Dondurulmus embriyo.

bugün dayanamadım idrar testi yaptım çıkmadı adet sancılarımda başladı dünde baya lekelenmem oldu tutmadı galiba :KK43:

canim 6 gunundesin sanirim idrar testi icin cok erken moralini bozma
adet sancisina gelince ben iki defa denedim ikisindede baya sanci cektim devamli tetikteydim adet oldum galiba diye oyle sancilarim vardi ama ikisindede pozitifti sonucum
lekelenmelerimde oldu ayaga kalktikca yatinca geciyordu
sakin moralini bozma iyi dusunmeye calis ALLAH ol dediyse hicbirsey engel olamaz
insALLAH nasib eder yaradan hayirla saglikla

Cnm bende aynısını yaşadım doktorum ortalarına doğru çağırdı bazı yerler demekki arada çağırmıyor korkma vardır doktorun bi bildiği
Bende senin gibi şaşırmıştım korkulacak bişi yok cnm lütfen için rahat olsun

Bende korktum bendn başka yok heralde diye.demekki böyle yapan dr lar da var.desteğin için sağol canım benim

canım inşallah bebişlerimiz tutunur hepimizin senin transferin yenimi oldu bitanem:KK16::KK16::KK16::KK16:

İnşallahh cnm benimde cuma günü olmuştu hiç heycan yok çok garip duygular içerisindeyim :KK43:
Bu yolda ilerleyenlerin bebişinin olmasını o kadar çok istiyorum ki hem maddi hem manevi etkileniyoruz inşallah cnm emeklerimiz boşa gitmez bebişlerimiz tutunur bizlere

bugün dayanamadım idrar testi yaptım çıkmadı adet sancılarımda başladı dünde baya lekelenmem oldu tutmadı galiba :KK43:

İnşallahhh bi mucize olurda tutunmuştur cnm erken yaptıysan korkma idrar testine ben hiç güvenmiyorum tam gününde kan testi yap heran herşey değişebilir ...

Sali gunumu oldu transferin bende transferin 8. Gunundeyim

hayır canım pazartesi oldu benim bugün 8. günüm transfer günü sayılmıyoya canım ondan.... belirtin varmı canım test günün ne zaman senin canımmm:106::106::106::106::106::106::106::106::106::107::107::107::107::107::107:

İnşallahh cnm benimde cuma günü olmuştu hiç heycan yok çok garip duygular içerisindeyim :KK43:
Bu yolda ilerleyenlerin bebişinin olmasını o kadar çok istiyorum ki hem maddi hem manevi etkileniyoruz inşallah cnm emeklerimiz boşa gitmez bebişlerimiz tutunur bizlere

inşallah canım bende çok yoruldum tedavilerden hiç kolay diyil bilmeyenlere kolay geliyo işte, inşallah tutar bebeklerimizde kendi çocuklarımızı severiz artık,,, inan çocukları çok seven ben artık bi çocuk görünce sevesim gelmiyo çünkü sen ne zaman çocuk yapıcan falan diye sorunca insanlar bunalıyorum... gerçekten bu durumu yaşamayanlar hiç anlamıyo hemde hiçççççç....

ALLAH razi olsun canim
persembe gunu testimde guzel cikarsa insALLAH o zaman ferahliycam
darisi basiniza olsun insALLAH
ama siz boyle muallakta kalmayin degerleriniz mukemmel ciksin guzel artsin :KK16:

inşallah canım kat kat artsın bebişin sağlıkla büyüsün 9 ay boyunca göbüşünde ve hayırlısıyla kucağına al inşallah:KK9::KK9::KK9::KK9:

inşallah canım bende çok yoruldum tedavilerden hiç kolay diyil bilmeyenlere kolay geliyo işte, inşallah tutar bebeklerimizde kendi çocuklarımızı severiz artık,,, inan çocukları çok seven ben artık bi çocuk görünce sevesim gelmiyo çünkü sen ne zaman çocuk yapıcan falan diye sorunca insanlar bunalıyorum... gerçekten bu durumu yaşamayanlar hiç anlamıyo hemde hiçççççç....

