Dondurulmus embriyo.

kızlar bugün çok duygulandım ve ev çok ağladım bir yere gitmek üzere minübüse bindim yanımda bir kadıncagız galiba hastaneden cıkmış yanındada küçük bir kızı vardı elinde de bebeğinin ultrason resmi bakıp bakıp gülüyor o an o kadar kötü oldum ki acaba ben yada benim gibi anne olmak isteyen bir çok kadın bu duyguları yaşayabailecek mi .o an hem ağladım hem dua ettim güneş gözlüklerinin altından oluk oluk yaşlarımı sildim .allahım dedim belkide çok güzel duygulardır onun yaşadıkları rabbim bizim için yani eşim ve benim için hayırlısıysa bize beden ve akıl sağlığı yerinde hayırlı nesiler hayırlı salih evlatlar nasip et dedim ve anne olmak isteyen bütün kadınlar için

canım inşallah en yakın zamanda rabbim sana bebğinin görüntüsünü görmeyi nasip etsin :) şimdi akan bu yaşaların o zaman mutluluktan aksın inşallahhhhhhhh :)

Tesekkur ederim canim. Umudu kaybetmek yok, her deneme basariyla sonuclansa burada yazisip, birbirimizin yasadiklarina ortak olamazdik... Maddi manevi gucumuz olsun yeter ki... Sans diliyorum herkese..

Tekrar tebrikler cok guzel bir hamilelik olsun... Su gibi aksin aylarin

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım inşallah bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)

canim erkek ismi ariyorum ama tesekkur ederim yinede :) derin guzel isimm, iyiyiz biz siz de iyisinzidir insallahhhhhh

canım iyiyiz biraz bulantı çokça uyku idare ediyoruz :) kızda da böyleydi 4. aya kadar :) sadece bulantı bunda daha fazla :)
erkek olursa bizim mehmet koymayı düşünüyoruz allah nasip ederse :)

Canim bizdeki sorun esimin gecirdi ameliyattan sonrs sprem in disa gelmeyip, idrsr kesesine gitmesi idi, ikac kullandi esik faydam etmedi sonrs tek care tup bebek dediler, sprem var olmasina ragmen 4. Denemede oglumu buldum. 3. Deneme taze 21 embriyo olmasi lazimdi toplandi. Taze ile tutmadi ,9 ay sonra donmus embriyo ile oglumu kucagima aldim , bizim embriyolar 3 'lu ve 2'li olarak dondurulmustu. Son 3 tane daha var ama rabbim bh evlatlarimizida saglikli sihtali kucagimiza aldirsin yeterde artar allahin izni ile. Istedini sorsbilirsin:)

Allah bagislasin cnm. Bizde sorun bende de tuplerim kapalı bu kadar kişinin içinde tüpleri kapali olupta tup bebekle hamile kalan kimseyi bulamadım. Cok tsk ederim Allah razı olsun.

Canim belli net,hatta en son randevumde ultrasyoncu net soyleyimmi cinsiyetlerini dedi ama ben istemedik ogrenmek :) ikinci supriz olsun dedik,kiz bebek kiyafetleri besiigi hazirlancak zaten, 2. Besik 1 aylik filan olduklarinda alcam icin,erkek olursa hersey var zaten :) o kadarida supriz kalsin dedik bakalim. Senjn hamilelik nasik gidiyir saka maka buyutuz gobisleri 28 hafta oldum hatta gectim :) hayirlsii ile bide kucagimiza alsak ins.

ayyy ne guzell bi surpriz olacak sizeee :) cok heyecanli :))evet canim insallah darisi herkesin basina olur, bize de saglikla kucaklamak nasip olur bebeciklerimiiziii

Allah bagislasin cnm. Bizde sorun bende de tuplerim kapalı bu kadar kişinin içinde tüpleri kapali olupta tup bebekle hamile kalan kimseyi bulamadım. Cok tsk ederim Allah razı olsun.

Tatlim senin direk rahmine koycaklar, tabiki doktora dansumak lazim ama bence kesinlimle bir engel degil. Hakkinda hayirlisi hic kafana takma bence pozitif ol, allahin izni ile.kucagina alirsin ins.

Tatlim senin direk rahmine koycaklar, tabiki doktora dansumak lazim ama bence kesinlimle bir engel degil. Hakkinda hayirlisi hic kafana takma bence pozitif ol, allahin izni ile.kucagina alirsin ins.

Benimde tuplerim kapali. Ikinci denememde hamile kaldim. 9hafta 5 gunluk hamileyim. Embriyo dondurttum transferi daha sonra yaptirdim. Herkesede bunu tavsiye ederim. Izmir irenbe tup bebek merkezi dr kaan bozkurt yapti tedavimi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım inşallah en yakın zamanda rabbim sana bebğinin görüntüsünü görmeyi nasip etsin :) şimdi akan bu yaşaların o zaman mutluluktan aksın inşallahhhhhhhh :)

canım inşallah bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)

canım iyiyiz biraz bulantı çokça uyku idare ediyoruz :) kızda da böyleydi 4. aya kadar :) sadece bulantı bunda daha fazla :)
erkek olursa bizim mehmet koymayı düşünüyoruz allah nasip ederse :)

inşallah canım hayırlısı ile inşallah

kızlar bir şey sorucam dondurulmuş tedavisinde transfer öncesi cinsel ilişki yasak mı ?merkeze sorucaktım unuttum

Insallah cnm yarın 18.haftalik olacaklar.alt tarafimda catimda yani ağrılar var o yüzden sordum istee amannn iyice siyirdim galiba

Canim sen zaten ikizlere hamile degilmiydin? Ben mi yanlis hatirliyorum?

Evet cnm ikizlere hamileyim.derdimi kimseye anlatamadim.benim 2 haftadır rahim bölgemde agri var catimda Doç. dra gittim gecenlerde tuplerin kapali yada yqpisik olmasindan olabilir ama sorun olmaz dedi.benim gibi bu ağrıları yasayipta 6.ayini atlatan varmi die sordum çünkü biraz araştırdım allah göstermesin erken doğuma yol acabiliomus o yuzden korkuyorum.

Benimde tuplerim kapali. Ikinci denememde hamile kaldim. 9hafta 5 gunluk hamileyim. Embriyo dondurttum transferi daha sonra yaptirdim. Herkesede bunu tavsiye ederim. Izmir irenbe tup bebek merkezi dr kaan bozkurt yapti tedavimi.

Tuplerinin kapali oldugunu hsg de mi anladin yoksa Laparoskopi mi oldu kapali ameliyat.benimkide kapali ameliyat olmustum 4 yil once.suan bende dondurulmus embriyoyla ikiz hamileyim 18 haftalik ama agrilarim var.

Tuplerinin kapali oldugunu hsg de mi anladin yoksa Laparoskopi mi oldu kapali ameliyat.benimkide kapali ameliyat olmustum 4 yil once.suan bende dondurulmus embriyoyla ikiz hamileyim 18 haftalik ama agrilarim var.
Acik ameliyat oldum orda bakmislar tuplere. Yumurta rezervimde cok azdi amh testi yaptirdim 1.24 cikti. Benimde kanamam vardi 3 haftadir yeni bitti. Allaha emanet hersey. Insallah allah saglikla kucagimiza almak nasip eder

Evet cnm ikizlere hamileyim.derdimi kimseye anlatamadim.benim 2 haftadır rahim bölgemde agri var catimda Doç. dra gittim gecenlerde tuplerin kapali yada yqpisik olmasindan olabilir ama sorun olmaz dedi.benim gibi bu ağrıları yasayipta 6.ayini atlatan varmi die sordum çünkü biraz araştırdım allah göstermesin erken doğuma yol acabiliomus o yuzden korkuyorum.

Yazini okuyunca hamile kalmaya calisiyomussun gibi anlasiliyoda ondan sordum cnm. Bende cikolata kisti var yani kistlerimle hamile kaldim birde yapisikliklarim var ama cok sukur bir sorun olmadi.. Agrilarin olmadi cok dogal bebekler buyudukce oluyor bendede oluyordu doktorum normal korkma dedi bir süre cok cektim ama sonra gecti sende korkma bence bunun bebeklerine zarar verecegini dusunmuyorum.. Zaten tuplerinle bebeklerin alakasi yok suan sen hamilesin artik onlarla isin kalmadi.

Benimde 4 agustos test tarihim inşallah birbirimize güzel haberler veririzzz

inşallah canım hayırlı olsun güzel sonuçlarımız olsuuun donmuşmu normalmi seninki bide kaç tane koydular benimkiler donmuş 2 tane ama biri çözülürken biraz bozulmuş ondan umudum yok yani :) ama doktorum içerde kendini toplayabiliyor o yüzden onu da koyucam dedi ben de ok.ledim :KK34:

X