- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Ben de üzerime hali silkeleyen ust komsuyu buradan sert bir dille kiniyorum. Kimse sabrimi test etmeye kalkmasin.Nedir bu doğum rakamlarını .çoğaltmak mı ? Gerek yok suriyeliler doğuruyor yeterince zaten, arkadan asgari ücretli ve ucuz iş gücü , zenginler daha çok zengin olsun
Sitede değiller galiba yoksa bu konu bu kadar uzamazdı.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izlara-hamileyim.809525/page-60#post-40192868
kızlar şu fotonun olduğu mesajı kibleyin de Mune ya da Kazen silsin görüp, kendisi değilse elin çocuğunun fotosu gezmesin netlerde
Evet doğru daha halen okumadan yorum yapanlariyi niyetli olanlar.bide afra tafra kendini ispatlamaya çalışanlar var ne iğrenç yaratiklarOky yok keşke konu kapansa küçük kızların fotoları eklenmeye başladiysa durmak lazım
Ema sayesinde siyasi mesajimizda oldu konudan korkmaya başladım
cınBence gulden bolca cinli. Su an net uzerinden ciniyle yazisiyor
ben de kibleyeceğimde rapora ne yazacağımı bulamadım.sahte resim mi yazsak?kibledim
haddini aştı.
Kapatamıyor sanırım
ben de öyle yazdımben de kibleyeceğimde rapora ne yazacağımı bulamadım.sahte resim mi yazsak?
Bolca siz neden daha kendinizi zorluyorsunuz inandiriliciginiz kalmadi ugrasmayin bence
ben direk yaşça küçük kızın fotosu eklenmiş yazdım vallaha. eğer kendisiyse zaten yaptığının sonuçlarını düşünemeyecek kadar küçük yok değilse direk suç. her iki halde de kalkmalı fotoben de öyle yazdım
fake resim yazdım