- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
-
- Konu Sahibi bebixsxlerim
kuzicim sen içini karartma canım.dış gebelikte değer önce düşük seyrediyor sonra düzensiz artış,azalışlar sergiliyor.kanama da öyle böyle değil çok olması lazım.kendine dert arama bence.İçini ferah tut,hamişliğin tadını çıkar.Böyle bir ihtimalin yok. İyi dileklein için sağol canım dualarınızla biz de anne olucaz inşallah Şeniz
Oh sağol canım benim, içim rahatladı biraz, olsa bi dert olmasa bi dert işte, düşünecek bişey buluyo insan, lekelenmeler kanamalar ağrılar endişeler yüzünden insan sevinemiyoki birtürlü, Allahın izniyle sonuna kadar götürebilicezmi bakalım bu işi,
dualarım hep sizlerle:1hug:
kuzicim sen bu saate niye ayaktasın canım saat yanlış görmüyosam 2.40 dimi kafana takma hiç bişeyi hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz :1hug:ben bebeğime bişey olcakdiye hamileliğin tadını çıkaramıyorum kimseye söyleyemedim de nazar olur diye halbuki en çok istediğim şey herşeyin hayırlısı
canım sen nerden bilebilirsinki, doktorun her ihtimali düşünmesi önlem alması lazım ama malesef tahminlerle iş yürütmeye çalışıyo bazıları, Allah bi daha yaşatmasın inşallah,
benimde biraz kanamam oldu acaba kan değerimde bi değişiklik varmı artıyomu eksiliyomu bilmiyorum, doktora yaptırayımmı tekrar dedim istiyosan yaptır ama bişeyi değiştirmiycek sonuç gerek yok dedi, ben sadece 12.gün test yaptırdım okadar, birde benim test sonucum 1331 yani burdaki birçok insana göre hatta ikiz bekleyenlere göre bile anormal yüksek geldi bana ama doktor gayet iyi buldu, neye göre iyi anlamadım, bende kokuyorum dış gebelik falan olur diye amaan hep dert işte, sence olabilirmi öyle bişey bende ya:1no2:
Kan verdim bugün ama daha sonuç belli değil.Dr. bu değerlerle dış gebelik az bir ihtimal dedi ama takip edicez.Kimyasal gebelik gibi görüyor.2 tüp bebektede hiç yoktan kimyasal gebelik oluşması iyi dedi.
Şimdi yeni tedaviye başlamadan önce genetik testler yapılcakmış niye kaynaklanıyor diye.
Genetik test derken neye bakılıyor daha oralara gelmediğimiz için dr a sormadım.Daha önce yaptıran varmı?
arkadaşlar hemşirem aradı bhcg 79 a yükselmiş ama yorum yapmadı.
doktorumla saat 8 de konuşacağım.daha hala sevinemiyorum düşük artınca hep problem oluyor.
dr la konuşayım haber veririm.ama artması bile süpriz oldu.
herkese olmadı demiştim çünkü
arkadaşlar hemşirem aradı bhcg 79 a yükselmiş ama yorum yapmadı.
doktorumla saat 8 de konuşacağım.daha hala sevinemiyorum düşük artınca hep problem oluyor.
dr la konuşayım haber veririm.ama artması bile süpriz oldu.
herkese olmadı demiştim çünkü
Allah sabır versin çok zor beklemek ama inşallah sonuç güzel olur, bebekle ilgili pişman olmaktansa, nişana gidemediğin için pişman olmak daha iyi bence, iyi yapmışsın,
bende dün akşam yeğenimin nişanına gittim, öz yeğenim olduğu için gitmeden edemedim ama hem ayakta kaldım hem topuklu ayakkabı vardı ayağımda hemen karın ağrısı ve kanlı akıntı başladı vicdanım sızladı bişeymi oluyo diye, eve gelince hemen yattım sabaha kadar düzeldi biraz ama nekadar devam edecek bu böyle bilmiyorum ya,
doktorla konuştum arkadaşlar ama bişey demediki salı gününkü değerle belli olcak dedi.gebelik mi var dış gebelikmi.dış gebelik korkum yine başladı.daha önceden ilaçları kesmiştim zaten ama sadece gluco. ve folbiol alıyordum.onları da kes dedi net bir değeri görelim dedi.valla hep böyle 2 gün atılınca insana hiç bitmicek gibi geliyor.ben kendimi yok diye alıştırmıştım. şimdi yine bir umut daha doğdu.bugün sabah adapazarına gidip akşam dönücektim,dayımın kızının nişanı vardı.doktorun gidebilirsin demesine rağmen gitmedim.bakalım pişmanmı olucam,iyiki, gitmemişimmi dicem.
caım benim dr un çok ümit vermek istemiyor anladığım kadarıyla.İnşallah senin de bir küçük mucizen olur.ne dersin? :dance: