- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Terbiyeli ol bni azarlayamazsin
BN yeni ktldm vm blmiyirun
marilyn monrea din : ha4 .!.:bağa mı didin?
kalbimi pare pare ettin matmazelim, çok kırıldım
bacım yazı yazmayıda mı bilmiyorsun ?BN yeni ktldm vm blmiyirun
Konu sahibi dalga geçmiş bizimlekonu fake mi anlamadım
yuh diyorum sadece baska hıcbı sey demıyorum bu kadar olur yaKonu sahibi dalga geçmiş bizimle
gulden bukca post: 40192342 .!.:BN yeni ktldm vm blmiyirun
Bir ünlü harf kullanırsan bir de sağdan gidersen altın bulursun vallahaaaBN yeni ktldm vm blmiyirun
Yeni katildiysaniz yorumlari biraz okumanizi tavsiye ederiz okumanda yazman gibiyse yandikBN yeni ktldm vm blmiyirun
akıllı telefonla forumu keşfetmeye çalışıyor sanırım arkadaş ama ortalığın başına koydu yani akşam akşamşaka gibi he kendi yazıp kendi cevaplıyor hemşire huuu n'apıyon sen ?
gel öpüjemYok efsanem sen farklisin bomba hatunum
Ölecem yaBN yeni ktldm vm blmiyirun
allah cok sükür ki cok sanslısın keske benimde öyle olsa allah saglık sıhat versin bi sekilde bakılırrSelam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
kız konu fake cıktıallah cok sükür ki cok sanslısın keske benimde öyle olsa allah saglık sıhat versin bi sekilde bakılırr
aha ben de limoncu nerde kaldı diyordum ki geldin :) de konu fake çıktı be güzelimallah cok sükür ki cok sanslısın keske benimde öyle olsa allah saglık sıhat versin bi sekilde bakılırr
Konu sahibi sabahtan beri kendini tebrik edenlere hakaret ediyor.allah cok sükür ki cok sanslısın keske benimde öyle olsa allah saglık sıhat versin bi sekilde bakılırr
Konu sahte iyi dileklerini geri al adam mal ciktiallah cok sükür ki cok sanslısın keske benimde öyle olsa allah saglık sıhat versin bi sekilde bakılırr
Canim sahte hesap hamile olan abiymiş sonra doğumuna gidecez hep beraberallah cok sükür ki cok sanslısın keske benimde öyle olsa allah saglık sıhat versin bi sekilde bakılırr