- 29 Eylül 2007
- 384
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi bebixsxlerim
malesef arkadaşlar 39.92 çıktı.dr umla konuştum şimdi fazla yükselmemiş dedi.ilaçları kesiyorum.cumartesi tekrardan bhcg yapılcak.
ben biliyordum zaten böyle düşük çıktığı için içime doğdu.
ne yapalım insan biran için isyan ediyor ama herşey nasip kısmet buda bizim sınavımız.
Benim dondurulmuş yumoşlarım başaramadı inşallah sizinkiler başarır.(
canım seni korkutmak istemedim ama var böyle bişiy bilmek lazım ben yaşadım.ilk denememde ilk değerim 30 du sonraki 35 falan olmuştu.kimse beni uyarmadığı için iç kanama geçirdim malesef.müdahale için geç kalınmıştı..kasıklarında çok ağrın olursa hemen dr a git.erken teşhiste bir sorun çıkmıyor.
tabi durumun dış gebelik olmayabilir de.durumun cumartesi netleşir bekleyelim bakalım....
canım benimde durumum aşağı yukarı senin gibiydi.ilk 89 ikinci112 üçüncü149 çıktı sonra küçük bir kanama oldu ve idrar tahlili negatif çıktı bende dış gebelikten korktum ultrasonda kese gözükmedi son bir kan tahlili yapıldı 20 nin üstünde çıkarsa dış gebelik olabilir dediler 6.8 çıktı ama sonrasında regl oldum.15 gün oldu yeniden bi kanama başladı sadece idrara çıkınca kanama geliyor.dün doktora gittim rahim duvarın çok incelmiş dedi hayırlısı bakalım daha neler yaşayacağız.Yani öncelikle senin sağlığın önemli sen iyi olacaksınki bi sonraki denemen mutlulukla sonuçlansın o yüzden kendini üzme ve sağlığına dikkat et sevgiler
yücemcim seni merak ettim canım rahim duvarının incelmesinin sebebini öğrendin mi ya da tekrar nasıl kalınlaşırmış sakın kendini ihmal etme sadece bebiş için değil seni tüm sevenler için senin çok güçlü bir karekterin var mutlaka önüne çıkan bütün engelleri aşarsın ama bu sırada da sağlığına çok dikkat et ki kocanla birlikte sağlıklı bol neşeli mutlu günler yaşayasın.ben bugünleri çok zor geçiriyorum o yüzden fazla giremiyorum ama bil ki dualarım seninle ve vereceğin mutlu habere de en çok ben sevineceğim sağlıcakla kal arkadaşıma.s.
şuan hiç ağrım yok canım senindemi öyleoldu birden mi ağrı geliyor.Ara sıra nadir ayakta kalınca ağrıyor.Gerçi ben dünden beri artık hep ayaktayım.
canım ben ah ah işte çok cahilmişim...dış gebelik falan hiç duymamıştım benim aptal dr da kandan testlere devam etmemi söylemedi.10 gün süren bir adet geçirdim. çok şiddetliydi.düşük yaptım sandım dr u aradım o da evet düşük yapmışsın dedi.adet bitti.ben 2 hafta sonra hastanelik oldum.sen test sonuçların iyice düşene kadar devam et kandan baktırmaya.İnşallah herşey yoluna girer canım.Allahın izniyle bi yarın olsun.belki değerin 2 ye katlanır,bebiş sağlıklıdır. a.s.
canım sen nerden bilebilirsinki, doktorun her ihtimali düşünmesi önlem alması lazım ama malesef tahminlerle iş yürütmeye çalışıyo bazıları, Allah bi daha yaşatmasın inşallah,
benimde biraz kanamam oldu acaba kan değerimde bi değişiklik varmı artıyomu eksiliyomu bilmiyorum, doktora yaptırayımmı tekrar dedim istiyosan yaptır ama bişeyi değiştirmiycek sonuç gerek yok dedi, ben sadece 12.gün test yaptırdım okadar, birde benim test sonucum 1331 yani burdaki birçok insana göre hatta ikiz bekleyenlere göre bile anormal yüksek geldi bana ama doktor gayet iyi buldu, neye göre iyi anlamadım, bende kokuyorum dış gebelik falan olur diye amaan hep dert işte, sence olabilirmi öyle bişey bende ya:1no2: