Doğuma Hazırlık Dördüzlere düşündüğümüz isim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce nasıl

• Çok güzel

OY: 8 23,5%
  • Güzel/İdare eder

OY: 4 11,8%
  • Beğenmedim

OY: 22 64,7%

• Ankete Katılan
    34

fxixndxixkfaresi

İşte öyle bir şey.
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
124
4
Merhaba arkadaşlar a.s.
Kuzenim dün rüyasında dördüzlerinin olduğunu görmüş 3 kız 1 erkek, sabah düşündük acaba gerçek olsalar isimleri ne olur diye :) düşündük karar verdik, daha doğrusu o karar verdi, inşallah Allah bu isimleri koymasını nasip edecek 4 bebek verir ona zamanı gelince :)

Biraz değişikler ama çok hoşumuza gittiler bizim :ecrin_bebek:
Bakalım sizin fikirleriniz ne olacak :kahve:

EDıT

Son düzenleme:
ayy hepsi çok güzelll...Mey ismini ilk kez Ayşe Arman sayesinde duymuştum hoş gelmişti...onun kızının adı da Alya Mey...sizin seçtiğiniz isimler de o kadar güzel bir uyum yakalamış ki.hem kendi içinde hem de bütün olarak...Allah kucağınıza 4üzlerinizi almayı nasip etsin....

Darilmayin ama açikcasi hiç biri hosuma gitmedi...
Mey kelimesi de 'içki, kadeh' demek. Isim olarak koymak biraz tuhaf sanki?

bu isimler gerçek olmadı için gayet relax yorum yapayım
arel deniz haricinde hepsi acıkcası uyduruk saptrırık kulaga hoş gelmiyor bence sen dördüz dogurma bi kerede iki kerede ikiz dogur da uyumlu isimler çıkar dört tane gerçekten zorr hem cinsiyetlerindde bencil olmuşun 3 kız bi erkek :)

Merveecim tekrar teşekkürler a.s.
Gülencim;
Fikrinize saygı duyarım, ama bence uyduruk değil o sizin fikriniz bu benim :)
Bence gayet hoşlar, yorumunuza teşekkürler a.s.

bende beğenmedim çok özenti gibi görünüyor insanlar türkmü yunanmı die şaşırabilir bence söylenince insanların bir kerede anlayacağı güzel anlamlı isimler konmalı tabi sizin tercihiniz

bi tanıdığım var çocuklarının ismi ogeday ve segay ilk duyduğumda çok garipsemştim.bu isimlerde onlar gibi.bende beğenmedim canım üzgünüm...

anlamları nedir bu isimlerin arel ne demek alya lir mey nedemek

sadece şurdan anımsadım mey i
aynı kadeh aynı mey bir tat alamıyorum ...şarkısından

kısacası ben beğenmedim

begenmedim.ilk isimler iyide ikinci isimler anlamsız geldi bana

Teşekkürler, o sizin fikriniz a.s. Bize göre gayet anlamlı ve uyumlular a.s.

arel deniz ve masal arp çok güzelzemuszemus

Teşekkürlerr a.s. :emir_bebek:

beğenmedim.değişik isim koyacam diye anlamsız isimler koymam ben:umursamaz:

Sözlüğe bakarsanız ya da onu yapmayıp sadece google a anlamsız dediğiniz isimleri yazarsanız,, bir anlamları olduklarını göreceksiniz a.s.

bende beğenmedim çok özenti gibi görünüyor insanlar türkmü yunanmı die şaşırabilir bence söylenince insanların bir kerede anlayacağı güzel anlamlı isimler konmalı tabi sizin tercihiniz

Evet herkesin kendini tercihi, bizim tercihimiz de bu yönde a.s.

bi tanıdığım var çocuklarının ismi ogeday ve segay ilk duyduğumda çok garipsemştim.bu isimlerde onlar gibi.bende beğenmedim canım üzgünüm...

Teşekkürler a.s.

böyle bir konu acmayı tasvip etmiyorum
çünkü ortada gercek dördüzler yokk
bir rüyada esinlenerek anket acmak yanıltıcı
burası oyun yada hayal bölümü değil

Son düzenleme:
anlamları nedir bu isimlerin arel ne demek alya lir mey nedemek

sadece şurdan anımsadım mey i
aynı kadeh aynı mey bir tat alamıyorum ...şarkısından

kısacası ben beğenmedim

"Ya o ne demek bu ne demek" yerine gerçekten merak ettiyseniz google a yazdığınızda merakınız gidebilir ki ben bunu önceki sayfada da açıklamıştım, sizin için de açıklayım a.s.

Arel-Temiz, dürüst kimse
Alya-Yüksek yer,sema
Lara-Su perisi
Lir,Arp,Mey- Enstruman adları a.s.

Beğenip beğenmemek de sizin fikriniz a.s.

böyle bir konu acmaı tasvip etmiyorum
çünkü ortada gercek dördüzler yokk
bir rüyada esinlenerek anket acmak yanıltıcı
burası oyun yada hayal bölümü değil

O zaman kural konsun,, hamilelik testi sonucunu göstermeyen gerçekten hamile olmayan konu açamaz diye,, insanlar beğenilerini paylaşmasın o zaman.
Ha hamile kaldı bu konuyu açtık ha şimdi. Böyle oyun olmaz zaten merak etmeyin a.s.

X