- 24 Ekim 2008
- 429
- 1
- 43
- Konu Sahibi margaritha
bu arada star dust arkadasım banada doktor çok bekleyemeyiz dedi ocak gibi transfer etmemız uygun dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off ne güzelya allahım inşallah bizlerede verir bırde herkesın sorması yokmu e hadı daha ne kadar beklıceksınız yap bıtane ikinciyi ne zaman yapıcaksın sankı bırını yaptık ıkıncısı kaldı kımseyede bısey söyleyemıyosun of çok zor bı durum bizi bizden baska anlayan yokkı dert yanasın buraya ıyıkı üye olmuşum dertlerımı sizinle paylaşıyorum birtek desteklerınızı görmek çok güzel inanın
canım tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlarını alırız.azönce konuyu açim dedim eşime çok kesin bi tavırla birdaha o hastaneye gitmek istemediğinı söyledi ve biraz tartıştık bize sormadan nasıl donduruyolar yada bunu bize tutmadıktan sonramı söylüyolar yalancılar resmen oynuyolar ben o adamı görmek bıle istemıyorum dedi.gerçekten şu an kendımı kapana sıkışmış gıbı hissedıyorum umudumun bıttıiği an bu an heraldesenağlama
canım çok sağol desteğinden dolayı sana sonsuz teşekkür edyorm en iyisi dediğin gibi bıraz zaman geçtikten sonra yenı bır tedavıye baslarız şimdi bide tutmaz bunlar olurya allahın işi bilemeyiz suçlu ben olurum oda ayrı bi stres olur tekrar.sanada bol şans tatlım güzel haberlerını beklıyorum:1hug: