Dördüz kızlara hamileyim!

Offff çok eğleniyorum ya :KK70: tam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha

Noldu diretiyodun bu gercek diye noldu kuzum ?

Baktin yalanina aciklama bulamadin inanan temiz kalpli hanimlarimizi cahil ilan ettin.

Kusura bakma ama asil cahil sensin burda sacma sacma konusup milleti trollemeye vakit bulcak kadar bombos bi insansin. Aciyorum sana...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

fakemiymişşş

bende ne güzel dilekler yazmıştım...insanlarla dalga geçmek size ne kattı anlamadım...

bu kadar kişinin hakkını aldınız umarım bu yükle yaşayabilirsiniz

Offff çok eğleniyorum ya :KK70: tam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha

geleceğin ev hanımı lise sıralarından bildirdi..

belliydi ne olduğun zaten

cahilev kadınları derken acaba senin ne olduğunla ilgili bir bilgin varmı???

sen hastasın gerçekten hastasın eliboş hayattan beklentisi olmayan insanlarla dalga geçen sözüm ona insan görünümünde kraktersiz birisin...

bu kadar insana hakaret ediyorsun

kazen ıp den seni buldugun da ve seni şikayet ettiğimizde de böyle gülücekmisin merak ediyorum

ev hanımı değil, psikolojisi bozuk histerik kendini dev aynasında gören zavallı kadını....

yok yahu ne dev aynası, bildiğin ezik, sivilceli ergen.. gerçek hayatta bir şey olamayınca burada biraz kaldırmak istemiş mabadını ama o da olmadı işte.. neyse yine ezik dünyasına dönecek birazdan :KK53:

ayrıca sen kendine bak,
bari fake konu açıyorsun, tek yumurta aynı cins 4 bebek olma olasılığını araştır ,ve bunun tıp literatürüne geçeceğini bil de başka konu aç bari

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:
ohaaaa ne guzel ya hayırlı ugurlu olsun:eek::KK48:

Bu nasil bir terbiyesizlik böyle konu açılır mı? Herkes saf iyi niyetli mesaj attı yaptığınız size yakismis devsm edin tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Hepimizin iyi kötü bir sosyal hayatı olduğu için yalan yere böyle konu açacak kadar işsiz bir insanın varlığını düşünemedik canım. Kişi kendinden bilir işi.
Ama doğru yoldasın, aferin böyle konuyu sosyal deney maksadıyla açmışsın gibi davran ki karizmayı çizdirmeyesin.

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:

X