- 24 Ekim 2008
- 429
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi margaritha
esencim merkezi sormuşsun kadiköy şifa hastanesinde yaptırmıştım.doktorum bana transfer günü amelıyathanede dondurulmaya pek sıcak bakmadığını kendi fikrince eğer tutmazsa tedaviye baştan başlarız demişti bende tamam demiştim dondurun demedım sonradan duyunca şaşırdım ve gelişimleri iyimi gittide dondurdunuz dedim evet dedi zonnetje arkadaşımızın dediği gibide olbılır para talep etmedıler çünkü.durum biraz karışık olduğu için sizinde hikayelerinizi merak ettim açıkçası biraz güvenim sarsıldı napıcamı bılemıyorum o yüzden
of ya nıye önemsemezler kı şimdi eşim dıyokı ben bı daha o hastaneyı ıstemıyorum offfff
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.şu an evde hiç bebek konusu bile açmıyoruz daha doğrusu ben açamıyorum.muhakkak doktor arıcak tabı transfer olmaya yakın işlerine geldıgı zaman hemen ararlar.bu konuyu ciddi bı sekılde konusucam belkı sinirleride yatışmış olur eşimin doktora karşı zaman herseyın ilacı.zaten hep sizlerin örneklerını verdım zamanla ikna olucaktır umarım bende ilaç kullanmak ıstemıyorum daha çünkü piskolojimi bozuyo hayırlısı dıyorum.