Dondurulmuş Embriyoyla Sonuç 30 Benzer Olan Varmi !....

canım sen şanslı olanlarımızdanmışsın yaradanımız işallah hepimize bu mutluluğu yaşatır allah analı babalı nasip içinde büyütmek nasip etsin

Simgecim çok tebrik ediyorum, allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin.Banada Eylül 5de dondurulmuşlar transfer edilecek inşallah.İnşallah hayırlısıyla bende hamile kalırım.Bende senin tavsiyene uyup sürekli dinlenmeyi düşünüyorum transferden sonra...

simge cim hayırlı olsun hamişliğin canım ,tebrikler..ALLAH kucağına almayı da göstersin hayırlısıyla tatlım..

arkadaşlar bende tup bebek yaptırdım 8 haftalıkken düşük yaptım.dondurulmuş 3 tane embriyom var. sizce nasıl başarı oranım.yenide duşuk yaparmıyım acaba.benimle paylasın lutfen ....

bebislerim once cok uzulmustum ama sonra degerinin yukselmesine cok sevindim insallah boyle yuksele yuksele gider canim benim :))

arkadaşlar bende tup bebek yaptırdım 8 haftalıkken düşük yaptım.dondurulmuş 3 tane embriyom var. sizce nasıl başarı oranım.yenide duşuk yaparmıyım acaba.benimle paylasın lutfen ....

selamcanım geçmiş ols.......... inş bı daha yaşamazsın .. dene inş. hep düşük olacakk dıye bı şey yok.belkı bu kez tutunur iyice bebişin.inş........... ve tutunmuş olması düşük yapmış bıle olsan hamile kalabıldığını gösterır bol şans canım yolun açık olss................hihoyyyt

rabbım tedavı yolunda ilerleyen herkese güç kuvvet versın değerlerı yukselsın... umutları artsın.inş.guzel haberlerle rabbım sevındırsın.....................bol şans...hepinize............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…