• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba arkadaşlar,

Berslemeye henüz gecmedikleri için endişe duyuyorum.. Ümidimi ytirmemeye gayret ediyorum.. Ama çok korkuyorum.. beynimde Sürekli ıdilişm var.. Doğum iznim bitti, işe basladım.. Şimdi ıdilime, canım kızıma daha yakınım.. ınşallah sağlığına kavusur minik kuşum..

il_nar cım sabırlı olmak zorundasın evt bi anne olarak çok zor günler geçiriyorsun ama bebeğin seni hisseder emin ol ona güzel enerjini gönder Rabbim İdile gç kuvvet versin... sanada bol sabırlar

Amiiinnn Yagmurcum amiinnn.. ınşallah yavruma kavusmak nasip olur.. BVugün saat 2 olmasını bekliyorum, bakalım doktor bugn neler söyleyecek..

Senin nasıl gidiyor? Hersye olundadı inşallah?

inşallahhhh güzel şeyler söyler il_narcım dualarımızdasın hep takipteyiz güzel haberler duymak içinn
bende cnm Allah' a şükür bugün tam 33 haftaya girdim ... Her geçen 1 gün biizm için kar inşalalh zamanında gelir şimdilik iyiyiz devam tabi korkularım da devam

Allah bizlerin yaşadıklarını sana yaşatmasın yagmurcum. Çok zor günler geciriyorum biliyorsun.. Ama olsun, yavrum sağlıkla kucagıma gelsin de, ben razıyım herşeye.... ınşallah zamanında doğum yapar sağlıkla alırsın bebeğini kucagına..

ıNşallahh il_nar cım Amin....ne kadar zor günler yaşadığını anlamasamda erken doğumla ikiz bebeklerini kaybetmiş bir anne olarak az çok tahmin edebiliyorum.. ınşalalh bu günleride atlatırsın Rabbimin izniyle.....

ilnarcım bir gözümde burda canım fırsat buldukça takip ediyorum meleğin ii olucak inş allah yardımcın olsun tatlım

Yagmucum, inşallah kaybettiğin ikizlerinin acısı yeni doğacak bebişinle avunarak atlatırsın canım.

Bugün ıdilimi gördüm. Sadece birkaç dakikada olsa dünyalar benim oldu. Minik yavrum çok halsiz bir şkilde yüzüstü yatıyordu. Canım kızım soluk alığp vermede zorlanıyordu. Allah yardımcımız olsun işnşallah.. Ona, onu çok sevdiğimi söyledim.. Daha yanından ayrılırken özledim bitanemi.. Allahm sen bize bağışla yavumuzu, Amiin...

Pitos, canım bende senin sayfanı hergün düzenli okuyorum.. Üçüzlwerini kucagına alıp eve gittiğini duysam nan cok sevinicem.. Ama şükür ki sağlıkları yerinde ve daha iyi de olcaklar..

Ahh ahh benim kızımda sağlıkla büyüsede ciğerleri gelişse.. evimize cıksak...

ıl_nar cım gözlerim doldu sanki ben yaşadım anlattığın anı inşalalh bu yüreği güzel anneye Rabbim mükafatını bağışlar ve yavrusunu sağ salim evine getirir.. Hadi ıdill güçlü ol sen ........ teyzelerinde seni bekliyor en az annen kadar......

çok sevindim ilnar idili gördüğüne kendim görmüş gibi içimi sevinç kapladı inşallah inşallah rabbim onu sağlığına kavuşturacak evinize döneceksiniz

Amiiinnnn yağmurcum.. Allah razı olsun dualarınız için.. Yavruma kavusmak için herşeyimi vermeye razıyım.. Bir görseydiniz, öyle minik ki kuzum, nefes alırken cok yoruluyor, çok halsiz, çok bitkindi.. Ama savaşacak inşallah kızım ve yaşam savaşını kazanıcaz...

Bugün doktorla görüşmemizde kalsiyu miktarının düşük olduğunu söyledi doktor. Akcigerleri için verilen ilacın kalsiyum ve potasyum mikltarını azaltabileceğini bunun için zaten ilaç verildiğini ama İlaç takviyesini arttırdıklarını söyledi. Tekrar kültür almışlar, enfeksiyon için. Daha önce alınan henüğz çıkmmıs. Bunun iyi oldugunu da söyledi, demekki üreme yok diye algıayabiliriz dedi. Ama yinede almıslar bugün de..
İnşallah birsey cıkmaz, enfeksiyonu yeneriz arduından da büyür ve ventilatörden kurtuluruz ve mutlu sona ulasuırız umarım..

inşallahhh il_narcım çok gördüm bu sitede sizin haftanızda doğum 60 yada 70 gün sonra mutlu sona ulaşan inşalalhh sizde onalrdan oalcaksınızz

Amiiinnnn yağmurcum.. Allah razı olsun dualarınız için.. Yavruma kavusmak için herşeyimi vermeye razıyım.. Bir görseydiniz, öyle minik ki kuzum, nefes alırken cok yoruluyor, çok halsiz, çok bitkindi.. Ama savaşacak inşallah kızım ve yaşam savaşını kazanıcaz...

Bugün doktorla görüşmemizde kalsiyu miktarının düşük olduğunu söyledi doktor. Akcigerleri için verilen ilacın kalsiyum ve potasyum mikltarını azaltabileceğini bunun için zaten ilaç verildiğini ama İlaç takviyesini arttırdıklarını söyledi. Tekrar kültür almışlar, enfeksiyon için. Daha önce alınan henüğz çıkmmıs. Bunun iyi oldugunu da söyledi, demekki üreme yok diye algıayabiliriz dedi. Ama yinede almıslar bugün de..
İnşallah birsey cıkmaz, enfeksiyonu yeneriz arduından da büyür ve ventilatörden kurtuluruz ve mutlu sona ulasuırız umarım..

canım çok sevindim hem gördüğüne hem de kültürde üreme olmamasına.. inşallah iyi olacak idil... kucagında fotografını sabırsızlıkla bekliyorum. merak ediyorum nasıl bir şey bu nazlı kız :)

il_narcım senin bebeğin beni çok etkiledi. ben mutlu sona ulaşacağınıza inanıyorum

inşallah arkadsaşlare, inşallah...

Meraklı misafircim, kızım nazlı değilki teyzesi, o nazlanmıyor, savaşıyor minicik bedeniyle.. 58 günü geride bırtaktık.. Canım yavrum, inşallah savastan yorgun düşüp pes etmez ve sağlıkla kucagımıza alıp evimize gideriz.. Söz sağlıkla cıkıp evimize döndüğümüze resimlerini çekip çekip sizlerle paylaşıcam.. Ayy hayale kaptırdım birden kendimi, umarım hayallerim gerçekleşir..

ızmir_35, canım, umarım dediğin gibi mutlu sona ulasırız.. bende inancımı kaybetmemeye calısıyorum..

İzmir_35, canım, umarım dediğin gibi mutlu sona ulasırız.. bende inancımı kaybetmemeye calısıyorum..

evde otururken gezmedeyken birden bire sen ve kızın aklıma geliysunuz internete koşuyorum bi ara sayfanı kaybettim sonra sen buldun zaten beni allah yardımcın olsun sabır diliyorum sana

idili gördün demek oy kuzum ya oda benim her bebeğe bakarken okurken içim eriyor ilnarcım ömrüne ömür katsın rabbim diyorum onlara merak etme küçük kahramanlarımız onlar bizim nasıl direniyorlar bak hele senin kızın ve benim oğullarımdan biri gerçekten çok güçlü çıktılar herşey çok daha güzel olucak inş idil eymen gökçe taha bakarsın birgün buluşup onları parka bile götürürüz

canımya 58 gün geçti işallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız .dualarım bebegin için

Back