Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilnarcım bir hikaye var belki duymuşsundur birgün bir kelebek kozasından çıkmak için çırpınırken bir adam onu görürü ve acır hemen kozayı parçalar ve kelebeği dışarı çıkarır ama kelebek uçamaz ordan geçen başka bir adamda şöyle der sen aslında ona kötülük ettin eğer kozayı yırtmasaydın o çırpınıcak mücadele edicekti böylece kanatları güçlenicekti ve çıktığında rahatça uçabilicekti ama sen kozayı yırtarak onu bundan mahrum ettin yani demek istediğim canım kızın tam bir savaşçı olarak evine gelicek şimdi kozasından çıkarken güçleniyor ve çıktığındada uçup kanatlanıcak az daha sabır tatlım ben çok inanıyorum ona
işallah canım enfeksiyonu atlatır idil biran öncede yeniden annesinin sütüne kavuşurBugün tam sütü sağıyordum hastaneden telefon geldi. Canım yavruma kan gerekmiş, kand degerleri düşükmüş. Kanın ışınlatılması için istanbul kartala götürmenia gerekiyor dediler. Hemen eşimi aradım. Hastanede aldım soluğu. Ama İstanbula gitmeye gerek kalmadı. Burda devlet hastanesine alınmış cihaz. Orda yapılacakkmıs. Doktorla görüşmemize gelince de: Malesef enfeksiyon degerleri 2 gün öncesine göre biraz yüksekmiş, o yüzden kullanılan antibiyotiği değiştirmişler, daha etkilisine başlamıslar. Beslenmesini aksam yine kesmişler, tolere edememiş, ama sabah yine az az baslamıslar. İnşallah sorun yasamayız. Yarın için de donör getirin kan hazırda bulunsun dediler. Onu ayarladık. Yarın sabah gittiğimizde hem donör götürüp kan verdişricez, hem de süt götürücem. Allahım İnşallah yavrum sağlığına biran önce kavusur. Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri..
Pitoscum senin bebişler nasıllar? Gökçe, Eyman ve Taha iilermi? İnşallah canım sende kucagına alırsın sağlıkla....