- 29 Eylül 2007
- 384
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi bebixsxlerim
evet arkadaşlar değerim düşmüş 47 ye.cuma günü tekrardan yaptırıcam ve 10 gün içinde falan genetik araştırma yapacaklar.2 ay ara vercez dedi doktor yada sen daha fazla istersen olur dedi.
ben 2 ay nasıl beklicem günler geçmez hiç allahın izniyle biran önce kavuşalım yavrularımıza....
evet arkadaşlar değerim düşmüş 47 ye.cuma günü tekrardan yaptırıcam ve 10 gün içinde falan genetik araştırma yapacaklar.2 ay ara vercez dedi doktor yada sen daha fazla istersen olur dedi.
ben 2 ay nasıl beklicem günler geçmez hiç allahın izniyle biran önce kavuşalım yavrularımıza....
merhaba insallah hersey yolunda gider.ben 4 tüp bebek 2 de dondurulmus yaptirdim. toplam 6 tane oldu.sonuncusunun sonucunu 1 hfta önce aldik tutmustu cok sevindik ama neyazikki 1 hafta sonra
hormon düsmeye basladi ve sonuc gitti. birincide ayni olmustu.ben cok üzüldüm ama 2 tane daha var
dondurulmus onlarida denicez hakkimizda hayirlisi.sakin umutsuzluga kapilma allah nasip etmisse olur
merhaba insallah hersey yolunda gider.ben 4 tüp bebek 2 de dondurulmus yaptirdim. toplam 6 tane oldu.sonuncusunun sonucunu 1 hfta önce aldik tutmustu cok sevindik ama neyazikki 1 hafta sonra
hormon düsmeye basladi ve sonuc gitti. birincide ayni olmustu.ben cok üzüldüm ama 2 tane daha var
dondurulmus onlarida denicez hakkimizda hayirlisi.sakin umutsuzluga kapilma allah nasip etmisse olur
insallah canim !:çok üzgünüm:ya tüp bebek yaptirdigimizda da 4 gün öncesi gelmisti adetim.galiba yine aynisi olucak hemde daha erken.cok caresizim yaaasimge 54 iyi dileklerin icin tesekkür ederim.insallah hepimiz yakinda bebislerimize kavusuruz
melis 78-5 merhaba bizim 6 dondurulmus yumurtamiz vardi.her seferinde 2 tane cözüyorlar.sansimiza hepside cözüldükten sonra yasadilar.2 kere 2 dondurulmus koydular 2tane daha kaldi bidahaki ay yine denicez
insallah busefer tutar.kac tane koydurcaksan okadar cözüyorlar.iyi dileklerin icin tesekkür ederim.
insallah hepimiz bir an önce bebislerimize kavusuruz.