donrurulmuş embriyo transferi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin dertleşelim

Benimde 3.denemede tuttu.dondurulmus 5.gün embriyosu.yarin keseyi yada keseleri görmeye gideceğiz :) transferim reglinin 30.gün olmuştu.darisi başiniza inşallah
canımm gözün aydın darısı başımıza kan değerin ilk kaç çıkmıştı:) benmde reglinin 23. günü olacak inşallah :) ilk 2 de neden tutmadı acaba benim de 2. deneme..

canımm gözün aydın darısı başımıza kan değerin ilk kaç çıkmıştı:) benmde reglinin 23. günü olacak inşallah :) ilk 2 de neden tutmadı acaba benim de 2. deneme..
Canim ilk 2 denemede sebebini bilmiyoruz hersey yolunda gitmisti.vakti gelmemisti galiba :) transferin 8.günü 150 2 gun sonra 400 çıktı.seninde bu 2.deneme son olur inşallah.5.gün değil mi kaç tane transfer olacak

Canim ilk 2 denemede sebebini bilmiyoruz hersey yolunda gitmisti.vakti gelmemisti galiba :) transferin 8.günü 150 2 gun sonra 400 çıktı.seninde bu 2.deneme son olur inşallah.5.gün değil mi kaç tane transfer olacak
canım benim de 5. gün embriyosu transfer olacak inşallah son olur meleğim gelir artık :)

Canim ben çok heyecanliyim yaa.bide çok endişeliyim hic belirti yok bende.mide bulantisi halsizlik yok.gayet iyiyim.inşallah kese görünür yarin.sen nasilsin.

canım endişelenme görünür inşallah bebişler :)) valla içimden geçti ikiz olcak sanırım :))

Benim tuttu :)ilk denemem beşinci gün embriyosuydu değerim 600 kadar çıktı fakat düşük oldu.ikincisini doktorumla konuşup hemen yaptırmak istediğimi söyledim doktorum 3 ay ara vermemiz Lazım dedi bende bu sürede ne gerekiyorsa yapılsın dedim doktora oda eger histeroskobi önerdi üçüncü adetle histeroskobi yapıldı ve sonraki ilk adetle dondurulmuş tedaviye başladık.çok şükür oldu iki embriyo transfer edildi ikisi de tuttu fakat birini 9 hafta da kaybettik diğer embriyomuz ise Rabb'ime bin şükür şimdi kollarımızda ve 10 aylık))dünya Tatlısı bi oğlum oldu.darısı isteyen herkese Allah ım bu yolda kimseyi ugrastırmasın .ilk değerim de 10 gün yaptırmıştık biz bekleyemedik 1216 çıkmıştı.ve belirti fazla yoktu açıkcası bi tek mide kazınması aşırı olmuştu bende o sürede

ayyy ne güzel maşallah canım benim ilki tutmadı şubatta olmuştu transferm sonrasında mayısta histeroskopi yaptrıdım bişy çıkmadı şuanda da dondurulmuş tedavim devam ediyor ayın 21 inşallah transfer olcak inşallah benim miniğimde geliverir

Inşallah olacağına inan hayalini kur hamile olduğunun ve bebeğinin ve en önemlisi tüm kalbinle dua et..transferden sonra ise neyden mutlu oluyorsan onu yap ben Sevdiğim bir dizi vardı onu izledim tüm bölümleri ayrıca Sevdiğim Kitapları okudum ve bol bol dua ettim olumsuz hiç bişe düşünmedim eşimde o dönem cok destek oldu dışarı da çıktık tabii yormadan kendimi beslenmede ise bol su içtim ve kabak çekirdeği aşırı olmadan yedim birde sabahları aç karna bi kaç kuru Kayısı yedim kabız olmaman senin için iyi olur o dönem

bende ayın sonunda dondurulmuslarla ikinci denemem kızlar ilkinde tutmustu ama 8 haftalıkken kalp atısı alamadık kurtaj oldum doktor 3 ay ara verdi allahın izniyle insallah bu defa olur olmassada allahıma hiç sitem etmem hersey ondan hepimizin hakkında hayırlısı

teşekkürler canım şuan için tüm olumsuzlukları hayatımdn çıkardım inşallah darısı bana:)

