- 21 Ağustos 2008
- 269
- 5
- 38
Haydi hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin transfer günün nezaman canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) bende bu yöntemi tuttum :)
Bende kayınvalidemi severim ama oda cok karısanlardan. Esime söyleyecem birlikte bakacaz. en son onlarada gösteriririz.
tamam canım sen de yaz :)
ben regl oldum bugun :)
sende durumlar nasil ?
ben regl oldum bugun :)
sende durumlar nasil ?
ben de oldum canım yarın kontrolüm var bakalım bakalım ne dicek heyecan yaptım şimdiden ilkinde bukadar heyecanlanmamıştım nedense :)
kızlar hayılısı ile başlayın tedavilerinize :) sonu bebişli olsun kızlarrrrrrrr :)
slm yarın dr umu aramayı düşünüyorum dondurulmuşları kullanacaz inş hayırlısıyla . ilk neden tutmadığını çok araştırmadı tutmamasına şaşırdım dedi ama araştırma yapmadı ne gen ne pıhtılaşma nede hgs bunları yapmasını önermelimiyim ya da başka önereceğim bişey var mı ltf bu gece bi şeyler yazın yarın sabah arayacam .
kızlar hayılısı ile başlayın tedavilerinize :) sonu bebişli olsun kızlarrrrrrrr :)
ben de oldum canım yarın kontrolüm var bakalım bakalım ne dicek heyecan yaptım şimdiden ilkinde bukadar heyecanlanmamıştım nedense :)
Kizlar bugun gittik, bebisleri gordum rahatladim cok sukur hersey yolunda :) 25+5 olduk , su 30 donsek daha rahat bir nefes zor alacaz ama tabiki en azindan icim rahat edicek. 800 gr olmuar bebelerim,doktor aralarinda 10 gr var dedi fark :) insallah birbirlerinden calmadan Allahin izni ile 2.5 kg insallah en az doguma kadar bulsak cok iyi olcak aman sahlikli sihatli dogsunlarda kilo dogduktan sonra cok hizli aliyolar :) Sizler ne alemdesiniz kizlarrrr
Kafundree hadi sayili gunler laldi guzel haberlerini bekliuoruz, nasil hissediyorsun kendini?
Arkadaşlar embriyom gayet sağlıklı çözülmüş yarın transferim var dua edin lütfen. İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz
bende yârin gidicemm kontroleee
ama bende oyle bir heyecan yok ruh gibiyimm heyecanlanmak umutlanmak istemiyorum
cumartesi gidip kan verdim tsh yüksek cikmis ilaç almam lazim mis
hayirlisi herseyin artik
Arkadaşlar embriyom gayet sağlıklı çözülmüş yarın transferim var dua edin lütfen. İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz
Merhaba hanımlar
Benim dün transferim oldu.dondurulmuş embriyolarımdan 2 tanesi çözülürken bozuldu kalan 2 tanesinin transferi yapıldı. 17 Temmuz test günüm. Bu hayırlı günlerde inşallah hayırlı haberleri almamızı nasip eder Rabbim
Hayırlı ramazanlar olsun hepimize
canım güzel haberler alalım inşallah hayırlıs olsun sonu bebişli olsunSlm hepimizin saglikli bebisler olsun insallah siki siki tutunsunlar bnmde test tarihim ayni gun guzel haberler aliriz insallh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bıraz gec oldu ama mutlaka her şeyi araştır doktorlara kalsa hiç bir sey yaptırmak istemiyorlar benim 4.tüp bebekte kanda pıhtılaşma cıktı bebeiğimi kaybettim o yüzden lütfen bütün tahlillerini yaptırslm yarın dr umu aramayı düşünüyorum dondurulmuşları kullanacaz inş hayırlısıyla . ilk neden tutmadığını çok araştırmadı tutmamasına şaşırdım dedi ama araştırma yapmadı ne gen ne pıhtılaşma nede hgs bunları yapmasını önermelimiyim ya da başka önereceğim bişey var mı ltf bu gece bi şeyler yazın yarın sabah arayacam .