- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
akıllı telefonla forumu keşfetmeye çalışıyor sanırım arkadaş ama ortalığın başına koydu yani akşam akşam
gel öpüjem
Di mi ama. Her bebek başına bir altın takılır.allah cok sükür ki cok sanslısın keske benimde öyle olsa allah saglık sıhat versin bi sekilde bakılırr
Türkçeye mi yeni katıldın?BN yeni ktldm vm blmiyirun
Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
hayır bence bilerek öyle yazıyor kendisi konu sahibesinin ta kendisi. Hatta ısrar ediyorum ki geçende hamileyim hala güven yok diye konu açıp bir hesaptan diğerine kendine beddua eden kadın bu. Googledan çocuk odası resmi ekleyen hani. Ip adresini falan bilemicem ama o yani bariz belli. Onun da kocasının ikinci evliliğiydi.
SSize herkes uyarida bulunmak için yaziyo konu fake diye ne bicim bi uslubunuz var hic bayana yakışmıyor sendemi abi densin yoksa
Ben erkek degil evli bi bayanmGulden bolcada aynı kişilerden galiba
olur da doğal yollardan çok zor olur be arkadaşım hani birkaç on milyonda bir bi ihtimalden bahsediyoruz, o derece zorNeden cahil... Tek yumurta dördüzü olmuyor muymuş
Aramıza hoşgeldin evli bayanS
Ben erkek degil evli bi bayanm
O zaman neden hemen parliyorsunuz herkes sizi uyarmak icin yaziyoS
Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
Sen bnm turkcemi naptcanTürkçeye mi yeni katıldın?
O da evli ve hamileydi BACIM hem de dorduzS
13 milyonda bir oluyormuş.Neden cahil... Tek yumurta dördüzü olmuyor muymuş
Konuyu acan ergenik madde de birkac milyonda bir bulunuyor ama o da gelip bizi buldu iyi miolur da doğal yollardan çok zor olur be arkadaşım hani birkaç on milyonda bir bi ihtimalden bahsediyoruz, o derece zor
Di mi ama. Her bebek başına bir altın takılır.
Sen bnm turkcemi naptcan
Naptırcaan sen binim tirkçimii.Sen bnm turkcemi naptcan
Sen bnm turkcemi naptcan
Turşusunu kurucam.. Çok beğendim de..Sen bnm turkcemi naptcan