Adetle başladı. Gecen 8 gün oldu kullanıyorum. Adetin 2. Günü gitmiştim o gün verdi. 6 gun günde 3 doz 7. Günden itibaren de günde 4 doz şeklinde. Bu ilaç daha ne kadar kullanılacak bilen var mi?Estrofem adetle birlikte başlanılmıyormu size neden adetten önce başladılarki ? İlginç o kadar yan etki ediyomugözüm korktu şimdi
Önce muayene edip ilaç verdi. Haftaya muayene edip tahlilleri isteyecek ve transfer gününü soyleyecekBende transfer için gidicem öncesinde tahlil verdi mi acaba? Biraz anlatırmısınız süreci..
Merhabalar ben de adetimin 2. Günü tahlil sonuclarima göre estoferm adli ilaci verdi domtorum. Benimkızlar dondurulmuş embriyo transferi olcam. Transfer öncesinde 15 gün estrofem verdi doktor. Bu ilaç inanılmaz bir odem yaptı. Bagirsaklarim bozuldu. Göğsüm şişti. Karnim şişti. Sanki regl öncesi olan tüm belirtiler giderek katlanarak artıyor. Bu ilaç ne kadar sure kullanılacak. Bilgisi olan cevap verebilir mi? Ilac sonrası alınan kilo ödem verilir mi? Yan etkileri görmemek için özel bir şey yaptınız mı? Önerilerinize ihtiyacım var.
Estrofeme bildiğim kadarıyla transfer sonrasıda kullanulıyo yanlış bişey söylemek istemem ama sanki öyle hatırlıyorumAdetle başladı. Gecen 8 gün oldu kullanıyorum. Adetin 2. Günü gitmiştim o gün verdi. 6 gun günde 3 doz 7. Günden itibaren de günde 4 doz şeklinde. Bu ilaç daha ne kadar kullanılacak bilen var mi?
Transferden sonra kullananlar da olmus.Merhabalar ben de adetimin 2. Günü tahlil sonuclarima göre estoferm adli ilaci verdi domtorum. Benim
4 gun 1 tane
4 gun 2 tane
4 gun 3 tane sonra 8 ağustos da kontrol var. Bugün daha 3. Alisim henüz bir siskinlik vs hissetmedim bakalim nasil olacak.
Transfer gününe kadar kullandirirlar belki.
Benim doktorum parca parça söylüyor tedaviyi olabilir belki de devaminda da kullandirir. Vücut a o kadar çok ilaç hormon alıyoruz ki. Ödem oluştu ise tuzu biraz azaltip bolca yuruyebilirsin belki iyi gelirTransferden sonra kullananlar da olmus.
Yeni transfer oldum hala kullanıyorum.kızlar dondurulmuş embriyo transferi olcam. Transfer öncesinde 15 gün estrofem verdi doktor. Bu ilaç inanılmaz bir odem yaptı. Bagirsaklarim bozuldu. Göğsüm şişti. Karnim şişti. Sanki regl öncesi olan tüm belirtiler giderek katlanarak artıyor. Bu ilaç ne kadar sure kullanılacak. Bilgisi olan cevap verebilir mi? Ilac sonrası alınan kilo ödem verilir mi? Yan etkileri görmemek için özel bir şey yaptınız mı? Önerilerinize ihtiyacım var.
Keşke sadece odem olsa, bagirsaklarim da bozuldu. Göğsüm falan şişti iyice. Karnim sis.Benim doktorum parca parça söylüyor tedaviyi olabilir belki de devaminda da kullandirir. Vücut a o kadar çok ilaç hormon alıyoruz ki. Ödem oluştu ise tuzu biraz azaltip bolca yuruyebilirsin belki iyi gelir
Transferden sonra bebegin kalbini duyana kadar kullaniliyor ilaç siz sadece estrofem mi kullaniyorsunuz folik asit aspirin gerekli gorulurse kansulandirici igne progestrn ilaclari veya ignesi jel ben bunlarida kullanmistim bir cogunu hala kullaniyorum insallah pozitif sonuclanir tedaviniz sabredip dayanaksiniz baska yolu yok malesefkızlar dondurulmuş embriyo transferi olcam. Transfer öncesinde 15 gün estrofem verdi doktor. Bu ilaç inanılmaz bir odem yaptı. Bagirsaklarim bozuldu. Göğsüm şişti. Karnim şişti. Sanki regl öncesi olan tüm belirtiler giderek katlanarak artıyor. Bu ilaç ne kadar sure kullanılacak. Bilgisi olan cevap verebilir mi? Ilac sonrası alınan kilo ödem verilir mi? Yan etkileri görmemek için özel bir şey yaptınız mı? Önerilerinize ihtiyacım var.
Esteofem coraspirin ve vitaminler kullanıyorumTransferden sonra bebegin kalbini duyana kadar kullaniliyor ilaç siz sadece estrofem mi kullaniyorsunuz folik asit aspirin gerekli gorulurse kansulandirici igne progestrn ilaclari veya ignesi jel ben bunlarida kullanmistim bir cogunu hala kullaniyorum insallah pozitif sonuclanir tedaviniz sabredip dayanaksiniz baska yolu yok malesef
Kolaylıjlar diliyorum nerde tedavi oluyorsunuzKeşke sadece odem olsa, bagirsaklarim da bozuldu. Göğsüm falan şişti iyice. Karnim sis.
Estrofemi basladiklari gunden tramsfer sonrasi gebeligin 10.haftasi bitene dek kullandimkızlar dondurulmuş embriyo transferi olcam. Transfer öncesinde 15 gün estrofem verdi doktor. Bu ilaç inanılmaz bir odem yaptı. Bagirsaklarim bozuldu. Göğsüm şişti. Karnim şişti. Sanki regl öncesi olan tüm belirtiler giderek katlanarak artıyor. Bu ilaç ne kadar sure kullanılacak. Bilgisi olan cevap verebilir mi? Ilac sonrası alınan kilo ödem verilir mi? Yan etkileri görmemek için özel bir şey yaptınız mı? Önerilerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?