donrurulmuş embriyo transferi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin dertleşelim

sağol canım beenim umutla bekliyorum bende bu ayın 21 de transfer olcak inşallah..

canım doktoruna sordun mu çünkü tüp bebek merkezleri için bayram v.s sorun olmuyor tabi senin için sorun olurmu bilemiyorum arayıp sor bakalım ne diycekler..
Çok şükür bi sorun olmadı, çalışıyorlarmış. Doktor tatile gidiyorsa başka doktor denk gelir diye endişe etmiştim aslında. 5 eylülde başlayacağım ilaçlara hayırlısıyla. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım kuzularımı

ohh sevndm canım hadi inşallah gelsin kuzucuklar :)

Merhabalar arkadaslar oncelikle rabbım en yakın zamanda bızıde evlet kokusunu tatrırsın kucaklarımızı doldursun. benımde 2013 yılında tup bebek denemem oldu tek embrıyo blst tuttu ancak oglusumu 5 aylık hamıle ıken kaybettım su kesesı delındiği için normal dogumla bebegimi dunyaya getırdım tam 7 yıl beklemiştim. şimdi yani eylulde dondurulmus embrıyo transferı yapılacak 3 tane donmus var tedavı surecını az cok bılıyorum ama cok endişeliyim tutarmı dıye yada yine kaybedermiyim bu konu baslıgından takıpte olacagım bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım. rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Benim şubatta tedavime başlandı, 6 Blast embriyomuz oldu ama ödem olduğu için dondurduk. Mayısta iki embriyo transfer edildi ve malesef tutmadı. Aşırı heveslenmiştik, Dualar tamdı, herşey yolundaydı, transfer miraç kandiline ve cuma gününe denk gelmişti..... Hep hayırlısıysa ver Allah ' ım diye dua ettiğimiz için vardır bir hayır diyorum..
Umarım transferin olumlu geçer, embriyolara çok anlam yüklemeden gerektiğinden fazla özen göstermeden bir transfer süreci geçir bence ( en azından ben bi daha öyle yapıcam) . Hergün bir dilim ananas, kabak Çekirdeği, kayısı ve fındık ye. Birde dikkat ederek 2 günden sonra gez, moralin yerine gelsin.

Cok gecmis olsun canim beninkide muhtemelen eylulde olucak dondurulmusla ilki benimde tutmustu ama kalp atisi alamadik simdi bende senin gibi tedirginim acaba gene tutarmi diye ayin sonunda muhtemelen ilaca basliycam eylul dede transfer olur tabiki yumurta cozunurken bozulmassa hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Senin birdahaki ne zaman olucak

İyi geceler arkadaşlar inş Allahim kimsenin kucagini bos birakmaz bende bebegime inş 6 ggün sonra kavusacsgim 7 yillik hasret bitecek budonem içerisinde 4 kere tup bebek denemesinden sonra 1 kimyasal gebelik yasadiktan sonra dondurulmuş emb hamile kaldim herşeyde vardır bi hayir diyorum

Canım ne güzel hayırlı doğumlar diliyorum.darısı bizlere olsun inşallah.

tekrardan merhaba kızlar ağustosta transferimi yaptırmıştım çok şükür pozitif sonuç aldık :) darısı olmayanlara yarın kese ya da keseleri görmeye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…