Dondurulmuş Embriyoyla Sonuç 30 Benzer Olan Varmi !....

evet arkadaşlar değerim düşmüş 47 ye.cuma günü tekrardan yaptırıcam ve 10 gün içinde falan genetik araştırma yapacaklar.2 ay ara vercez dedi doktor yada sen daha fazla istersen olur dedi.
ben 2 ay nasıl beklicem günler geçmez hiç allahın izniyle biran önce kavuşalım yavrularımıza....

:çok üzgünüm:çok üzüldüm canım ama elden ne gelirki, herşeyin hayırlısını versin Allah sıkma canını, bakarsın bu 2 ay içinde kendiliğinden geliverir meleğin inşallah

bebişlerim hakında hayırlısı buymuş canım bu durumda ne denilir bilmiyorum allah sana ve eşine sağlık, huzur ve güç versin inşallah bir dahaki denemeye gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın k . i .b

çok üzüldüm bende ocak ayında almıştım negatif sonucu tekrar haziran temmuz ayında yaptıracaktım ve bende senin gibi 6 ay nasıl beklerim diyordum seni çok iyi anlıyorum ama günler öyle bir geçtiki haziran geldi ve günlerim azaldı şimdi adetimi bekliyorum başlamak için şimdide acaba biraz daha ertelesem mi diyorum bir heyecan ve korku bastı telaşlanma iki ay çok az bir zaman sende anlamıyacaksın nasıl geçtiğini

bebişlerim zaman konusu için endişelenme geçiyor bir şekilde.ben de hala beklemedeyim.bol bol dinlen ,tatil yap.sonra tekrar yola devam...a.s.

geçmiş olsun canım kendini cok fazla üzme kader işte olmassa iyiydi ama kısmet

sayılı gün çabuk gecer sen sağlığına dikkat et gerisi boş

merhaba,ben doktorunun neden genetik test istediğini anlamadım!!!!benim de tüp bebek denememde(ilk) değerim 18.günde düştü.ama dr.bişey istemedi.dondurulmuşları deniycez dedi.....sadece adet gör 1 hafta sonra beta hcg yine yaptır,değerin sıfırlanması lazım dedi.o kadar....sizin normal yolla mı oldu?

merhaba insallah hersey yolunda gider.ben 4 tüp bebek 2 de dondurulmus yaptirdim. toplam 6 tane oldu.sonuncusunun sonucunu 1 hfta önce aldik tutmustu cok sevindik ama neyazikki 1 hafta sonra
hormon düsmeye basladi ve sonuc gitti. birincide ayni olmustu.ben cok üzüldüm ama 2 tane daha var
dondurulmus onlarida denicez hakkimizda hayirlisi.sakin umutsuzluga kapilma allah nasip etmisse olur

Merhaba tüm kader dostlarima .bütün yazilarinizi okudum.sizinle güldüm sizinle agladim.diliyorum Rabbim herseyi gönlümüze göre versin ! Anne olmak isteyipte olamamk cok aci ayni aciyi bende cekiyorum.bir asilama bir tüp bebek bir kerede dondurulmus denedik nasipse haftaya carsamba günü sonucumu alicam.pek umudum var sayilamaz ama Allahtan umut kesilmez diyip bekliyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: dilerim Anne olmak istiyenler hamile kalir,Hamile kalanlarda Anne olur.

gülüm bir dilerim hersey yoluna girer.sonunda yüzümüz güler.acil sifalar diliyorum canim.

gülüm merhaba,kaç dondurulmuş yumurtanız vardı?kaçını çözüp kullandılar?bizim 7 dondurulmuşumuz var...bunların hepsini çözmeleri gerekmiyo mu?bilgi verirsen çok sevinirim...Bir de doktor bu kimyasal gebelik için ne yorumda bulundu?benim de ilk denemem kimyasalla sonuçlandı...sizin sorununuz neydi?Şimdiden çok teşekkürler....İnşallah bir an evvel bebnişine kavuşursun...

melis 78-5 merhaba bizim 6 dondurulmus yumurtamiz vardi.her seferinde 2 tane cözüyorlar.sansimiza hepside cözüldükten sonra yasadilar.2 kere 2 dondurulmus koydular 2tane daha kaldi bidahaki ay yine denicez
insallah busefer tutar.kac tane koydurcaksan okadar cözüyorlar.iyi dileklerin icin tesekkür ederim.
insallah hepimiz bir an önce bebislerimize kavusuruz.

gülüm bilğin için çok teşekkürler....doktor bana hepsini çözücez dedi,ben bişey anlamadım...7 yumurtanın niye hepsini çözecekler ki?acaba iyi çıkmaz diye mi?kafam karıştı iyice....sen hangi merkezde yaptırdın?çok şey sordum kusura bakma....

melis 78 ben yurtdisinda yaptiriyorum orda yasadigim icin .türkiyede nasil oluyor bilmiyorum .:çok üzgünüm: tabiki birbirimize sorucazki daha cok bilgi edinelim kusura bakacak bisey yok hem negüzel dertlesiyoruz

bSelam Arkadaslar!!!!!!!!!!!!!Benimle hic kimse derdimi paylasmadi ama ben sevincimi paylasmak istiyorum.Bugün ögrendigimize göre iki haftalik HAMILEYIM.ne kadar cok sevinsemde kalbimin bir kösesi buruk cünkü,bir cok insan anne olmak icin yanip tutusuyor .elbette hamileligim nasil sonlanicak bilmiyorum ama.Dua ediyorum HEPIMIZ ICIN!ANNE OLMAK ISTIYENLER HAMILE,HAMILE KALANLARDA INSALLAH ANNE OLURLAR! tavsiyem dondurulmus diyerek hafife almayin!!!!!!!!birde transfer islemi gerceklestikten sonra sürekli yatar veya oturur halde dinlenmede kalin.Bensürekli yattim veya oturdum.Elbette basta yaradanimin izni ile oldu.SIZ elinizden geleni yapin ve Rabbimize havale edin.Sizler icin herkez icin duami eksik etmiyorum.Allahim Kucak Dolusu Evlatlar Nasip etsin.ALLAHIM YARDIMCIMbenneyaptımkiIZ OLSUN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…