Bencede anlamıyorlar birde akıl veriyorlar sende yapsana birtane diye hey allahımm çok sinir oluyorum bende o yüzden fazla bebek sevemiyorum... Bizler aslında tecrübe sahibi olduk allahın izniyle bebişimiz olduğunda bizler demeyiz onlardan daha fazla anlayışlı oluruz cnm benim

Bencede anlamıyorlar birde akıl veriyorlar sende yapsana birtane diye hey allahımm çok sinir oluyorum bende o yüzden fazla bebek sevemiyorum... Bizler aslında tecrübe sahibi olduk allahın izniyle bebişimiz olduğunda bizler demeyiz onlardan daha fazla anlayışlı oluruz cnm benim

evet aynen öyle canım inşallah hayırlısıyla hepimiz hamişşşş oluruz... dün haberlerde izlemiştim 3 günlük kız bebeği annesiyle babası parka bırakıp gittiler... inanamıyorum hakkaten yani biz olsun diye nelere katlanıyoruz ne emekler harcıyoruz onların yaptığına bak ...

canım ne bileyim işte elimde değil... Allah nasip eder inşallah hayırlısıyla...23 yaşındayım ben sperm sayısı az eşimin o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz... o benden daha çok üzülüyo onu mutlu görmek istiyorum:KK5::KK5::KK5::KK5: bu 3. denemem eğer bu defada olmazsa uzun bir süre yaptıramayacağız sanırım :KK43: ...

Sen daha çok gençsin canım , yumurtalık rezervin oldugu sürece tekrar deneyebilirsiniz ki , madden toparlar denersiniz , erkekte sınır 65 kadında 42 biliyorsun .. oranlar buraya kadar çıkıyor..Allah'ım ben cocugumla arkadaş gibi olamayacak mıyım? 10 sene ugrasacak mıyım diyordum , eksik duam varmış meger bak 3 yıl ugrastım..yılmadan usanmadan ugrasmak kaderimiz , bizim de sınavımız bu..ben inanıyorum anne gencecik , elbet olacak , allah korusun bu da olumsuz olursa eşine 8 ay tedavi uygulatırsın , dünya kadar prof var , GNC den vitaminler , bal polen pekmez fındık ceviz portakal suyu nar ile bir arkadaşımın eşinin hücre sayısı 1milyondan 100milyona yükseldi cnm..inanabiliyo musun gözümün önünde 3 ayda yani..
Bak tatlım ben senden tam 10 yıl daha fazla yaşadım , evladımla bir kafede kahve içip evlenecegi insanı konuşacagımız yıllarda neredeyse kalp krizinden vefat edilen yaş sınırında olacagım :):):) Ne yapalım bu da böyle yazılmış..
sayılar düzelir , kendini şartlama ..
Bizlerin nice son dedikleri , hayat için sadece yeni bir başlangıç ...

Kizlarr transfer oldum bugun 22.aralik test gunum. Ne yesem ne icsem?

proteın agırlıklı beslenmenı tavsıye ederım et balık ıhmal etme hergun yumurta ye sabahları mutlaka meyvelerını ıhmal etme cok fazla tatlı yeme derım kan sekerının yuksek olması ıyı degıl dıyolar bunlar sadece bıldıklerım canım ınsallah sımsıkı tutunur bebısın sana

Sen daha çok gençsin canım , yumurtalık rezervin oldugu sürece tekrar deneyebilirsiniz ki , madden toparlar denersiniz , erkekte sınır 65 kadında 42 biliyorsun .. oranlar buraya kadar çıkıyor..Allah'ım ben cocugumla arkadaş gibi olamayacak mıyım? 10 sene ugrasacak mıyım diyordum , eksik duam varmış meger bak 3 yıl ugrastım..yılmadan usanmadan ugrasmak kaderimiz , bizim de sınavımız bu..ben inanıyorum anne gencecik , elbet olacak , allah korusun bu da olumsuz olursa eşine 8 ay tedavi uygulatırsın , dünya kadar prof var , GNC den vitaminler , bal polen pekmez fındık ceviz portakal suyu nar ile bir arkadaşımın eşinin hücre sayısı 1milyondan 100milyona yükseldi cnm..inanabiliyo musun gözümün önünde 3 ayda yani..
Bak tatlım ben senden tam 10 yıl daha fazla yaşadım , evladımla bir kafede kahve içip evlenecegi insanı konuşacagımız yıllarda neredeyse kalp krizinden vefat edilen yaş sınırında olacagım :):):) Ne yapalım bu da böyle yazılmış..
sayılar düzelir , kendini şartlama ..
Bizlerin nice son dedikleri , hayat için sadece yeni bir başlangıç ...

çok teşekkür ederim ilginize ablacım...yaşım genç ama bu nasip kısmet artık... elden fazlası gelmiyo belkide ben çok aceleci bir insanım evleneli 3 yıl oldu.. evimde bir çocuk görmek istiyorum Allah nasip ederse zaten hepimizin temenniside bu inşallah olur hepimizin.... sen hamilemisin peki :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: şimdi hastaneye gidiyorum kalçadan iğne yaptırcam görüşürüüüüüüüzzzzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X