Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ilk denememi ege üniv.5ay önce yaptım. sonuç negatif. 4tane dondurulmuş embiryom var ve şuanda tedavideyim. inşallah15gün içinde transferim gerçekleşecek. Benim durumumda yokmu kimse.

merhaba arkadaşlar.listenize benide ekleyin. ben ilk tüp bebek denememde aralık ayında 11 hft lık ikizlerimi kaybettim. Bu ay sonunda da dondurulmuş embriyo transferim olacak. Ve bu adetimin 3. günü estrafem tablete başladım. Yeni yasaya görede galiba tek embriyo tarnsferim olacak. Bu sürece kdr siz ne ilaca başladınız

merhaba arkadaşlar.listenize benide ekleyin. ben ilk tüp bebek denememde aralık ayında 11 hft lık ikizlerimi kaybettim. Bu ay sonunda da dondurulmuş embriyo transferim olacak. Ve bu adetimin 3. günü estrafem tablete başladım. Yeni yasaya görede galiba tek embriyo tarnsferim olacak. Bu sürece kdr siz ne ilaca başladınız

canım ya öncelikle geçmiş olsun. senin gibi yeni yasa mağduruyum bende.
sat 18.martta başladım ama suprefact burun spreyi kullanıyorum. bugün adetimin 19.günü ve hala transfer günüm belli değil. 07/04 kontrolüm var. tedavinin ikinci aşamasına geçirceklermiş. sen hangi merkezde tedavi oluyorsun.

slm ben de aralık ta 2 tane dondurmustum 1 hafta ıcınde transfer edılıcekler ınsallah. estrafem kullanıyorum su anda. cozulmede nasıl sorunlar beklıyor bızı? cozulme konusunda cok merak edıyorum.

slm ben de aralık ta 2 tane dondurmustum 1 hafta ıcınde transfer edılıcekler ınsallah. estrafem kullanıyorum su anda. cozulmede nasıl sorunlar beklıyor bızı? cozulme konusunda cok merak edıyorum.

İnşallah canım ikiside sağlıklı birşekilde transfer edilirler. içini ferah tut.
bana neden sadece suprefact burun spreyi verdiler anlamadım. birde tedavi süreci çok uzun geldi. nezaman başladın tedaviye?

canım ya öncelikle geçmiş olsun. senin gibi yeni yasa mağduruyum bende.
sat 18.martta başladım ama suprefact burun spreyi kullanıyorum. bugün adetimin 19.günü ve hala transfer günüm belli değil. 07/04 kontrolüm var. tedavinin ikinci aşamasına geçirceklermiş. sen hangi merkezde tedavi oluyorsun.

Ben irenbeye gidiyorum canım peki sen...Birde tedavinin ikinci aşaması derken neyi kastettin. Benim bildiğim adetin 18-19-20-21-22-23-24. günleri oluyor transfer. Benim de mesela 31 martta adet oldum.Nisan 3.hft planlanıyor duruma göre.

merhaba mner,
ege üniv.ege hanıma gidiyorum. 18martta adet oldum.bugün 20.günüm yarında kontrolüm var. bana söyledikleri dondurulmuşlarda tarih önemli değil. hormonların durumu ve rahim kalınlığı önemli imiş. tedavinin ikinci aşamasındada suprefacta ilaveten bir ilaç daha vericeklermiş, oda yaklaşık 15gün daha sürüyormuş sonrada transfer. yani benim farklı bende anlamadım yaklaşık 35.gün gibi transfer görünüyor.
he birde 02/04 (adetimin 16.günü) kontrolümde e2 yüksek çıktı. eğer yarınki kontrolde haal yüksekse tedaviyi kesecekler :KK43:

merhaba mner,
ege üniv.ege hanıma gidiyorum. 18martta adet oldum.bugün 20.günüm yarında kontrolüm var. bana söyledikleri dondurulmuşlarda tarih önemli değil. hormonların durumu ve rahim kalınlığı önemli imiş. tedavinin ikinci aşamasındada suprefacta ilaveten bir ilaç daha vericeklermiş, oda yaklaşık 15gün daha sürüyormuş sonrada transfer. yani benim farklı bende anlamadım yaklaşık 35.gün gibi transfer görünüyor.
he birde 02/04 (adetimin 16.günü) kontrolümde e2 yüksek çıktı. eğer yarınki kontrolde haal yüksekse tedaviyi kesecekler :KK43:

haydaaa...e2 ne ile ilgiliymiş peki. Benimde cuma kontrolüm var. Süreci paylaşırım bende seninle. Ama nerdeyse senin 2.adet dönemin gelecek.

evet canım 2.adet döneminde transfer olucak diye panikledim. ama dr.lar tarih önemli değil diyorlar. adet olucam diye sıkılma ilaçlar yumurtaları baskılıyor adet olmazsın dediler. her kontrole gittiğimizde e2 (ostrojen) hormonu kanda bakılıyor ya o işte yüksek çıkmış. ilkdefa oldu. bakalım yarın ne olacak.

evet canım 2.adet döneminde transfer olucak diye panikledim. ama dr.lar tarih önemli değil diyorlar. adet olucam diye sıkılma ilaçlar yumurtaları baskılıyor adet olmazsın dediler. her kontrole gittiğimizde e2 (ostrojen) hormonu kanda bakılıyor ya o işte yüksek çıkmış. ilkdefa oldu. bakalım yarın ne olacak.