Canım olur canı sıkma enazından olabildiğini görmüşsün umutlu olmalıyız:)

ben varımmmmm:) kızım 2.5 yasında allahıma binlerce şükür... ilk denememde 21 yumurta toplandı blast 3 tane vardı ama negatif oldu... ıkınci denememde baska bir merkezde hamile kaldım 9 embriyomdan 3 ü yasadı birini transfer edip kalan ikisini dondurduk fakat 14 haftalıkken bebekte kistik higroma oldugunu öğrendik ve maalesef sonlandırk patolaji turner send. mu geldi ıkı ay bekledikten sonra kalan ıkı donmus cücükleride transfer ettik...hamilelik pozitifti fakat 1 kese vardı sanırım diğeri tutmadı derken evde yogun bir kanamam oldu ve hastaneye giderken düştüğünü anladım bebeğin çünkü aşırı kanama vardı...dr.um muayene ederken bir an gülmeye basladı evet düşük yapıyorsun kanala girmiş bebek fakat 2. kese var dedi yani ikizlerden birinin kesesi gec gözükmüştü:) 5 gün hastaede yattım altımdan aldılar hiçkıpırdamadım çünkü kanama rahimde kasılmaya sebep olup diğer bebegıde kanala çekmeye çalısıyordu... 5 günün sonunda 3 ay sadece wc ihtiyacı için kalkmak suretiyle eve cıktım.. 5.ayın sonuna kadar haftada bir depo iğne yaptırdık.. amniyosentezler, 28 . haftada dogum sancıları erken dogum riski falan derken 38. haftada sonunda doğurmayı basarabildim...:)
en enteresanı kızım ıkı yasındayken fazla mide bulantısından dolayı endoskopi yaptırmaya karar verdim ve kuzenim once test yapalım diye yalvardı sırf sussun diye aldık testi vepozitif çıktı 8 yıllık evlliğim boyunca ilk normal yoldan hamileliğimdi ve dr.a gittigimde 9 haftalık oldugunu oğrendm(nasılsa hamile kalamıyorum diye adet takibi yapmadıgımdan ve kızım fazla yoran bir çocuk oldugundan uzun süre adet olmadıgımı farkedememişim) ama bebegin gelişimi 5. hafta sonunda durmus kalp atısı yoktu yani onuda kaybettik kürtaj oldum.. bu kadar karmasık hikayeden sonra haydi moral depolayın biraz umut her zaman var...

ha bu arada adetim 3 gün gecikti; acaba hamile miyim ki:))) aslında düşünmüyorum ama gelirsede basımla beraber.. allah önce isteyen siz sevgili dostlara versin inşallah

ArKadaşlar ben eylülde transfer yaptıracaktım ama çok büyük ihtimalle bayrama denk geliyor... Ekim ayına kalacak sanırım. Çok üzüldüm farkedince. Bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek...

ayy canımm neler yaşamışsın ama maşallah bebeğin sana sımsıkı sarılmış bırakmamamış inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşuruz hergün dua ediyorum kendime ve burada umutla bekleyen tüm kader arkadaşlarıma umudumuzu yitirmememiz gerekiyor

ArKadaşlar ben eylülde transfer yaptıracaktım ama çok büyük ihtimalle bayrama denk geliyor... Ekim ayına kalacak sanırım. Çok üzüldüm farkedince. Bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek...
canım doktoruna sordun mu çünkü tüp bebek merkezleri için bayram v.s sorun olmuyor tabi senin için sorun olurmu bilemiyorum arayıp sor bakalım ne diycekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…