Dost ikilemi

Evet ben de artık öyleyim. Evimde duamı ederim allah bilir yeter. Dostluk böyle bir şey değil dediğin gibi. Şimdi var 2 3 tane dostum. Onlar yetiyor. Kendi dötünü kaldırıp gelmezdi hep ben giderdim. Bence de verdiğin karar en doğrusu

Bunları hiç konuştunuz mu? Eleştirilerine kırıldığınızı söyleseniz belki daha dikkatli olur. Tatlı dille rahatsız olduğunuz davranışlarını söyleseniz belki farkına varır ve değişir. Eğer buna rağmen değişmezse gorusmemek en iyisi. Benim de zor zamanlar geçiren bir arkadaşım vardı. Ona destek olmaya çalışırken ben yıprandım. Yaptığım iyilikleri görmezden geldi. En son başka bir arkadaşla onun tuzu kuru diye konuştuğunu dedikodumu yaptığını duydum. Halbuki ona sadece manevi anlamda değil maddi anlamda da destek oluyordum. Sonra onunla görüşmeyi kestim. Aradan yaklaşık 3 yıl gecti ve tesadüfen karşılaştık. Eyvah dedim yine canımı sıkacak. Ama tam tersi oldu ve özür diledi. O zamanlar iyi değildim dedi. Şimdi eskisi gibi olmasa da görüşüyoruz

Aslında düzelmesini isterdim ben de. Bilsem eskisi gibi abuk sabuk konuşmayacak dostluğumuz devam etsin ama bu aksilik eleştirmek herkesi yönetmek içine işlemiş. Söylesem anlamayacak sanki ya da eskisi gibi olamayacak aman kırılıyor alınıyor hiç bşy söylemiyim dye düşünecek samimiyetimiz azalacak. Tam olarak söylemedim kırgınlıklarımı. Yukarıda benimle benzer durumu yaşayan üyenin yorumunu da okuyunca konuşmama kararı aldım. Şu an iyi hatırlayabiliyorum en azından. Az da olsa içimde ona karşı bir sevgi var onu da silmesini istemiyorum

Bence eskisi gibi olma sakın
Bu tip kadınları iyi bilirim dobra olduğunu iddia ederek patır patır konuşur karşısındaki kırılmış mı üzülmüş mü yani hiç sallamaz !
Eleştirininde haddi olmalı ya
Üslup önemli
Bu tip insanları eledim hayatımdan
Bana iyi gelen dostlarım var yeter bana

kesinlikle dobralıkla patavatsızlık arasında bir fark var ve bu tarz kişiler hadsiz. bir de bu özellikleriyle gurur duyuyorlar Görüşmemek en iyisi...

kesinlikle dobralıkla patavatsızlık arasında bir fark var ve bu tarz kişiler hadsiz. bir de bu özellikleriyle gurur duyuyorlar Görüşmemek en iyisi...
Bencede hiç sevmem fazla eleştiriyi
Ben buyum niye değiştirmeye çalışıyorsun ya
Madem öyle arkadaş olma benle
Laf sokup sokup sonra ayyy canım sende çok alıngansın lafları bide offf çekilmez
Hayat kısa
Ben şöyle yaparım eleştireceksem bak canım yanlış anlama seni sevdiğimden söylüyorum falan derim ya
Amannn kıskançlar ya bırak

Aynen o kadar eleştirdiğin yanlış bulduğun kişiyle arkadaş olma o zaman. Benim felsefemdir arkasından konuşacağım eleştireceğim kişi arkadaşım olamaz dedikodusunu yaptıklarım selam bile vermediğim insanlardır sanki kendileri dört dörtlük insanlar gibi. Bir de yana yakıla beni çağırır ısrar kıyamet görüşmek ister görüşünce de böyle tavırlar... hayat bu tarz insanlara harcanamayacak kadar değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…