Dondurulmus embriyo.

işin aslını ben de bilmiyorum canım geçen hafta gittim muayene etti bi iğne yaptı oluşabilecek kistleri önlemek ve yumurtalıkları baskılamak için hesapladı etti 15 gün sonra bu gün gel dedi 1gün sonra yada 1 gün önce olmaz dedi üstüne basa basa ozaman ilaçlara başlıcaz dedi ben eşşek kafalı adet olcammı diye sormayı unuttum şimdi de diyorum o iğne dolayısıyla adet olmucammı ben hani suni menepozamı soktu acaba beni dur bakalım yarın da olmazsam ararım doktorumu

anammmm bence de ara bir an once sor :)

Sagol canim benimm ben hepimizin cok iyi birer anne olacagina yürekten inaniyorumm :KK16::KK16: Senden de güzel haberlerler alacagimaa =)) Kacinda test günün?

canım 11 temmuzda inşallah :) dua et canım seninki x2 olur :):KK52:

selam senın hıkayenı okumuştum burada, bende senınle benzer şeyler yaşadım.18 haftamızdaydık bebişimi kaybettim mart ayında.
inşş bundan sonra yuzumuz güler,
benım transfer temmuz 16 gibi olacak.
senınkı ne zman?
kaç embrıyo olucak bır de ben çok kararsızım,
erken doğum yaptığım için tek embriyo öneiyorlar..

canım Allahım yardımcın olsun :) benim transferim oldu :) 11inde test günüm :) bende 2 istedim ama drum istemedi ikiz olursa erken doğum riski var diye :KK43: brdaha bu acıyı yaşamayalım seni bebekle çıkaralım dedi :) druna güven canım :) bir de embriyoların kalitesi nasıl?

işte bunları zamanında sor demi aaah ah :) yarını bekleyeyim bakalım ama göğüsler balon oldu düşücek ağrıdan senin de öylemi

bende yokk
dun dedim ahanda karnim agriyorr olucamm herhâlde maleseff gelen giden yokk
gecen iste iğneleri olduğum zaman cok sismissttiii bu ay hic birsey yokkkk

canım Allahım yardımcın olsun :) benim transferim oldu :) 11inde test günüm :) bende 2 istedim ama drum istemedi ikiz olursa erken doğum riski var diye :KK43: brdaha bu acıyı yaşamayalım seni bebekle çıkaralım dedi :) druna güven canım :) bir de embriyoların kalitesi nasıl?

hayırlı olsun cnm bebeğini aldın demek,, allah yuzumuzu güldürsün inş bu mubarek gunler hürmetine.
rahım agzı yetmezliinden kaybetmedim ama yine de korkuyırum ıkızden tabiki risk daha yüksek çnku.
benım 6. gun embriyoları kalıtelerı dondurulurken çok iimiş, bakalım çözününce ne olacak :)
senın kaçıncı gun kalıtesı falan nasıldı,
o şimdik tutunmuştur bile annesine inşş..

bende yokk
dun dedim ahanda karnim agriyorr olucamm herhâlde maleseff gelen giden yokk
gecen iste iğneleri olduğum zaman cok sismissttiii bu ay hic birsey yokkkk

benim öyle böyle değil maviş maviş damarlar çıktı resmen çamaşıra sığmıyo meretler 90beden oldular galiba :) gerçi uyku da çok hatta bgn 11 de zor kalktım ölü gibi uyuyom adetten önce hep böyle olurdum zaten hani belirtiler var ama kendileri yok :)

benim öyle böyle değil maviş maviş damarlar çıktı resmen çamaşıra sığmıyo meretler 90beden oldular galiba :) gerçi uyku da çok hatta bgn 11 de zor kalktım ölü gibi uyuyom adetten önce hep böyle olurdum zaten hani belirtiler var ama kendileri yok :)

:))))) cok zor valla

hayırlı olsun cnm bebeğini aldın demek,, allah yuzumuzu güldürsün inş bu mubarek gunler hürmetine.
rahım agzı yetmezliinden kaybetmedim ama yine de korkuyırum ıkızden tabiki risk daha yüksek çnku.
benım 6. gun embriyoları kalıtelerı dondurulurken çok iimiş, bakalım çözününce ne olacak :)
senın kaçıncı gun kalıtesı falan nasıldı,
o şimdik tutunmuştur bile annesine inşş..

canım benim de rahim ağzı yetmezliği değildi :KK43: ben biraz yordum o ara kendimi :KK43:neyse boşver :KK43:
canım benimki sıfırda oldu 5 tanesi 5. güne geldi blast oldu en kalitelisini verdiler :)
kızım 3. gün embriyosu idi 2 tane vermişti 2si de tuttu 1inin kalbi atmamıştı :)
dr o yüzden korktu yine ikisi de tutar diye bakalım inşallah tutunmuştur :)

canım benim de rahim ağzı yetmezliği değildi :KK43: ben biraz yordum o ara kendimi :KK43:neyse boşver :KK43:
canım benimki sıfırda oldu 5 tanesi 5. güne geldi blast oldu en kalitelisini verdiler :)
kızım 3. gün embriyosu idi 2 tane vermişti 2si de tuttu 1inin kalbi atmamıştı :)
dr o yüzden korktu yine ikisi de tutar diye bakalım inşallah tutunmuştur :)

canım benim hayırlı olsun transferin işin en zor kısmındasın ha ah şu beklemek yokmuuuu :) hadi güzel haberler bekliyoruz senden ne kaldı şurda 9 güncük demi...

