Canım ben hastaneyi aradım dün idil bebek ve annesi pediatri bölümünde birlikte yatıyorlar. Bebeğin durumu iyi yani. İnşallah yakın bir zamanda çıkarlar birlikte.
Canım ben hastaneyi aradım dün idil bebek ve annesi pediatri bölümünde birlikte yatıyorlar. Bebeğin durumu iyi yani. İnşallah yakın bir zamanda çıkarlar birlikte.
yaaa kizlar inanin agliyorum simdi odum patlamisti korka korka aciyordumù sayfalari her defasinda ask olsun niye dun yazmadiniz inanin gelmiyor diye korkuyordum ama icimden bir seste hayir idil cok iyi diyordu ondan cesaretlenip hastaneyi aramayi dusundum.
servise cikmasi ne demek dha ayrintili anlatin artik kendisi nefes aliyorùus yavru kus, yaa cok sevindim, ay sinirlerim bosaldi, Allah'im cok sukur, Idili annesinden ayirma ya Rabbim.
ilnar niye yatiyor kizlar sizler tecrubelisiniz ne olur anlatin ben anlamiyorum. artik idil kendi kendine nefes aliyor mu demek ayy cok sevindim ilnarin orda kalmasina da cok sevindim ilnar hortumlari cekistiriyor yazdikca ben deliriyordum burda nefesim daraliyordu, siz muthis annelersiniz kizlar Allah yavrularinizdan hic ayirmasin kaynana olunca bile sizlerle yasamyi nasip etsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?