- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Kaldır hemen bu çocuğun fotografını çocuk yani bariz çocuk daha usturuplu bi resım bulamadın mı? Şaklabanlığın da bi sınırı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ya bunu bile yemeğe bagladineee aylak heralde bu adam sahte hesap ac bide buraya hamıleyim diye yas cüsss yanii beyincik yok omirilik soganı ndan yemek yapılmıs sanırım ...
yavaştan kaçsak mı neyyyyyhahahah sus sus koptum valla bu gecenin sonu mapısda bitecek cımbızlar eşliğinde
Evet karisiyla beraber kendi doguracak karisi büyüyecek bizde kısmetse kk olarak altin takmaya gidecezGeçenlerde bir haber okumuştum .Yurt dışında bir bayanın üçüzleri olmuştu . Ondan yani bana çok ta imkansız gelmedi sanırım . Ama bence konu sahibi arkadaşın daha önemli bir problemi var . Çocukları mı kendini mi büyütecek
fotorafı bulamıyorum sze kndmı ıspatlmak zorunda deglmyav iyi de biz ne bilelim o kızın sen olduğunu? bu gözler bu forumda ne fotolar gördü. hadi sen kaldır o fotoyu sensen de başka bir kızcağızsa da ifşa etme.
hayır fotoraf attım bak
yaw he he !fotorafı bulamıyorum sze kndmı ıspatlmak zorunda deglm
Arkadaşım sen okumadinmi yorumlari bi erkek bizle dalga geçmiş bize mal aptallar inandinizmi diye yorum yaptıNedir bu doğum rakamlarını .çoğaltmak mı ? Gerek yok suriyeliler doğuruyor yeterince zaten, arkadan asgari ve ucuz iş gücü , zenginler daha çok zengin olsun
Ema sayesinde siyasi mesajimizda oldu konudan korkmaya başladımNedir bu doğum rakamlarını .çoğaltmak mı ? Gerek yok suriyeliler doğuruyor yeterince zaten, arkadan asgari ve ucuz iş gücü , zenginler daha çok zengin olsun
bak arkadaşım ben elin kadınıyım bana bir şey ispat etmek zorunda değilsin. ama koyduğun fotodaki kız çocuk. evliyim demişsin, kaç yaşında everdiler seni?fotorafı bulamıyorum sze kndmı ıspatlmak zorunda deglm