hadi hayırlısı.umarım sorun çıkmazda sağlıkla transferin yapılır. Bol şans hepimize

inşallah burda birbirimize müjdeyi veririz.
buarada merak ettiğim birşey daha var. senin dondurulmuşlarının kalitesi nasıl. çözülünce transfer nezaman olucak. çünkü tek emriyo şansımız olduğu için blastokist seviyesinde transfer olması şansımızı çok arttırıyormuş. bununla ilgili bilgin varmı

hyr cnm çok net bilgim yok. ancak benimkiler dındurulurken blaktositti hepsi. Çözülünce de bildiğim kadarı ile kalite durumlarına göre 2-3. günlerde transfer oluyormuş galiba. cuma günü kontrolde öğrenicem.

bende bugün geldim kontrolden e2 düşmüş ama budefada progesteron yüksekmiş. cuma ya birdaha kontrol verdiler.. bugün 21.günüm.dahada süreceğe benziyor. ege üniv.de uzun tutuyorlar dondurulmuş tedavisini. vücudu hazırlıyoruz diyorlar. bakalım cuma progesteron düşmüşse ozaman diğer ilaçlara geçirceklermiş.. cuma günü ikimizinde süreç belli olacak cnm.

slm,
angel80 sen dondurulmusları transfer ettırıyrsun degıl mı? neden bu kadar beklıyor ve boyle kan testlerı falan yapıyorlar anlayamadım? ben de ercıyes unvıersıtesıne gelıyorum bana sadece estrafem verdı 1x3 kullanıyorum. yarın muayeneye cagırdı. daha oncekı gorusmede 15 gun ıcınde ısımız bıter dedı. o da haftaya ptesıye denk gelıyor...... herkesın tedavısı farklı tabıı o da var...ınsallah mner ıcın de senın ıcın de ve tabıı kı kendım ıcın de herseyın hayırlısı olur.

kızlar benım embrıoların kalıtesı 3-4..ben ılk seferınde 2 tane 1.kalıte ıle hamıle kaldım ama enfeksıyon sbebıyle dustuler..sımdı de cok bı sey beklemıyorum. enerjımı bı sonrakı sfere saklıyorum..

slm,
angel80 sen dondurulmusları transfer ettırıyrsun degıl mı? neden bu kadar beklıyor ve boyle kan testlerı falan yapıyorlar anlayamadım? ben de ercıyes unvıersıtesıne gelıyorum bana sadece estrafem verdı 1x3 kullanıyorum. yarın muayeneye cagırdı. daha oncekı gorusmede 15 gun ıcınde ısımız bıter dedı. o da haftaya ptesıye denk gelıyor...... herkesın tedavısı farklı tabıı o da var...ınsallah mner ıcın de senın ıcın de ve tabıı kı kendım ıcın de herseyın hayırlısı olur.

canım bende anlayamadım zaten. soruyorum bizim protokolümüz farklı diyorlar. ki bende hiçbir sorun yok. yani erol tavmergen ve ege tavmergen olmazsa bir yanlışlık var diycem. ama onlarada çok güveniyorum. egenin en iyi prof.larılar.
benim bugün 22.günüm suprefact burun spreyi kullanıyorum sadece. yarında kontrolüm var. eğer hormonlar hazırsa. diğer ilaçlara geçicekler. o ilaçlarda 15gün kullanılacak. yai 37.gün gibi transfer görünüyor. adet olmazsın korkma dediler. bakalımbilmiyorumkismile
heryerde aynen seninki gibi 15-20 gün içinde bitiyor. sadece ege üniv.bu şekilde protokol. anlıycağın arkadaşım bu bekleyiş beni çok yordu ama er yada geç hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

kızlar benım embrıoların kalıtesı 3-4..ben ılk seferınde 2 tane 1.kalıte ıle hamıle kaldım ama enfeksıyon sbebıyle dustuler..sımdı de cok bı sey beklemıyorum. enerjımı bı sonrakı sfere saklıyorum..

benimde ilkinde 3tane 1.kalite transfer edildi tutmadı. 4tane dondurulmuşumun 1tanesi konfakşınmış. diğer 3ü 6-12-14 hücreli yani orta kalite. blastokiste gidilmesini çok istiyorum.eğer bebişlerim dayanırda blastokist olursa ozaman şansım çok yüksek. oda çözülünce belli olucak. cnm sordunmu dondurulmuşlar çözülünce blastokiste gidip gidemiyeceğini.

Benimde kızlar ilk denemem mart ayında oldu ..ama 34 yumoş toplanınca ohss oldum ve benimkileri dondurdular...5.gün embr. buarada ...ve ardından regl oldum ve kontrolde rahim kendini toplamış olarak görülünce 15 gün süren çok kolay bir tedavinin ardından transfer gerçekleşti...şimdide ikizlere hamileyim..( ama doktoruma daha gitmedim test günüm cuma ama benim 9.günde 600lerde ikiz olduğunu düşünüyorum) benim tüpten çözülenler artınca tekrar izlediler ve tekrar dondurdular......bu arada banurose bebeklerini kaybetmene çok üzüldüm... bu enfeksiyon kapmamak için ne yapmak gerek biliyormusun doktorun hiç bahsetti mi ben jel kullanıyorum ama beni tahriş etti mantar gibi sanki bende korktum şimdi seni okuyunca...
angel80 sende dondurulmuşlarla hamile kalırsın inşallah çünkü bana bazıları dondurulmuış çook zor hamile kalırsın demişlerdi....ama bak hamileyim...doktorum demişti ama hem 5.gün embr. hem dondurulmuş yani bu kadar dayanması kalitesini gösterir demişti....

tebrik ederim angelofsky74.
çok sevindim, değerinde harika, bencede ikiz. inşallah canım bebişlerini kucakladığınında müjdesini veririsin bize. benim için umut oldun. çok teşekkür ederim.
bu arada gerçektende dondurulmuşlar için çok olumlu konuşmuyorlar. dondurulmuşların kalitesi neydi. yani dondurulmadan öncemi 5.gün yok sa çözüldükten sonramı 5.gün transferi. bu benim için çok önemli..

X