Dondurulmus embriyo.

sevgili masal10 ve sevgili ecepelin29 inşaALLAH tedavinizde herşey yolunda gider bizlere müjdeli haberlerinizi verirsinizhayırlısı olsun

sevgili havva nasılsın canım sık dişini az kaldı müjdeli haberini bekliyoruz

Cnm bende aynısını yaşadım doktorum ortalarına doğru çağırdı bazı yerler demekki arada çağırmıyor korkma vardır doktorun bi bildiği
Bende senin gibi şaşırmıştım korkulacak bişi yok cnm lütfen için rahat olsun

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
bu gun kan testimi tekrarladim
14.gun 31.5
17.gun49.7
21.gun 343.9
bu kadar yukselmesini beklemiyordum
ALLAH'a sukurler olsun persembe gunu tekrarliycaz testi insALLAH oda guzel cikar

sonuc bekliyen arkadaslar tedaviye basliyacaklar
insALLAH hersey guzel gecer pozitif haberlerinizi aliriz

Rabbim tamamına erdirsin ne güzel bi haber bu

gözün aydın herzaman güzel haberlerini alalım

maşallah canım benim tebrik ediyorum Allahım sana bağışlasın sağlıcakla

Cnmmmm sana kac gundurrr yaziorummm ozel msj dan ama senin msj kutun dolmusssss ((((( kac gundurrrr meraktannnnn oluorummmmmmm cnmmm bna ulasssss msjlariniii silde :)

Cnmmmmm tatlimi tatli arkadasimmm daima aklimdasinnnn eminimmm bebislerinnnn sana simsiki tutundularrr hiccc ama hiccccc suphem yokkkk bitanemmmmm

ayyyyy kurban olurum sana canımıniçi hemen boşaltıyorum canım bende seni çooook merak ettim her dk baktım ama msj kutumu boşaltmak hiç aklıma gelmedi şuan çok sevindim ooooyyyy yerim seni

maşallah canım benim tebrik ediyorum Allahım sana bağışlasın sağlıcakla

ALLAH razi olsun canim
persembe gunu testimde guzel cikarsa insALLAH o zaman ferahliycam
darisi basiniza olsun insALLAH
ama siz boyle muallakta kalmayin degerleriniz mukemmel ciksin guzel artsin

bugün dayanamadım idrar testi yaptım çıkmadı adet sancılarımda başladı dünde baya lekelenmem oldu tutmadı galiba

bugün dayanamadım idrar testi yaptım çıkmadı adet sancılarımda başladı dünde baya lekelenmem oldu tutmadı galiba
Canım lütfen panik yapma idrar testi kesin sonuç vermez hem öyle olsaydı kan testi yaptırmazdık dimi bebişim benimde lekelenmem oldu bugünde iki damla kan geldi hatta nasipte varsa olur böyle olup hamile kalan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…