- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 34
kızlar bugün çok duygulandım ve ev çok ağladım bir yere gitmek üzere minübüse bindim yanımda bir kadıncagız galiba hastaneden cıkmış yanındada küçük bir kızı vardı elinde de bebeğinin ultrason resmi bakıp bakıp gülüyor o an o kadar kötü oldum ki acaba ben yada benim gibi anne olmak isteyen bir çok kadın bu duyguları yaşayabailecek mi .o an hem ağladım hem dua ettim güneş gözlüklerinin altından oluk oluk yaşlarımı sildim .allahım dedim belkide çok güzel duygulardır onun yaşadıkları rabbim bizim için yani eşim ve benim için hayırlısıysa bize beden ve akıl sağlığı yerinde hayırlı nesiler hayırlı salih evlatlar nasip et dedim ve anne olmak isteyen bütün kadınlar için
canım inşallah en yakın zamanda rabbim sana bebğinin görüntüsünü görmeyi nasip etsin :) şimdi akan bu yaşaların o zaman mutluluktan aksın inşallahhhhhhhh :)
Tesekkur ederim canim. Umudu kaybetmek yok, her deneme basariyla sonuclansa burada yazisip, birbirimizin yasadiklarina ortak olamazdik... Maddi manevi gucumuz olsun yeter ki... Sans diliyorum herkese..
Tekrar tebrikler cok guzel bir hamilelik olsun... Su gibi aksin aylarin
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inşallah bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)
canim erkek ismi ariyorum ama tesekkur ederim yinede :) derin guzel isimm, iyiyiz biz siz de iyisinzidir insallahhhhhh
canım iyiyiz biraz bulantı çokça uyku idare ediyoruz :) kızda da böyleydi 4. aya kadar :) sadece bulantı bunda daha fazla :)
erkek olursa bizim mehmet koymayı düşünüyoruz allah nasip ederse :)