da vs.. Yine ne olursa olsun bana yazabilirsin bu konuda artık uzman gibi oldum
Bende kullanmıştım ama olmadı 6 ay önce klomen ve folik asit kullandım 8 gün gecikmem oldu ama gebelik oluşmadı hayatımda ilk defa adetimde öyle bir gecikme oldu megersem prolaktin yüzünden mis tabi Allah bilir ben ona bağlıyorum doktora gittiğimde adetimin 7. Günüydü daha hemen başla dedi klomen 5 tane bitirdim dostinexe devam geçtiğimiz pazartesi için çağırmıştı sanırım yumurta takibi yapacaktı korktuğum için gitmedim hayirlsii artik bakalım rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahÇok sağol canım, prolaktin ve dostinex ömrümün 3te 1ini kapladi şuan, o yüzden upuzun konuşabilirim hakkında
Ooyyyy maaşallah, hiç bsycik olmaz kuzuya
Bu arada eklemeyi unutmuşum, ben daha yeni bebek denemeye başladım, bu ay ilk bile sayılabilir. Hani denedim olmuyor gibi dusunmesin konu sahibi
Bir ekleme daha, kadin dogum doktorum hormon duzenleme ve bebek düşünme konusu için inofolic combi vermisti (folik asit vitamin kombini), destek oluyormuş, aklinda bulunsun. (ben 3 ay kullandim, ama o aylar denemedik bebek)
Geçen hafta cuma günü çektirdim rahim filmi. Ne narkoz ne de belden aşağısını uyuşturdular, toplamda 1,5 dakika sürüyor. Normal jinekolojik muayne gibi oluyor. İstanbulda sonomed ve echomar bu şekilde çekiyor. Korkacak hiçbir şey yok yani:) ama istanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum.Yok bu ay çektirecem mecbur çünkü olmuyor iyi dileklerin için teşekkür ler payla şacağım inşallah yaşadıklarımı burda
Hayır İstanbul’da değilimGeçen hafta cuma günü çektirdim rahim filmi. Ne narkoz ne de belden aşağısını uyuşturdular, toplamda 1,5 dakika sürüyor. Normal jinekolojik muayne gibi oluyor. İstanbulda sonomed ve echomar bu şekilde çekiyor. Korkacak hiçbir şey yok yani:) ama istanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum.
merhaba bende echomarda çekileceğim ama çok korkuyorum ya vajinismus geçirdim 6 ay kadar tedavi gördüm nasıl çektireceğimGeçen hafta cuma günü çektirdim rahim filmi. Ne narkoz ne de belden aşağısını uyuşturdular, toplamda 1,5 dakika sürüyor. Normal jinekolojik muayne gibi oluyor. İstanbulda sonomed ve echomar bu şekilde çekiyor. Korkacak hiçbir şey yok yani:) ama istanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum.