Dördüz kızlara hamileyim!

Geçenlerde bir haber okumuştum .Yurt dışında bir bayanın üçüzleri olmuştu . Ondan yani bana çok ta imkansız gelmedi sanırım :KK35: . Ama bence konu sahibi arkadaşın :KK3: daha önemli bir problemi var .:-) Çocukları mı kendini mi büyütecek :rolleyes:
Evet karisiyla beraber kendi doguracak karisi büyüyecek bizde kısmetse kk olarak altin takmaya gidecez:KK14::confused::KK73:

Öff ben gidip kendi kendimle sevişip 4 tane hayale gebe kalayım..

Normal yollarla çıkarmak için nasılsa anatomim musait hıhhhhhhhh :KK67:

Nedir bu doğum rakamlarını .çoğaltmak mı ? Gerek yok suriyeliler doğuruyor yeterince zaten, arkadan asgari ve ucuz iş gücü , zenginler daha çok zengin olsun

Nedir bu doğum rakamlarını .çoğaltmak mı ? Gerek yok suriyeliler doğuruyor yeterince zaten, arkadan asgari ücretli ve ucuz iş gücü , zenginler daha çok zengin olsun

Nedir bu doğum rakamlarını .çoğaltmak mı ? Gerek yok suriyeliler doğuruyor yeterince zaten, arkadan asgari ve ucuz iş gücü , zenginler daha çok zengin olsun
Arkadaşım sen okumadinmi yorumlari bi erkek bizle dalga geçmiş bize mal aptallar inandinizmi diye yorum yaptı :KK57::KK14:

fotorafı bulamıyorum sze kndmı ıspatlmak zorunda deglm
bak arkadaşım ben elin kadınıyım bana bir şey ispat etmek zorunda değilsin. ama koyduğun fotodaki kız çocuk. evliyim demişsin, kaç yaşında everdiler seni?
kaldır o fotoyu, yaşın profilinde 22 görünüyor o çocuk taş çatlasın 16 yaşında

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izlara-hamileyim.809525/page-60#post-40192868
düzenleme süresi dolmadan sil şu fotoğrafı. insanın asabını bozma akşam akşam. güldük eğlendik ama her şeyin bir yolu yordamı var. kızın mıdır, kardeşin midir, kuzenin midir, arkadaşın mıdır, sen misindir bilmem, ilgilenmiyorum da ama sil şunu, sen değilsen ve yaşı 18den küçükse çocuk istismarıdır bu yaptığın haberin olsun

Burda bebeği olmayan, günlerce gözüne uyku girmeyen bayanlar varken 4üz hamileyim ahahah nasıl da kandırdım cahiller diyebiliyosun?
Biraz acımasız olacak ama, kadın ya da erkeksen her neysen inşallah belli bi süre BEBEĞE HASRET KALIRSIN.
Benim halamın bebeği olmadı, hiç olmadı. Içim acıdı bu yalana. Allah seni bildiği gibi yapsın boş işsiz burda aptalca kendini eğlendiren insan müsvettesi.

X