Dost kazigi atan arkadas

ylnzkadn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
217
42
Bugün beni sırtımdan vuran eski arkadasimi gördüm yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi kuzeniyle sevgili olunca işler değişti aramızda anlaşmazlık oldu arkadaşlığımı bitirdim diye gitti benim eskiden yaşadığım şeyleri erkek arkadaşıma anlattı şuan erkek arkadaşım hala bugün o eski dostumu gördüm kendimi çok kötü hissettim onu yok saydım görmezden geldim doğru mu yaptım çok zoruma gidiyor yaptıkları onun bana yaptığını ben ona yapmadım.

Her şey gibi arkadaşlıklar da bitebilir. Evet kırılmış olabilirsiniz. Ama yapacak bir şey yok.

Yani kuzeniyle sevgili olduğunda işler nasıl değişti ? Erkek arkadaşınıza nasıl şeyler anlattı ? Detayları bilmeden yorum yapmak zor bence . İçin nasıl rahatsa onu yap yani ben olsaydım görmezden gelmek yerine gözlerimle vs selam verir geçerdim çünkü kin beslemek de kötü içinizde büyütmeyin

Eski erkek arkadasimi anlattı namusumada iftira atıldı ayırmak istedi

Dolaylı yoldan görümcelik yapmaya mı calstı acep

Akşama kadar hayatta ne kazıklar yiyoruz sırtımda bıçaklanmadık yer kalmadı desem yeridir sizi üzen aşağı çeken sürekli eleştiren olumsuz etkileyen herkesi çıkarın hayatınızdan önünüze bakın herkes gibi sizde bu dünyaya bir kere geldiniz

Bende bittiyse bitmistr ne olursa olsun umrumda olmaz... bende karsilastim oyle bi eski dostumla yurudum gectim hic lafini bile etmedim. Hatta ortak bi dostumuzu defalarca araya koydu. En son ortak dostumuz " sana beraber gelsek, sana anlatamadiklari varmis anlatsin istersen yine gorusme" dedi. "Yok" dedim. "Evime gelir evimde diye ses cikaramam ama o beni yer sonra hic gerek yok biten bitmistr herkes kendi yoluna" üstelik oyle sizinki gibi namusa iftira vs yoktu bizde... sadece benim cok zor gunlerimde kisisel çikarlari zarar gormesin diye arazi olmustu. Bende yok saydim ne aciklama yaptim ne aciklama yaptirdim. Sizi dibe çeken herkesten uzaklaşin hayat sandgnz kadar uzun degil kimsenin kaprisini çekmeye degmez...

Kız ne kadar terbiyesizce davranmış doğru yapmışsın boşver. Kavga anında belli olur insanlar ne olursa olsun tekrar konuşmayın

Seninki iyi yine benim en yakın arkadaşım sevgilimle birlikteydi 3 ay boyunca en sonunda da bişeyler yaşadılar sonra gelip bana anlattılar zoruna gitmesin boşver farklı şeyler olabilirdi

İlişki kopmuş gitmiş. Neden tekrar başlasın ki? Ben selam falan vermezdim, gerek yok. Sizin dostane sırlarınızı gidip anlatan insanla yeniden görüşmek size ne kazandıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…