• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört duvar arasındayım

iyivakit

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2006
159
2
621
48
İstanbul
merhaba yaklaşık 4 yıldır işsizim bunun 2 yılı hamilelik ve doğum ile geçti. 1 yıldırda yeni bir muhite taşındık.Burada pek ortak noktam olmayan ve psikolajil sorunları olan kendini aşamayan bir cevre var onlarlada bir arada olmak istemiyorum zaten benim psikolojim pek iyi değil. soğuklar da bebeğim olduğu için biryerlere gitmek zor oluyor. birde 1. sınıfa giden kızım var onunda ilgiye çalışmaya ihtiyacı var anlatmak istediğim kendimi 4 duvar arasınasıkışmış hissediyorum. hep aynı şeyleri yapmak sürekli bana bağımlı bana ihtiyacı olan birilerinin olması kendime vakit ayıramamak beni çok sıktı. neler yapabilirim bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var .

hep aynıyız canım ev hanımlarının kaderi bu.sıkma canını nerdensin

canım benim ilkokul 5 giden ve de ana okuluna giden 2 çoçuğum var ben çalışıyorum. aynısı bende de oldu. insan kendini hem paspal, hem a sosyal, hem de kötü hissediyor. çalışırsan bütün güvenin yerine gelir. yada aktivite bulacaksın kendine. fakat evden dışarı çıkarak kendine özel zamanlar yaratacaksın.

Kendine bir hobi edin. Kitap okumak,dikiş vs bir de hiç bir şey yoksa gün içinde kısa yürüyüşler yapmayı dene. Dışarı çıkarsan kendini daha iyi hissedersin.

Back