Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükretmez olurmuyum merakli_misasfir cim. Allahıma binlerce şükürler olsun kiş bu günlere gelebildik. Ama şu sıkıntılı günlşer benim aklımı başımdan alıyoır. Telefonlar caldığında elim ayagım tutmuyor adeta.. Ama yinede şükür olsun ki Yavrum hayatta, onun orda olduğunu bilmek bile çok güzel.. Allahım kavustursun sağlıkla inşallah...
Premie, canım yavrunu Allah bagıslasın. İnşallah en kötü günleriniz geride kalmıstır. Allah sağlık versin.. Evet seninde söylediğin gibi o sömzden nefret ediyorum. Geri gittiğimizde toparlanamamaktan öyle korkuyorum ki.. Kötü düşünce getirmemeye calıssamda elimde olmuyor bazen.. Bugün 63. günü İdilimin, Bir an önce ventilatörden kurtulabilse, anne sütüne tekrasr baslayabilse.. Ah Allahım ahh, neler vermezdim ki.. Canımı isteseler veririm , yavrum yaşasın diye..
Ozlemcim, canı başından beri sürekkli desteğinle yanımda oldun. Umarım sevinç gözyasları dökeriz canım....
Şu mübarek Kadir Gecesinde dualarınızı bekliyoruım. Bana ve İdilime, güç kuvvet veriyorsunuz. Kadir geceniz mibarek olsun arkadaşlar.. Dualarımız kabul olsun..
Bugün benim için küçük bayramdı adeta. Kızımı gördüm... bugün birkaç ilke imza attık. Babası ilk defa gördü yavrumuzu... İlk defa canım kızımın sesini duyduk... Nasıl ağlıyordu... Entübe etmişlerdi ama burnundan hava vermeye devam edyorlardı. İçeri girdiğimizde mışıl mışıl uyuyordu canımın içi. Sonra kıpırdandı hafif hafif ve birden ağlamaya başladı... aman Allahım bir görseydiniz nasıl kendini kasıyordu yavrum.. öyle zorlanıyordu ki... Sesi yavru kedi miyavlaması gbiydi, öyle az çıkıyordu ki... EEE o ufacık bedenden ben ne bekleyebilirdim... Ağlamasını duymakta bile güçlük çektik, ama olsun... seesini de duymak kısmet oldu, Allahıma binlerce şükürler olsun....
Enfeksiyon konusuna gelince henüz tam anlamıyla atlatamadık... Bugün bizden sonra tekrar entübe edeceklerdi, nefes almakta zorlandığı için... Süt vermişler 1 cc ile, inşallah tolere edebilirde, beslemeye tam başlayabilirler. Böylece güzeller güzeli yavrum kilo alır, alınca büyür ve ciğerleri gelişir...
Dualarınıza inancım sonsuz... Sizlerin dualarıyla bugünlere gelebildik ve bugün ilklere şahit oldum... Allah hepinizin gönlüne göre versin... İnşallah biran önce yavrum kucagımda sağlıklı bir şekilde evimize geliriz.... Amiinnn