Kafundr

Canim benim ins.bebegin seninle,doktorun dedi mantikli ? Benim doktorda dedi bu denemede 3 tane istedine eminmisin diye eminm dedim cunku benim 5. Deneme olcksti ve benim embroliyolar 2010 dan donmus embriyolardandi, kalitelileride oyle cok kaliteli degildi. Daha benim donmus 5 tane daha var dusun :) kisacs demek istedim canim tedaviler ve kullandimiz ilaclar hep hormon ilaci biri turmZsa beli digeri tutar diye cunku tek tek koydursam hep cok pahali burds h3m.parasini gec cok sukur durumuz iyi benim vucudum yorulmustu. Insalalh bu deneme san bebgiini belkidedondurlan 2 embriyinda bebegine kardes getirir.

canım Allahım yardımcın olsun :) benim transferim oldu :) 11inde test günüm :) bende 2 istedim ama drum istemedi ikiz olursa erken doğum riski var diye :KK43: brdaha bu acıyı yaşamayalım seni bebekle çıkaralım dedi :) druna güven canım :) bir de embriyoların kalitesi nasıl?[/QUOTE]

canım benim hayırlı olsun transferin işin en zor kısmındasın ha ah şu beklemek yokmuuuu :) hadi güzel haberler bekliyoruz senden ne kaldı şurda 9 güncük demi...

canım haklısın en kötüsü şu beklemek :) inşallah tutmuştur da hayırlısı ile yüzümüz güler :) canım çok unutuyorum ben daha doğrusu çok kişiyle konuşunca karıştırıyorum :) sen ne aşamadasın?
Allahım hepimize yardım etsin :)

Kafundr

Canim benim ins.bebegin seninle,doktorun dedi mantikli ? Benim doktorda dedi bu denemede 3 tane istedine eminmisin diye eminm dedim cunku benim 5. Deneme olcksti ve benim embroliyolar 2010 dan donmus embriyolardandi, kalitelileride oyle cok kaliteli degildi. Daha benim donmus 5 tane daha var dusun :) kisacs demek istedim canim tedaviler ve kullandimiz ilaclar hep hormon ilaci biri turmZsa beli digeri tutar diye cunku tek tek koydursam hep cok pahali burds h3m.parasini gec cok sukur durumuz iyi benim vucudum yorulmustu. Insalalh bu deneme san bebgiini belkidedondurlan 2 embriyinda bebegine kardes getirir.

[/QUOTE]

canım ben o kadar çok hamile olmak istiyorum ki o duyguyu yeniden yaşamak :) o yüzden kelbim iki derken druma güvendim aslında tutacaksa 1 tanede de tutar değil mi? allahım yardımcı olsun hepimize :) canım dualarınıza ihtiyacım var özellikle sen ve nannanın x2 siniz çünkü :KK52:
ilginiz için teşekkür ederim :)

canım ben 2.yi donmuşlarla denicem haftaya başlıcam ilaçlara bayramdan önce de nasipse transferim olucak :)

Slm hanimlar bnm bugun transferim oldu 2tane emriyo konuldu 2 sene snra yaptirdik cozuldugunde dr kaliteli olduklarini soyledi ama braz ben kastim heralde kendimi braz agriyo insallah bu sefer tutar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben 2.yi donmuşlarla denicem haftaya başlıcam ilaçlara bayramdan önce de nasipse transferim olucak :)

ne güzel :) sonu bebişli olur inşallah :):KK16:

Slm hanimlar bnm bugun transferim oldu 2tane emriyo konuldu 2 sene snra yaptirdik cozuldugunde dr kaliteli olduklarini soyledi ama braz ben kastim heralde kendimi braz agriyo insallah bu sefer tutar

canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsunlar inşallah :):KK16:

ne güzel :) sonu bebişli olur inşallah :):KK16:

canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsunlar inşallah :):KK16:

Sagol canim insallah:))dort gozle bekliyoruz saglikla aliriz insallah kucaklarimiza bebeklerimizi 🙏🙏

Insallah güzel haberlerini aliriz canimm icime iyi seyler doguyo hadi hayirlisi =)) Ederim tabiki canimm etmezmiyim dualarim seninle ve isteyen bu yolda emek veren herkesle :KK16::KK16:

Merhaba,

Derinsu sana bir şey sormak istiyorum. Geçmiş sayfaları okurken gördüm erken doğum sebebiyle düşük yapmışsın. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Bende 19.haftamda düşük yaptım. Şimdi dondurulmuşlarımla şansımı tekrar denemek istiyorum. Bunu için iki farklı doktorla görüştüm. Biri 2 ay diğeri 6 ay beklemelisin diyor.
Senin doktorunun bu konudaki görüşü neydi sen nasıl karar verdin. Çok soru sordum biliyorum ama kafam çok karışık.
Bu arada ben 7 Haziranda düşük yaptım.

X